Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Introducere

Sud Statele University (SSU) este de a deveni un lider în domeniul educației de afaceri executiv oferind studenților săi cu abilitățile necesare pentru gestionarea unei afaceri mici sau avansarea în poziții de conducere într-o companie mare. Fie că interesul dumneavoastră este în afaceri de tehnologie, de îngrijire a sănătății, guvern, retail sau non-profit, SSU vă va învăța abilitățile necesare pentru obținerea succesului în piața de astăzi competitiv.

SSU are campusuri în unele dintre cele mai frumoase locatii din Statele Unite - de la clasa mondiala South Coast Plaza la plajele de la Oceanul Pacific, cu apusuri de soare impresionante lor. Campusul nostru în zona Newport Beach din Orange County ("OC") se află în apropiere destinațiile prim restaurante, magazine și divertisment din California de Sud. Disneyland, Universal Studios, Hollywood și alte atracții majore sunt doar o mașină scurtă plimbare.

În 2010, statele Universitatea Southern primit național de acreditare din partea Consiliului de Acreditare pentru colegii independente și școli (ACICS). Acreditare nostru permite SSU pentru a oferi toate programele de gradul (BBA și MBA) și program intensiv de limba engleză, la toate locațiile SSU - Fashion Valley, Newport Beach și La Jolla.

Statele Universitatea Southern este, de asemenea, autorizate să funcționeze de către Biroul California, pentru Private postliceal educație (BPPE).

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Programe

    Întrebări