Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Introducere

Școala de Economie Stockholm din Rusia (SSE Rusia) a fost înființată în 1997. Ideea din spatele lansării SSE Rusia a fost de a contribui la dezvoltarea afacerilor durabile în Rusia, promovând căutarea unei soluții solide, pe termen lung, corecte și socialmente responsabile practici comerciale.

Astăzi SSE Rusia este singura școală de afaceri internațională care este acreditată să predea pe teritoriul Rusiei și oferă un program european complet de MBA pentru manageri cu experiență, programe deschise pentru lideri de diferite niveluri de experiență și programe special personalizate atât pentru Rusia, cât și pentru cele internaționale. companii. Aceasta înseamnă o oportunitate unică de a obține în interiorul granițelor ruse o educație europeană de calitate de la facultățile internaționale, care este competitivă atât pe piețele interne, cât și pe cele globale.

Cu o rețea globală de peste 500 de membri ai facultății străine și rusești, specializați în diferite domenii ale științei și afacerilor, ne bazăm pe experții cei mai potriviți și cei mai relevanți pentru fiecare curs. Educatorii pe care îi angajăm pentru programele noastre au experiență din lumea academică și mulți sunt directori de afaceri experimentați sau experți în consultanță.

În fiecare an, SSE Rusia devine din ce în ce mai populară în rândul studenților internaționali din Europa de Vest și CSI: Kazahstan, Belarus, Azerbaidjan, Ucraina. Îi învățăm să convină asupra unei soluții comune acceptabile în orice situație dată, să ajungă la consens și la obiectivele lor prestabilite.

Cooperarea strânsă cu studenții și absolvenții noștri - directori și specialiști în resurse umane ale companiilor din toate sectoarele economiei, asigură că am oferit programe educaționale actualizate și de calitate, concepute pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă face succes în lumea modernă.

Aproximativ 1.300 de absolvenți până în 2021 reprezintă resursa noastră fiabilă, formată din oameni care studiază la Școala de Economie din Stockholm din Rusia deveniseră o bază pentru o creștere ulterioară.

Misiune

Obiectivul Stockholm School of Economics Russia este de a fi un mediu cultural îmbogățit reciproc de educație în afaceri care să inspire oamenii să învețe, să creeze oportunități de creștere și să își dezvolte contribuțiile potențiale la dezvoltarea durabilă a societății pe termen lung.

Viziune

Viziunea Stockholm School of Economics Russia este de a fi alegerea preferată pentru oricine caută educație executivă într-un legătură intelectuală unică de culturi care realizează oportunități nedescoperite de alții, reproducând astfel o formație de conducere în afaceri care îi provoacă în mod constructiv timpul.

Valori

Stockholm School of Economics Russia aspiră să fie o comunitate unită de un sentiment de încredere reciprocă, în timp ce se străduiește spre excelență, respectându-i pe ceilalți într-un tot transparent.

Misiunea educațională - GRATUITĂ

Obiectivele educaționale generale ale SSE iau drept punct de plecare că un factor de decizie de succes al viitorului se va apropia de lume cu curiozitate și încredere și care, după cum a spus filosoful, Ingemar Hedenius, „este liber și viu în raport cu necunoscutul”. Acest factor de decizie poate fi depășit cognitiv de inteligență artificială, roboți sau mașini. Dar competența de bază a oamenilor este să fie om, iar obiectivele educaționale ale SSE iau acest ad notam. Un factor de decizie de succes în viitor va maximiza potențialul de a fi om. Prin urmare, SSE și-a formulat obiectivele educaționale generale prin acronimul FREE. Inseamna:

  • Fapte și mentalitate bazată pe știință
  • Reflecție și conștiință de sine
  • Empatie și alfabetizare culturală
  • Antreprenoriat și responsabilitate pe care liderii le au față de comunitățile lor

Locații

  • Saint Petersburg

    1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

    Întrebări