Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA Executiv mba (emba)
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Executiv mba (emba)

Singapore, Singapore

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 35.310 *

În campus

* Taxele generale

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală a programului

SP Jain Executive MBA (EMBA) este un program integrat part-time conceput pentru a răspunde nevoilor de profesioniști care lucrează care doresc să urmeze un MBA fără a întrerupe cariera lor. Cursurile sunt riguroase și exigente; rezultatul este transformarea managerilor promițători în Manageri Generali cu o perspectivă globală.

De ce SP Jain Executive MBA?

 • PROGRAMUL TRANSEȘTEȘTE SĂ GĂSIȚI ȘI ACȚIUNEȚI UNUI MANAGER GENERAL

Studenții noștri EMBA participă la o serie de simulări multimedia avansate care îi învață să ia decizii inteligente, câștigătoare. Aceste exerciții de simulare, întreprinse în centrele noastre de simulare de ultimă oră, sunt unice prin faptul că aduc studenților față în față cu provocările de afaceri în timp real și le permite să practice și să-și îmbunătățească realitatea și luarea deciziilor competențe în modul cel mai inovativ și într-un mediu fără riscuri.

 • Programul vă permite să adăugați o valoare imediată ORGANIZAȚIEI

Curriculum-ul nostru EMBA include o metodologie unică la problemele la locul de muncă (PAW), al cărei obiectiv este de a permite studenților să aducă în clasă probleme legate de muncă, să discute cu colegii și să dezvolte soluții inovatoare. Realizat sub îndrumarea facultăților și a mentorilor cu experiență, PAW sa dovedit a ajuta elevii să adauge valoare imensă (și imediată) la locul de muncă, rezultând în recunoaștere, recompense și progresul carierei.

 • PROGRAMUL ESTE POSIBIL DE BALANȚA LIFE-LIFE

Programul nostru EMBA, adaptat profesioniștilor ocupați ca tine, folosește un format flexibil de studiu care minimizează timpul tău de muncă și de familie și, în același timp, te ajută să dezvolți abilitățile necesare pentru a-ți accelera impulsul la locul de muncă.

Mulți dintre studenții noștri EMBA au parteneri și copii la domiciliu și vă vor spune despre modul în care programul nostru le-a permis să-și asume mai multe responsabilități la locul de muncă, să facă decizii câștigătoare și să aibă o carieră de neegalat, familie.

 • PROGRAMUL CREȘTE UN MINDET GLOBAL ÎN STUDENȚI

În timp ce diploma EMBA poate fi finalizată în întregime în campusul nostru din Singapore, puteți participa, de asemenea, la oportunități de studiu de peste mări la campusurile noastre de ultimă oră din Dubai, Mumbai și Sydney. Puteți petrece cât mai puțin o săptămână în oricare dintre centrele noastre de peste mări și să primiți credit pentru subiecții EMBA. Înscrierea la studiile de peste mări vă va dota cu mai multe atribute pe care le caută angajatorii.

 • PROGRAMUL ESTE PUNCTUL TA DE ÎNCEPERE PENTRU O LIFETIME DE REȚINERE

Sala noastra de clasa EMBA este un vas de topire a culturilor, medii, experienta de lucru si domenii de expertiza profesionala. Programul vă oferă o platformă pentru a vă conecta cu oameni din diferite industrii și a crea contacte care pot fi utilizate personal și profesional, în afară de faptul că se dovedesc a fi o resursă de învățare reciproc.

 • STUDIȚI ÎN ULTIMELE BUNE ȘCOLI DE AFACERI WORLD

În ultimii cinci ani ai istoriei noastre scurte, dar decorate, de douăsprezece ani, am fost clasați de trei dintre cele mai importante patru clasamente ale școlilor de afaceri din lume - Forbes, Financial Times și Economist. În fiecare dintre aceste clasamente, suntem cea mai tânără școală - o realizare pe care o atribuim modelului nostru unic și inovator de educație în afaceri.

Curriculum

Obiectivul programului nostru de EMBA este de mire "manageri generali" capabile să-și asume roluri diferite și realizarea mai multor obiective organizaționale. Din cercetările noastre de tendințele industriei, am identificat importante abilități și competențe pe care managerii generali trebuie să posede, iar acestea formează pilonii cheie ale programului nostru.

ADN-ul unui director general trebuie să includă abilități cum ar fi:

 • Eficiența personală
 • Capacitatea de a mobiliza tehnologia
 • Gândirea critică și rezolvarea problemelor
 • Creativitate și inovație

ADN-ul unui director general trebuie să includă competențe cum ar fi:

 • Înțelegerea mediului de afaceri global
 • de informații financiare pentru valoarea tot mai mare a părților interesate
 • managementul valorii pentru clienți și piețele în expansiune
 • echipe și organizații de conducere
 • de conducere și operațiuni care implică costuri de excelență
 • inteligenta integratoare pentru durabilitate

60445_pexels-foto-313691.jpeg

Programul de arhitectură

Pentru a îndeplini cerințele programului EMBA, trebuie să completați 36 de credite.

Subiectele predate în cadrul programului sunt împărțite în trei etape: Essentials of Management, Practica Managementului și Managementul Cross-funcțional.

 1. Faza 1: Elementele esențiale ale managementului, de obicei efectuate peste 10 luni, ajută la dobândirea conceptelor de bază ale afacerilor și managementului.
 2. Faza 2: Practica managementului, desfășurată de obicei peste 6 luni, vă va permite să vă specializați într-o anumită zonă funcțională de management.
 3. Faza 3: Managementul funcțional transversal, care de obicei durează 2 luni, reprezintă segmentul final în care fiecare subiect este predat utilizând o serie de simulări de afaceri complexe.

Cursuri de bază

În termenul inițial al programului, elevii să se bazeze pe experiența lor și să câștige o fundație solidă în afaceri prin intermediul unor cursuri de bază în subiecte generale de management cum ar fi Economie, Finanțe, Statistică și Marketing. Aceste cursuri sunt comune și sunt necesare pentru toți studenții, indiferent de domeniile lor de specializare.

Specializări

Expertii din industrie cred că managementul are loc pe două nivele: eco-funcționale și verticale, iar noi reflecta acest lucru oferind studenților o gamă de specializări care le dota cu cunoștințele și instrumentele specifice pe care carierele lor viitoare vor cere.

Următoarele specializări sunt oferite studenților EMBA:

 • Marketing
 • finanțe
 • Operațiuni sau
 • O opțiune de management general

Alegerea accentul corect poate influența cuiva cariera de creștere în viitor. Aceste opționale au fost proiectate având în minte cerințele de fiecare zona de focalizare. Bogat în conținut și de calitate, aceste opționale de ultimă sunt ideale pentru directori dornici de a obține un avantaj în economia de astăzi competitiv.

Ca student EMBA la SP Jain, aveți, de asemenea, flexibilitatea de a opta pentru un MBA general prin alegerea electives de la toate cele patru majors.

Cercetare de afaceri aplicată

O caracteristică unică a programului EMBA este Proiectul de Cercetare în Domeniul Aplicațiilor aplicat de studenți în contextul organizațiilor proprii.

Proiectul este împărțit în două etape:

Etapa 1:

Proiectarea unei propuneri de cercetare În această etapă, elevii trebuie să efectueze cercetări secundare extinse. Aceștia sunt implicați activ în revizuirea literaturii, precum și în colectarea de date din reviste, lucrări, articole de știri și site-uri web. Elevilor li se cere să construiască un caz de afaceri, să definească o problemă / oportunitate de afaceri și să ajungă la obiective clare de cercetare pentru a face față provocărilor de afaceri. Propunerile de cercetare sunt evaluate și aprobate de un grup format din cadre didactice și medici ai industriei, înainte de a trece la etapa a doua.

Etapa 2:

Realizarea de cercetări și recomandări corporative Studenții încep această etapă prin perfecționarea propunerii lor de cercetare și efectuarea cercetării primare. Fiecare student efectuează o analiză aprofundată folosind diferite instrumente și tehnici de cercetare pentru a ajunge la recomandări strategice cu implicații manageriale.

La finalizarea studiilor, elevii își prezintă rezultatele organizațiilor lor, rezultând o mai mare recunoaștere și succes.

Raportul dintre studenți și studenți

Raportul mediu dintre cadrele didactice și studenți: 8.15

Rețineți că această cifră este extrasă din informațiile anuale furnizate TEQSA cu privire la studenții și cadrele didactice cu normă întreagă și cu normă întreagă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare