Keystone logo
University of Strathclyde Business School

University of Strathclyde Business School

University of Strathclyde Business School

Introducere

Fondată în 1948, University of Strathclyde Business School este o organizație academică de pionierat, renumită la nivel internațional, care modelează și dezvoltă mintea de afaceri de mâine. Strathclyde Business School este una dintre cele patru facultăți care formează Universitatea Strathclyde din Glasgow. Universitatea a fost înființată în 1796 ca „locul învățării utile” și acesta rămâne în fruntea viziunii noastre astăzi.

Învățătura noastră

Departamentele și unitățile de specialitate ale Strathclyde Business School colaborează pentru a oferi un program variat de cursuri de specialitate și interdisciplinare. Am stabilit centre internaționale în Grecia, Emiratele Arabe Unite, Oman, Bahrain, Singapore și Malaezia, unde oferim diplome precum Strathclyde MBA.

O abordare colaborativă

Avem rădăcini solide în comunitatea de afaceri din și în jurul orașului nostru natal, Glasgow, care se extinde nu numai la nivel național, ci și internațional. Ne mândrim cu abordarea noastră colaborativă de a lucra alături de industrie, construind relații reciproc avantajoase, care adaugă valoare atât organizațiilor, cât și indivizilor deopotrivă.

Acreditare și recunoaștere internațională

Strathclyde Business School deține acreditare triplă de la cele trei organisme centrale de acreditare a școlilor de afaceri – AMBA, EQUIS și AACSB – din 2004. Am fost prima școală de afaceri din Scoția care a obținut o acreditare triplă.

De asemenea, am fost prima școală de afaceri din Scoția care a primit premiul Small Business Charter Award, care recunoaște sprijinul nostru de lider mondial pentru extinderea firmelor scoțiene prin inovare, internaționalizare și leadership.

Departamentele și programele noastre dețin, de asemenea, acreditări din industrie recunoscute internațional, cum ar fi CIMA, ICAS și CIPD.

Excelență în domeniul cercetării

Strathclyde Business School a fost recunoscută în Research Excellence Framework (REF) 2021 pentru cercetarea sa de lider mondial - cu un GPA de 3,26, aceasta poziționează SBS ca a treia cea mai înaltă calitate generală a tuturor instituțiilor scoțiene, astfel cum este clasată de Times Higher Education (THE). ). Mediul de cercetare exemplar al SBS a obținut o recunoaștere deosebit de puternică, având un rating de 75% „favorabil pentru producerea de cercetări de o calitate de vârf la nivel mondial și care să permită un impact remarcabil”. Cu restul de 25% evaluat drept „calitate excelentă la nivel internațional”, acest lucru plasează SBS semnificativ peste media sectorului și îl face al doilea cel mai înalt profil de calitate a mediului din Scoția. În ceea ce privește scara și calitatea, depunerea SBS a fost clasată pe locul 16 în Marea Britanie în ceea ce privește puterea de cercetare de către THE, ceea ce o face pe locul doi ca înaltă din Scoția.

Admitere

La Strathclyde, primim studenți din întreaga lume. Explorați cerințele de intrare ale țării dvs.

Limba engleză

Acceptăm o serie de teste de limba engleză ca dovadă a competenței în limba engleză. IELTS este cel mai larg disponibil. Informații despre aceasta pot fi găsite pe site-ul British Council.

Cerințele noastre standard actuale sunt:

  • IELTS (academic): 6,5 total (nicio bandă individuală mai mică de 5,5)
  • Facultatea de Științe: IELTS (academic): 6,0 total (nicio bandă individuală mai mică de 5,5)
  • Departamentul de proiectare, producție și management de inginerie: IELTS (academic): 6,0 în general (nicio bandă individuală mai mică de 5,5)

Unele programe de studii au cerințe de limba engleză diferite față de cele de mai sus, așa că vă rugăm să verificați fiecare pagină de curs individual pentru detalii.

Centrul Internațional de Studii

De asemenea, oferim o serie de cursuri pentru studenții internaționali (din afara UE/Marea Britanie) care nu îndeplinesc cerințele de intrare directă.

Burse și finanțare

Bursă pentru absolvenți Strathclyde

Absolvenții Strathclyde pot beneficia de o reducere de 15% la taxa de școlarizare la cursurile postuniversitare predate.

Burse de implicare UE

Bursele noastre de implicare în UE sprijină studenții postuniversitari din UE cu normă întreagă care încep cursurile predate.

Statistica absolvenților

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Glasgow

    University of Strathclyde Business School 199 Cathedral Street, G4 0QU, Glasgow

Întrebări