Keystone logo
SRH Berlin University of Applied Sciences MBA Management General
SRH Berlin University of Applied Sciences

MBA Management General

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Jul 2024

EUR 1 / per month

În campus

Introducere

Lărgiți-vă orizonturile de management! MBA-ul nostru de management general vă oferă cunoștințe extinse despre cum să dezvoltați strategii durabile pentru o economie globalizată. Abordarea noastră centrată pe proiect vă ajută, de asemenea, să vă consolidați abilitățile de conducere și de conducere.

Ce vei invata

În timpul programului, primiți o educație solidă în disciplinele clasice de management, cum ar fi finanțele, resursele umane și marketingul și vă ocupați de subiecte actuale, cum ar fi responsabilitatea socială corporativă, comportamentul organizațional și etica în afaceri. În plus, puteți să vă concentrați pe modulele opționale, astfel încât să vă puteți adapta studiile la obiectivele dvs. de carieră.

Veți dobândi cunoștințe vaste de management și veți dezvolta strategii durabile pentru a satisface cerințele economiei globale și ale piețelor complexe. Veți ști să vă asumați responsabilitatea socială și vă veți putea consolida abilitățile de leadership, interculturale și de negociere în proiecte integrate.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări