Keystone logo
Stellenbosch University Master of Business Administration
Stellenbosch University

Master of Business Administration

Stellenbosch, Africa de Sud

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jun 2024

ZAR 342.210 / per year *

În campus

* pentru studenții din Africa de Sud | taxa de aplicare de R1050 nerambursabilă și aplicabilă tuturor studenților

Introducere

MBA-ul nostru acreditat internațional vă oferă - indiferent dacă sunteți lider, manager, specialist sau antreprenor - o experiență de învățare transformatoare menită să vă transforme într-un factor de decizie excepțional, un gânditor strategic, un comunicator eficient și un administrator al societății. MBA este încă cel mai recunoscut grad de management al afacerilor din lume.

Dacă traseul dvs. de carieră este îndreptată către funcții de conducere și conducere, acest MBA vă va ajuta să vă asumați aceste responsabilități. Suntem atât de puternici pentru dezvoltarea leadershipului, încât acest modul se întinde pe întregul program de doi ani.

MBA-ul nostru se concentrează, de asemenea, pe abilități cantitative, abilități contemporane de luare a deciziilor, strategie, abilități interculturale, managementul întreprinderilor digitale și obținerea unei perspective globale cu contextualizare africană unică. În plus, vei urma un Modul de Studii Internaționale (diverse destinații) la o școală de afaceri din străinătate.

  • Două formate: Alegeți între formatul de învățare mixtă (participați la cursuri în campus sau online) și formatul modular (blocuri de cursuri în campus, repartizate în timp). Ambele formate vă permit să studiați în timp ce lucrați.
  • Patru opțiuni: Alegeți MBA generalist sau unul dintre aceste fluxuri: Managementul organizațiilor internaționale, Leadership în domeniul sănătății sau Managementul portofoliului de proiecte.

Ce altceva face ca MBA-ul nostru să iasă în evidență?

  • MBA-ul nostru se referă la #KeepLearning și vă ajută să vă pregătiți pentru poziții de nivel superior, să vă asumați mai multe responsabilități ca lider responsabil și să obțineți cadrele de gândire și capacitățile de care aveți nevoie pentru a rămâne relevante într-o lume în continuă schimbare.
  • Modulul de studiu internațional (diverse opțiuni) la o școală de afaceri de peste mări vă oferă o perspectivă globală care sprijină celelalte elemente ale MBA.
  • Învățarea prin colaborare – în care studenții învață unii de la alții – este o altă caracteristică cheie a MBA. Cunoștințele unice ale fiecărui student adaugă profunzime învățării prin colaborare.
  • Mediile noastre digitale și fizice sunt aliniate cu standardele educației în afaceri de clasă mondială. Ne sprijinim studenții prin puncte de contact, cum ar fi Biroul de conducere în carieră, Biroul de admitere, Administrația academică, Biroul pentru afaceri internaționale și Biroul de relații cu absolvenții.

Time management

Trebuie să fii conștient de timpul necesar pentru studiile de MBA și trebuie să aranjezi în prealabil timpul de studiu cu angajatorul și familia. Un ghid aproximativ: pentru fiecare oră petrecută în clasă, trebuie să aloci 3 ore pentru pregătire și auto-studiu (citire, teme, lucru în grup etc.). MBA are aproximativ 520 de ore de contact, ceea ce face ca prioritizarea să fie critică.

Opțional: schimb de studii în străinătate

Studenții MBA care au avut rezultate bune în primul lor an pot alege să finalizeze o parte din studiile lor la una dintre școlile noastre partenere de peste mări. Acest lucru vă va permite să câștigați credite pentru MBA, făcând un modul sau o școală de vară în străinătate.

Patru opțiuni de MBA: General, MIO, HCL și PPM

Oferim un flux general de MBA, pentru cei care doresc să gestioneze ariile funcționale ale oricărei afaceri la nivel de management superior și trei MBA-uri cu arii focale, pentru cei care doresc expertiză în domeniu la nivel de management superior:

  • MBA cu module generaliste poate fi aplicat la nivel de management superior în afaceri, de la start-up-uri antreprenoriale la corporații multinaționale din orice sector de afaceri.
  • Fluxul de MBA cu module în Managementul organizațiilor internaționale (MIO) poate fi aplicat în organizații internaționale precum ONU, agenții de dezvoltare globale, fundații și instituții de finanțare a dezvoltării.
  • Fluxul MBA cu module în Health Care Leadership (HCL) poate fi aplicat în industria medicală publică și privată. Se adresează profesioniștilor care doresc să înțeleagă principiile guvernanței clinice și provocările specifice asistenței medicale în contextul african pentru a-și maximiza impactul în sectorul sănătății. Profesioniștii înregistrați HPCSA vor câștiga 60 de puncte CPD.
  • Fluxul de MBA cu module în Managementul portofoliului de proiecte (PPM) poate fi aplicat în orice industrie pentru a asigura livrarea cu succes a unui portofoliu de proiecte într-un mediu competitiv bazat pe o înțelegere aprofundată a managementului de afaceri al portofoliilor de proiecte.

Modulele specifice fluxului de MBA MIO, MBA HCL și MBA PPM sunt oferite în timpul celui de-al doilea an de înscriere în formatul Blended Learning, indiferent de formatul ales pentru primul an de studiu (adică învățare modulară sau mixtă).

Toți studenții vor absolvi cu un MBA de la Stellenbosch University . Dacă studentul a urmat o zonă focală – de exemplu, conducerea în domeniul sănătății, managementul organizațiilor internaționale sau managementul portofoliului de proiecte – acest lucru va fi afișat pe certificatele de MBA.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări