Keystone logo
Swiss School of Management, Rome Italy

Swiss School of Management, Rome Italy

Swiss School of Management, Rome Italy

Introducere

Şcoala Elveţiană de Management, Roma, Italia

Magia se întâmplă la Roma!

Școala Elvețiană de Management este un institut privat de învățământ superior complet acreditat, situat în campusul Universității din Washington, în centrul istoric al orașului Rome. Avem un corp de studenți divers, care vine din întreaga lume, care studiază programele noastre acreditate de masterat și de licență în administrarea afacerilor.

Acreditări:

  • SSM este o școală aprobată de UNESCO/Asociația Internațională a Universităților
  • SSM este acreditat de IACBE SUA.
  • SSM este o instituție de învățământ superior certificată de calitate, certificată de EduQua
  • SSM este o instituție acreditată de Departamentul Afacerilor Veteranilor din SUA

La Swiss School of Management, scopul nostru este să vă stimulăm setea de cunoaștere, să vă construim încrederea și să vă oferim cursuri inovatoare și materiale oportune. Oferim o mare varietate de cursuri și programe academice și profesionale. O carieră de succes necesită o bază solidă de cunoștințe de afaceri. De aceea, nu numai că învățăm în mod eficient elementele fundamentale ale afacerii, dar facem un pas mai departe pentru a vă asigura dezvoltarea abilităților de conducere.

Obiectivul nostru este de a oferi studenților o experiență reală în sala de clasă. La SSM veți simula provocările reale cu care se confruntă liderii de afaceri în timp ce sunteți chemat să analizați datele, să dezvoltați alternative, să faceți și să vă apărați recomandările și să executați. Reușim acest obiectiv nu numai folosind studii de caz, ci și având membri extraordinari ai facultății internaționale, care ne îmbogățesc cursurile cu experiență din viața reală, pregătindu-vă pentru lumea reală a afacerilor, mai bine decât orice program bazat pe prelegeri.

Tesăm vizite la companii, lectori invitați și vorbitori din industrie sau din domeniul de studiu pe parcursul ofertelor noastre de curs. În plus, fiecare curs include interconectarea unei componente de conducere, etică și antreprenorială care va permite candidaților să transforme concepte în decizii, cunoștințe. în acțiune și idei în schimbare, oferind oportunitatea de a aplica ceea ce ați învățat la clasă în viața reală. În fiecare clasă, vă vom deschide mintea asupra modului în care funcționează cu adevărat lumea afacerilor, vom contribui la aspectul și comportamentul dumneavoastră profesional.

Curriculumul nostru cuprinzător este susținut în continuare prin accentuarea abilităților practice, cum ar fi prezentarea și vorbirea în public, sensibilitatea culturală și munca în echipă. La absolvire cu gradul nostru recunoscut internațional studenții noștri; controlează o gamă largă de concepte de management internațional, gândește strategic, înțeleg arta motivației și are capacitatea de a efectua analize independente de afaceri și de a elabora soluții la probleme complexe de afaceri.

Vă așteptăm să vizitați site-ul nostru http://ssm.swiss, deoarece suntem încrezători că veți descoperi că o diplomă SSM vă va oferi o oportunitate unică și valoroasă de educație pentru a vă ajuta să vă atingeți cele mai înalte aspirații de carieră.

Acreditări

Acreditat AMBA

Locații

  • Rome

    Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95 , 00186, Rome

Întrebări