Keystone logo
Stockholm School of Economics in Riga Programul Executive MBA
Stockholm School of Economics in Riga

Programul Executive MBA

Riga, Letonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 22.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Studiu în Programul Executive MBA este, de asemenea, cu privire la schimbul de cunoștințe și de idei cu alți participanți și de a învăța unii de la alții.

Pe scurt

  • Proiectat special pentru manageri cu experiență și profesioniști - program bazat pe modul de doi ani - cincisprezece săptămâni de curs - până la 30 de studenți admiși pe an - Clasa întrunește o dată pe lună pentru un modul intensiv de patru zile - Facultatea selectate pe baza a lor capacitatea de a preda manageri cu experiență - Un modul la Stockholm School of Economics, Suedia - Un modul la Kellogg / Hong Kong UST Business School, China - engleza ca limba de predare - spații școlare situate în centrul orașului - nume de brand puternic și proeminent rețele de absolvenți - acreditate de Ministerul leton al Educației și Științei - Diploma de Executive Master of Business Administration emise de către SSE Riga

Prezentare generală

Programul de Executive MBA oferit la SSE Riga combină accentul pe rigoare intelectuală, cu formare de afaceri serios într-un format care permite directori de afaceri să-și continue studiile în timp ce lucrează. Acest program bazat pe modul de doi ani se va extinde cunoștințele existente elevilor în administrarea afacerilor, pentru a promova o carieră profesională și să ofere oportunități de cooperare la nivel global în cadrul rețelei SSE Alumni.

Clasele de Executive MBA sunt compuse din aproximativ 25-30 de elevi cu medii diferite academice și profesionale care pot contribui atât la și beneficia de programul prin experiența sa unică de sinergie de grup.

Echipa noastra de lectori internaționale este format din profesori care au o experiență de predare vastă, precum și realizări în cercetare și consultanță aplicată. Programul presupune profesori din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Suedia, Danemarca, Irlanda, Croația, Australia, Canada și, precum și din țările baltice.

Programul SSE Riga Executive MBA a fost lansat în 2002 și 223 de persoane au primit o diplomă de Executive MBA de la SSE Riga.

Cursuri

Curriculum-ul Executive MBA cuprinde:

  • Cursuri de bază (-un curs de-la-o-time format) - Cursuri opționale - modul de trei zile în Stockholm School of Economics, Suedia - un modul de o săptămână în Kellogg / Hong Kong UST Business School, China - Clasat pe locul # 1 Executive MBA la nivel global de Financial Times 2013 - proiect Diploma

Cerințe de intrare și formularul de aplicare

În scopul de a crea un mediu stimulativ de învățare și oferă o bază solidă pentru o rețea diversă și eficient în viitor în rândul absolvenților, programul urmărește să înscrie un grup de studenti cu o varietate de medii academice.

Manageri calificați din diverse industrii, instituții și țări sunt candidate potențiale de program. Fără limită strictă de vârstă este setată pentru admitere, cu toate acestea, programul se adresează potențialilor studenți care au cel puțin cinci ani de experiență managerială.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare