Keystone logo
Steinbeis University – Schools of Next Practices Master în Administrarea Afacerilor (90 ECTS) Specializat în Management Durabil
Steinbeis University – Schools of Next Practices

Master în Administrarea Afacerilor (90 ECTS) Specializat în Management Durabil

Berlin, Germania

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.600 / per semester *

În campus

* Plus o taxă unică de înmatriculare de 500 EUR și o taxă unică de examen de 500 EUR

Introducere

Ce vei învăța:

Aflați elementele de bază cu cursul nostru obligatoriu Management Foundation și studiați subiecte adaptate intereselor și nevoilor dvs. prin specializarea aleasă, Sustainable Management.

Fundația de management:

  • Economic, politică și societate
  • Management strategic
  • Marketing
  • Proiect de inovare
  • Organizație de afaceri
  • Management de proiect
  • Leadership & Comunicare
  • Proiect de cercetare și știință
  • Filosofia științei și metoda cercetării
  • Statistici avansate

Specializarea management durabil:

Prin programul S-Next MBA în management durabil, studenții își extind cunoștințele despre sustenabilitate în organizații, industrii și practici, îmbunătățindu-și în același timp capacitățile în afaceri, consultanță și ESG (de mediu, social și guvernare).

Pe lângă aceasta, studenții dobândesc o înțelegere de bază a elementelor de bază ale managementului afacerilor, datorită modulului de bază obligatoriu care se concentrează pe aceasta.

La finalizarea acestui program, studenții vor fi stabilit o bază solidă pentru tranziția la practici de afaceri durabile și pentru a contribui pozitiv la o lume mai durabilă.

De ce să te muți în Germania pentru a studia?

Ești interesat să obții o educație germană dintr-unul dintre cele mai interesante orașe europene? Nu mai căuta.

De peste 20 de ani, numele Steinbeis a reflectat reputația remarcabilă a Germaniei pentru excelența academică - oferind programe de studiu flexibile și de top atât online, cât și în orașele dinamice din Berlin și München.

Deși ambele orașe au multe de oferit în ceea ce privește viitoarea angajare în cadrul marilor întreprinderi tehnologice, IMM-uri și start-up-uri, există multe alte motive pentru a vă baza în oricare dintre aceste orașe fantastice. Prin mutarea în capitala Germaniei sau în inima economică a Germaniei pentru a studia, oportunitățile tale nu se limitează doar la educație și carieră.

Berlinul este un hub global

Orașul se mândrește cu o mare comunitate internațională, ceea ce face ușor să cunoști oameni noi și să te integrezi rapid în noua ta casă. De asemenea, engleza este o limbă răspândită, așa că – deși te încurajăm să înveți cel puțin elementele de bază – este cu siguranță posibil să te descurci în Berlin fără să cunoști limba germană fluent.

Berlinul este o mecca culturală

Fiind epicentrul nenumăratelor evenimente istorice, Berlinul este un loc excelent pentru studenții curioși – și cu numeroasele sale galerii, restaurante și scena de club infamă, există ceva pentru toată lumea și o mulțime de locuri de explorat împreună cu toți noii tăi colegi și prieteni.

Berlinul este accesibil

Berlinul se află în topul celor mai ieftine cinci capitale din Europa de Vest, așa că prețul chiriei, transportului și alimentelor este foarte rezonabil. Așteptați-vă să plătiți aproximativ 40% din salariul dvs. lunar pentru cazarea dvs. din Berlin, ceea ce în comparație cu alte capitale majore este foarte rezonabil.

Munchen este un oraș verde

Abundența de spațiu verde din München realizează un echilibru frumos între viața urbană și natură, oferind o pauză relaxantă din agitația vieții marilor orașe. Din numeroasele parcuri pe care le puteți alege să ia puțin aer curat, Englischer Garten este un favorit printre localnici și turiști.

Munchen este bine conectat

Deși călătoria cu bicicleta este populară în München din cauza rețelei dense de trasee și trasee pentru biciclete a orașului, numeroasele trenuri, tramvaie și autobuze subterane și supraterane facilitează deplasarea. Trenurile directe interurbane permit, de asemenea, pauze spontane de weekend!

München este centrul tehnologiei

München are una dintre cele mai puternice economii din țară și este binecunoscut pentru că este unul dintre cele mai mari centre tehnologice din Europa. Multe dintre marile companii germane au sediul aici și câțiva giganți internaționali au ales să-și stabilească sediul și în Munchen.

Universitatea Steinbeis - Școli de practici următoare

La Universitatea Steinbeis - Schools of Next Practices, ajutăm oamenii să-și găsească drumul și să aibă un impact pozitiv asupra lumii. Prin implementarea conceptului nostru de studiu de bază, cele 5 Cercuri, în viața ta, poți și vei reuși să atingi Următorul Nivel al vieții tale profesionale și al călătoriei tale personale. Faceți din cele 5 cercuri ale noastre — SCOP, CONȚINUT, TRANSFER, METAVERSE și DURABILITATE — driverele voastre zilnice pentru a deschide calea pentru cariera dumneavoastră.

Imaginează-ți SCOPUL și modelează-ți viața și cariera pentru a se potrivi obiectivului tău final, cu sprijinul lectorilor cu înaltă experiență și al echipei de consiliere a studenților pregătite cu experiență de la Universitatea Steinbeis - Schools of Next Practices.

Întăriți-vă calificările profesionale și personale și atingeți nivelul următor prin CONȚINUTUL studiului contemporan. Pune în practică cele mai recente inovații conduse de industrie și cunoștințe învățate la clasă, datorită metodei noastre unice de predare orientate spre TRANSFER și deveniți parte din METAVERSE — viitorul muncii — cu tehnologiile noastre captivante și cu materiile diverse, predate digital. Cunoștințele instructive și perspectivele orientate spre viitor dobândite în timpul programelor noastre de studii inovatoare sunt garantate pentru a vă asigura compatibilitatea cu mediile de lucru moderne și cu rolurile de muncă.

Folosiți cunoștințele și calificările dobândite în timpul și după perioada petrecută la Universitatea Steinbeis - Școlile următoare de practici pentru a face o diferență reală DURABILĂ pentru lume - social, ecologic și economic.

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări