Keystone logo
Stanton University

Stanton University

Stanton University

Introducere

Universitatea

Stanton University (SU) a fost înființată în 1996 ca o instituție academică de învățământ superior care pune accentul pe acele abordări ale învățământului superior care duc la succesul studenților. Pentru a răspunde nevoilor studenților săi, Universitatea este organizată într-un sistem educațional de predare bazat pe procesul democratic în care elevul este preocuparea principală. În căutarea calității academice, Universitatea are un angajament de a spori și consolida calitatea predării în clasă, încercând modele variate de predare, evaluare atentă și feedback.

Stanton University este o instituție de învățământ privat, nonprofit, care oferă servicii care susțin eforturile studenților în reușita academică, profesională și personală. Pentru a-și îndeplini misiunea, Universitatea se străduiește să ofere excelență în educație prin angajarea de cadre și personal cu pregătire și experiență bine pregătită; prin menținerea unei infrastructuri actualizate care încurajează creșterea educațională într-un mediu plăcut și sigur, cu echipamente moderne de clasă și facilități de bibliotecă; și prin furnizarea de servicii excelente de consiliere academică pentru a ajuta studenții să-și finalizeze cu succes programele de studiu.

Comunitatea Campus

Campusul principal al Stanton University este situat în inima Orange County, California, în orașul Garden Grove, care are o populație multietnică și multiculturală diversă. Universitatea este la câteva minute de la Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, baseball profesionist și hochei pe gheață și nenumărate oportunități de divertisment, artă, teatru și recreere. Proximitatea spre Santa Ana Freeway, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; grădina autostradă Grove, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57 și Orange Fwy, Hwy 55 înseamnă accesibilitate directă la majoritatea județelor Orange și Los Angeles.

În plus față de campusul principal situat la 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitatea oferă, de asemenea, clase la facilitățile de la universitatea de clasă prin satelit (clasă auxiliare / site-uri de învățare) situat la 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Viziunea noastra

Stanton University va fi o instituție de învățământ post-secundar de conducere din California, oferind formare profesională și un mediu concentrat, grijuliu și stimulativ, în care toți studenții vor recunoaște și își vor atinge cel mai mare potențial în timp ce se pregătesc să-și facă cele mai bune contribuții în societate.

Misiunea noastră

Misiunea Stanton University este de a oferi studenților o educație accesibilă și de înaltă calitate într-un mediu cultural divers, pentru a le ajuta să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile care le vor spori potențialul de succes în cariera lor actuală și viitoare.

Filosofia educațională

Calitatea experienței educaționale de la Stanton University este stimulată de relațiile umane și intelectuale strânse dintre studenți și de facultate și de schimbul deschis de idei. Universitatea este angajată într-o abordare centrat pe elev la învățare care promovează dezvoltarea întregii persoane. Provocăm studenților noștri să urmărească vieți de conducere și de serviciu, oferindu-le programe curriculare relevante, individualizate și de susținere în susținerea unei iubiri de învățare pe tot parcursul vieții și o carieră plină de satisfacții personale.

Obiective

 • Sprijinirea elaborării și implementării planurilor de evaluare a programelor care definesc, măsoară și evaluează obiectivele și rezultatele învățării elevilor.
 • Furnizați facilități și echipamente relevante.
 • Oferiți membrii notabili ai facultății dedicate învățământului, burselor și eforturilor creative, precum și serviciului pentru universitate și pentru comunitatea sa.-
 • Promovați auto-disciplina și motivația, astfel încât studenții să se poată bucura de succes în cariera lor profesională.
 • Încurajați și sprijiniți învățarea pe tot parcursul vieții și implicarea comunității ca element fundamental al succesului profesional.
 • Oferiți studenților programele de licență accesibile și de calitate, care oferă o educație generală cuprinzătoare, precum și pregătirea specializată a carierei pentru o economie globală din ce în ce mai versatilă.
 • Oferiți studenților serviciul prompt, politicos și respectuos

Caracteristici Campus

Stanton UniversityCampusul principal al lui este situat în orașul Garden Grove, în partea de nord a comitatului Orange, California, care are o populație diversă, multietnică și multiculturală. Universitatea este la câteva minute de Disneyland, Knott's Berry Farm și arene sportive. Apropierea de autostrada Santa Ana, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Autostrada Garden Grove, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57 și Orange Fwy, Hwy 55 înseamnă accesibilitate gata la majoritatea comitatelor Orange și Los Angeles.

În plus față de campusul principal situat la 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitatea oferă, de asemenea, cursuri în sălile de clasă satelit ale universității (sale de clasă auxiliare/site-uri de învățare) situate la 3700 Wilshire Boulevard, Suite #100, Los Angeles, CA 90010.

  Locații

  • Garden Grove

   Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

  Întrebări