Keystone logo
Staffordshire University Masterat în administrarea afacerilor - MBA
Staffordshire University

Masterat în administrarea afacerilor - MBA

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* - Taxa EU Acasă /; £ 13,000 - Taxa International

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

masterat în administrarea afacerilor - MBA

Acest premiu MBA recunoscut la nivel mondial atrage anual o serie de candidați absolvent calibru de la o varietate de organizații din sectorul comercial, industrial și publice, de multe ori din 15 de țări diferite.

Două caracteristici distinge premii noastre de cele ale altor universități: acestea sunt relevante nostru profesional și internaționalism.

Veti experimenta o curs intensiv provocator și stimularea în management, cu o perspectivă internațională, pentru a spori dezvoltarea personală și cariera. Pentru a facilita acest lucru va folosi, cota și să reflecteze asupra experiențelor tale alături de alți studenți din echipa ta de învățare. Veți fi alocate "echipei Learning" ta multicultural în timpul inducție. Câteva echipe de învățare sunt combinate pentru a forma grupuri Tutorial, cu fiecare având propriile lor tutore personal.

Cerințe de intrare

Cel puțin 2: 2 UK grad Hons sau echivalent în orice disciplină. Dovada satisfăcătoare cunoștințele de limba engleză pentru candidații în cazul în care engleza nu este prima lor limbă, cum ar fi:

 • IELTS scor general de 6.0 sau mai sus (care ar trebui să includă un scor minim de 5,5 pentru vorbire, scriere și modulele de ascultare);
 • TOEFL scor general de 87 sau de mai sus; sau
 • Pearsons scor general de 51 sau de mai sus.

Un curs de pre-masterat limba engleza de rapel este disponibil.

O evaluare globală a fundal de învățământ, experiența și potențialul de a beneficia de sistemul de un solicitanților se va face atunci când se analizează oportunitatea unui candidat pentru programele noastre de MBA. Business School își propune să realizeze un mix de medii studențești, care va îmbunătăți experiența de învățare pentru toți. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesar ca solicitanții să aibă un minim de doi ani de istorie cariera, deși experiența va fi benefic pentru a sprijini aplicarea lor.

Solicitanții trebuie să demonstreze un nivel adecvat de calificare și aptitudini, precum și potențialul lor de a beneficia de curs.

Caracteristici cheie

 • Premiu MBA recunoscut la nivel global
 • Profesional relevant și cariera consolidarea
 • Provocator și stimularea curs intensiv de management, cu o perspectivă internațională
 • Ponderea și să reflecteze asupra experiențelor tale alături de cele ale altora în dumneavoastră multe culturale "Echipe de învățare"
 • Integrarea principalele zone funcționale prin aplicarea managementului strategic global
 • Abilități de afaceri de conducere, comunicare, lucrul în echipă și de luare a deciziilor
 • O săptămână rezidentiale (excursie de studiu în afara campusului); Costurile sunt acoperite de taxele de curs
 • Va puteti inregistra pentru a aplica pentru o destinație de plasare industrial de 48 săptămâni plătite, sporind astfel șansele de angajare. Nu putem garanta ca destinații de plasare este un proces extrem de competitiv și angajatorii au ultimul cuvânt
 • Evaluări care reflectă în mod clar contexte de afaceri
 • Echipa de predare MBA acordat statutul de "extrem de apreciat", în semn de recunoaștere a excelenței didactice - perspective Premii postuniversitare 2013

Continutul cursului

Obiectivul general al MBA este de a vă oferi o pregătire temeinică în principiile de conducere și de management cât și în principalele zone funcționale de afaceri. Prin urmare, de la data atribuirii MBA a fost conceput pentru a cuprinde trei teme principale:

 1. Organizația efectuează
 2. Provocări strategice contemporane și globale
 3. Cercetare în acțiune

Astfel, în primul bloc de predare va studia aspectele legate de Resurse Umane, Marketing Management, a riscurilor și de analiză financiară și de afaceri de management de cercetare. Aceste module de bază sunt apoi urmate de aplicarea principiilor Global Management Strategic și Schimbarea Leadership în al doilea bloc. Există, de asemenea, posibilitatea de a alege un modul de alegere, cum ar fi management de proiect, creativitate la inovare, International Finance și Supply Chain Management International. În blocul finală, va fi capabil să dezvolte și să investigheze o zonă specială de cunoștințe într-un domeniu la alegere pentru Masters tezei.

În plus de "soft" aptitudinile de afaceri de conducere, comunicare, lucrul în echipă și de luare a deciziilor sunt obiectivul principal al (excursie de studiu în afara campusului) obligatorie rezidențiale. De asemenea, dezvoltarea ta profesionala este sustinuta de lățimea de experiență reflectată în cohorta de colegii dvs. de studenți pentru a sprijini și de a încuraja dezvoltarea personală și capacitatea de lărgirea orizonturile profesionale. Acest lucru se realizează prin discuții de clasă interactive, grupuri de lucru și participarea la un eveniment de asemenea rezidential.

 • În primul bloc de predare va studia module în:
 • Human Capital Dimensiunea
 • Inovații de marketing
 • De risc și de analiză financiară
 • Cercetare Management

În al doilea bloc de predare vă va studia:

 • Schimbare de conducere
 • Management Strategic Global
 • Un modul opțiune.

În plus, abilități de afaceri de conducere, comunicare, lucrul în echipă și de luare a deciziilor sunt obiectivul principal al-o săptămână rezidentiale (excursie off-campus de studiu).

Unde urmează?

Ca MBA oferă expunere la diverse idei necesare pentru a avea succes în orice organizație publică sau de afaceri, studenții de succes au plecat pe pentru a vă bucura cariere dinamice și plină de satisfacții în multe industrii și țări. Unii au urmat o nouă direcție în carieră în timp ce alții au folosit MBA lor pentru a obține un avantaj competitiv în domeniul lor actuală și câteva au înființat propriile afaceri.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare