Keystone logo
Stockholm School of Economics SSE MBA Executive Format
Stockholm School of Economics

SSE MBA Executive Format

Stockholm, Suedia

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 495.000 / per year *

În campus

* excl. de TVA de 25%

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bine ați venit la SSE MBA Executive Format

Acesta este un Executive MBA din Suedia, una dintre cele mai inovatoare țări din lume. Un program pentru oameni cu o pasiune pentru dezvoltarea afacerilor și cu scopul de a conduce în organizații internaționale.

Provocați-vă cu Executive MBA de 18 luni, livrat cu jumătate de normă, cu sustenabilitate integrată pe tot parcursul programului! Programul este oferit în limba engleză pe trei continente și construiți o rețea diversă și internațională de lideri de afaceri pentru a beneficia de oportunități și provocări viitoare. Programul vă pregătește pentru următorul pas și pentru a construi, conduce și dezvolta organizații în arena globală. Dacă ești motivat și gata să te angajezi - fă-o!

Acesta este MBA-ul nostru

Când vine vorba de alegerea unui Executive MBA, sunt multe de luat în considerare. Conținutul programului, reputația acestuia, rețeaua potențială pe care o veți câștiga, dar și locația și setarea școlii. Aici suntem mândri să vă oferim Stockholm, un oraș în mișcare plin de oportunități și un centru de inovare și tehnologie de vârf.

„Cu arsenalul de abilități pe care le-am învățat prin intermediul programului MBA SSE, acum mă simt complet echipat pentru tipurile de provocări care apar în noul meu rol într-un mod în care nu eram înainte de a efectua MBA. Învățăturile teoretice aplicate în în timp real în proiecte live s-a dovedit a fi o combinație excelentă care mi-a accelerat și cristalizat învățăturile și aplicațiile. Nu mă așteptam niciodată să fac ceea ce fac acum și nici nu mă așteptam ca SSE MBA să se dovedească atât de valoros. ”Jonathan Leishman, AustraliaManager de investiții la Leishman Trusts and Family Office, director la Bridj Technology, cofondator la Barns Lane Farm

Suedia este locul de naștere al unor companii globale bine stabilite, cum ar fi IKEA, Ericsson, Volvo și H&M, cu capitala sa găzduind giganți globali mai recenți născuți din revoluția digitală, precum Skype, Spotify, Mojang și King. Aceste companii nu au atins măreția prin imitarea giganților din trecut, ci prin faptul că sunt informale și rapide, imaginându-și viitorul și transformând curajul de a fi diferit în produse care au schimbat cu adevărat lumea.

MBA-ul nostru vă va ajuta să creșteți în responsabilități mai largi mai eficient, să vă perfecționați abilitățile analitice, să vă sporiți înțelegerea financiară și să vă pregătiți pentru lumea afacerilor globale. Veți crea noi abilități, veți câștiga o încredere mai puternică și veți construi rețele valoroase, fără a vă pune cariera în așteptare. Dar, mai presus de toate, vei crește și te vei dezvolta ca persoană și ca lider.

În cel mai recent clasament FT al programelor Executive MBA, suntem acum clasați pe locul 60 în lume! Arată că absolvenții noștri au avut o creștere medie a salariului de 52% după program și suntem pe locul 26 pentru experiența profesională, 38 pentru CSR și durabilitate, iar cu 40% femei suntem printre primii 15 din lume pentru echilibrul de gen . Mai mult, cursurile noastre în contabilitate și finanțe sunt ambele pe locul 8 printre peste 100 de programe Executive MBA din lume, când sunt clasificate de absolvenți.

Descrierea programului

Programul constă din module tematice cu o colecție de cursuri conectate la fiecare temă. Prin numeroasele noastre cursuri alternative alternative, aveți și posibilitatea de a vă personaliza călătoria de învățare. Pe toată durata programului, urmați și un program de leadership personalizat. Zece săptămâni intensive de campus (săptămâni complete de luni până vineri) se desfășoară pe parcursul a 18 luni, cu conținut digital și studii între ele. Participarea completă în timpul săptămânilor din campus este obligatorie. Mai jos găsiți diferitele module tematice.

Fundația de învățare

Scopul modulului Learning Foundation este de a crea un mediu de învățare eficient și de a pune fiecare participant într-o poziție de a profita la maximum de programul lor de MBA.

Fundația financiară

Acest modul oferă participanților instrumente eficiente pentru a evalua performanța afacerii și interacțiunile întreprinderilor și piețelor financiare. Veți obține o înțelegere solidă a raportării financiare și a modului de utilizare a rapoartelor financiare pentru a analiza profitabilitatea, poziția financiară și lichiditatea unei companii. Veți învăța cum să utilizați metode și tehnici de contabilitate managerială pentru a lua decizii de management mai bune. Veți studia piețele globale de active și veți afla cum evaluează acțiunile și obligațiunile relația dintre risc și randament și rolul intermediarilor financiari. Pe baza acestui fapt, veți examina modul în care sunt finanțate corporațiile și veți investiga avantajele principalelor tipuri de finanțare. Modulul Fundației Financiare include cursurile Înțelegerea și gestionarea afacerii - raportare financiară, analiză și control și finanțarea afacerilor.

Contextul afacerii

Organizațiile nu sunt insule izolate. Acestea operează într-o societate globală modelată de norme și ipoteze. Acestea sunt încorporate într-un context de legi, reguli, reglementări, standarde, culturi, tradiții și ideologii. Pentru a dezvolta o organizație, managerii trebuie să înțeleagă, să interpreteze și să gestioneze relațiile cu clienții, furnizorii, angajații și concurenții, precum și cu o multitudine de alți actori locali și internaționali. Modulul Contextul afacerii include cursurile Dreptul afacerilor pentru manager internațional, economie și responsabilitate socială corporativă și afaceri durabile.

Crearea valorii

Motivul final pentru angajarea în activități organizate este de a produce valoarea părților interesate. În acest modul, adoptăm o abordare multidisciplinară în care ne concentrăm pe cinci piloni pentru crearea de valoare a unei firme: management, strategie, operațiuni, marketing și inovație. Pilonul de management accentuează managementul general și organizarea afacerii dvs.; pilonul strategiei abordează alegerea generală a ceea ce ar trebui să se preocupe o afacere; pilonul operațional se concentrează pe modul în care resursele sunt transformate într-un mod eficient; pilonul de marketing abordează relația cu piața, clienții și utilizatorii; în timp ce pilonul inovației pune în lumină necesitatea continuă de a dezvolta oferta de afaceri. Accentul modulului de creare a valorii este de a dota participanții cu instrumentele și metodele pentru a-și conduce afacerile înainte. Întrebarea generală abordată în modul este modul în care organizațiile trebuie să își alinieze resursele interne cu cerințele din mediul extern. Acest modul include cursurile: Managementul organizației, managementul strategic, strategia operațiunilor, strategia de marketing și inovarea afacerii.

Cursuri opționale

Cursurile elective ale programului vă oferă posibilitatea de a vă personaliza călătoria de învățare în funcție de interesele dvs. specifice. Programul are două perioade elective. Unul la un campus SSE din Stockholm, Letonia sau Rusia și unul la o școală parteneră din cadrul Rețelei globale de management avansat (GNAM).

Provocări de conducere

Managerii se confruntă cu diverse provocări de-a lungul carierei lor, cum ar fi stimularea schimbării și implementarea strategiilor în organizație, comunicarea cu publicul țintă și menținerea pe partea de sus a noilor metode de colectare, analiză și dezvoltare de modele predictive. În acest modul, veți învăța și utiliza diferite strategii de gestionare, procese și instrumente care vă pot ajuta să gestionați aceste provocări. Modulul Provocări de conducere constă din cursuri mai scurte pe subiecte precum Managementul schimbării, Analiza afacerii, Implementarea strategiei, Comunicarea și Managementul crizelor.

Conducerea afacerilor globale

În acest modul, accentul se pune pe economia globală și pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea afacerii pe arena globală. Modulul ne va scoate în lume în timpul excursiilor noastre la Riga, Asia și SUA Modulul acoperă subiecte din fundația noastră generală de management, dar cu o perspectivă internațională: economie internațională, management, marketing și finanțe, operațiuni și aprovizionare globale Lanțuri, piețe emergente, leadership intercultural și urmărirea rapidă a carierei dvs. internaționale. Ca parte integrată a programului, acest modul constă din două-trei excursii internaționale. Aceasta înseamnă că aducem clasa în medii și contexte noi pentru a vă îmbunătăți învățarea. Pentru noi, o parte fundamentală a acestei educații este valoarea perspectivelor. Vizitarea diferitelor regiuni și piețe și aplicarea teoriilor și modelelor într-o varietate de contexte este o parte esențială a învățării. Programul nostru de săptămâni în alte locații combină prelegeri și vizite de companie și vizităm alte școli de afaceri și / sau universități.

Programul LeadershipLive

Programul LeadershipLive se concentrează pe împuternicirea de a vă realiza întregul potențial personal, profesional și ca lider global. Este conceput pentru a fi o piatră de temelie cuprinzătoare a dezvoltării dvs., care are mai multe puncte de contact și se desfășoară pe parcursul a 18 luni ale SSE MBA. Scopul este de a vă sprijini dezvoltarea ca lider global capabil să reflecte și să creeze schimbări de impact la nivel organizațional, de echipă și individual.

Învățarea filosofiei

„Au o mare varietate de stiluri de predare, profesori minunați, prelegeri și lucrări de caz. Proiectele live cu care lucrăm se bazează pe experiențe din viața reală în care, de exemplu, am folosit compania mea pentru unul dintre ele.”

Ane Nordahl Carlsen, clasa SSE MBA din 2018

Filosofia noastră de învățare urmează obiectivul educațional al Stockholm School of Economics , care declară că un factor de decizie de succes se va apropia de lume cu curiozitate și încredere și care, așa cum a spus filosoful, Ingemar Hedenius: „este liber și viu în raport cu necunoscut ". SSE și-a formulat obiectivele educaționale generale prin acronimul FREE, care rezumă rezultatele cheie așteptate pentru studenții noștri, care până la sfârșitul programului vor:

Aveți o mentalitate bazată pe fapte și știință

„Suntem fundamental o instituție științifică, iar faptele stau la baza tuturor gândirii critice și analitice. Un absolvent SSE va lua decizii pe baza faptelor și va avea capacitatea de a diferenția între tipurile de cunoștințe. Această abilitate devine deosebită important într-o lume cu fapte alternative, „știri false” și bule filtrante. ”

Fii reflexiv și conștient de sine

„Viitorul va necesita mai multă reflecție și autocunoaștere. Indivizii instruiți în SSE vor putea contempla ce rol joacă în lume, să înțeleagă impactul pe care îl au asupra celorlalți, să își evalueze preferințele personale și să fie conștienți a modului în care sunt determinate alegerile lor. "

Fii empatic și alfabetizat cultural

„Suntem convinși că o persoană empatică devine un lider și un factor de decizie mai bun; astfel sperăm că studenții noștri vor putea să considere pe deplin perspectiva celorlalți. Alfabetizarea culturală este, de asemenea, critică. Pentru a interacționa cu cineva din alte medii, expertiză , sau profesia decât a cuiva este o condiție prealabilă pentru viitor. "

Fii antreprenorial și responsabil

"Studenții care au absolvit SSE vor avea o abordare antreprenorială și creativă a lumii. Se vor strădui să creeze schimbări într-o manieră responsabilă. Nu ar trebui să accepte statu quo-ul, ci să caute îmbunătățiri pentru societate și lumea în general."

Abordarea noastră de învățare

Programul SSE MBA folosește o abordare de învățare cu mai multe fațete, în care instrumentele pedagogice variază în funcție de subiect și tipul de provocare. Cele patru obiective educaționale (GRATUITE) sunt susținute de coloana vertebrală pedagogică a SSE: facultate dedicată, orientare practică și învățare bazată pe probleme.

Teoretic

SSE MBA Executive Format este un program academic bazat pe cercetare pentru a vă îmbunătăți capacitățile analitice. Facultatea noastră este formată din cercetători activi, toți bine recunoscuți în domeniile lor de expertiză.

Practic și aplicabil - MBALive®

MBA se concentrează pe crearea cadrelor teoretice bazate pe cercetare aplicabile problemelor și soluțiilor manageriale reale. Programul aduce acțiuni practice și experiențe din lumea reală în clasă prin cazuri, proiecte live și experiențele participanților. Pentru a profita la maximum de procesul de utilizare a modelelor și implementarea a ceea ce învățați, am dezvoltat o pedagogie specială - MBALive®, care aduce lumea reală în program și programul în lumea reală.

Pedagogia MBALive® vizează dezvoltarea unei înțelegeri a complexității și dinamicii organizațiilor. În această parte a programului, veți integra și aplica cadrele teoretice de la cursurile MBA la problemele și cazurile de management live din companii reale. MBALive® ia diferite forme, corespunzătoare filosofiei de învățare a programului. Vă încurajează să gândiți, să faceți și să reflectați în moduri diferite. Înveți împreună cu alți participanți, facultatea SSE și sponsorii de caz și dezvolți recomandări fezabile pentru acțiune și schimbare reală. Toate modulele și majoritatea cursurilor din program utilizează pedagogia MBALive®, deci nu trebuie să așteptați până după absolvire pentru a vă aduce cunoștințele și abilitățile nou dobândite în lumea reală.

Reflectant

Reflecția este unul dintre instrumentele pedagogice centrale utilizate în programul nostru și își propune să modeleze un spațiu mental și social în care să poată fi creat sensul și să aibă loc învățarea. Astfel, va fi suficient timp petrecut pe exerciții reflexive.

Orientat spre conducere

Vi se vor oferi multe oportunități de a vă dezvolta stilul de conducere personal prin programul nostru LeadershipLive, dar și prin instruirea abilităților în domenii precum managementul intercultural, comunicarea, eficacitatea echipei, colaborarea etc.

Metodologia învățării

Facultatea își va prezenta cursurile și lecturile, precum și materialele și exercițiile modulului digital în perioadele din afara campusului. Aceste pregătiri garantează un nivel ridicat de interacțiune în timpul săptămânilor din campus, care sunt pline de experiențe de învățare de înaltă calitate, cum ar fi discuții de caz, prelegeri interactive, exerciții de grup, vorbitori invitați, vizite de companie etc.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master de formare continuă în Executive MBA [EMBA]
  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Executive MBA
  • Barcelona, Spania
  • Madrid, Spania
  • + 1 Mai mult
 • Executive Master of Business Administration (EMBA)
  • Singapore, Singapore