Keystone logo
IMS International Management Studies Strathclyde mba în Grecia
IMS International Management Studies

Strathclyde mba în Grecia

Athens, Grecia

0 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Strathclyde MBA în Grecia

Strathclyde MBA în Grecia, condusă de Management Services International (IMS) are un stil de flexibil de livrare care încorporează part-time și elemente de învățare deschisă într-un format de 180 de credit. Elevii pot sta în locurile lor de muncă și să ia întreaga curs în doar doi ani. Acest lucru face ca programul nostru o alternativă viabilă atât pentru tine, individul, și pentru compania dumneavoastră.

Parteneriatul

University of Strathclyde Business School ofera toate materialele de bază pentru program și desfășoară toate seminarii cu o echipă aleasă de profesori de conducere din personalul lor în Marea Britanie. Membrii personalului din Marea Britanie sunt de asemenea responsabile pentru interogările subiectul abordat și de sprijin. Toate procedurile de admitere și evaluare sunt responsabilitatea Strathclyde, iar participanții de succes vor fi acordate un Universitatea Strathclyde Master of Business Administration.

IMS din Atena oferă servicii administrative locale, precum și sesiuni de consiliere care dețin, seminarii și examene. SBS oferă materiale didactice de bază și trimite membri ai facultatilor de la Universitatea Strathclyde în Grecia pentru a rula seminarii intensive. IMS are, de asemenea, o serie de specialiști locali de educație de management care oferă suport permanent consiliere.

Școala de vară MBA

Un punct culminant al calendarului Strathclyde International MBA este anual școala de vară de MBA, care are loc în Glasgow, în perioada mai și iunie. Școala de vară este deschisă pentru toate rutele studiu de MBA, care au ajuns în faza de studiu elective și este o oportunitate minunata de a studia opțiunile elective, alături de un grup de colegi internaționali ca-minded.

Mărturie de student

"Cursul de MBA Strathclyde a fost o călătorie de învățare care a transformat gândirea mea și mi-a oferit cu abilitățile necesare pentru înțelegerea și explorarea diverse perspective într-un mediu de afaceri ambiguu. Cursul de MBA necesită un efort personal și angajament, dar cursul bine structurat și sprijinul din partea profesorilor Strathclyde garantează o experiență plină de satisfacții și un grad de MBA bine recunoscut "

Athanassios Liakopoulos

MBA internațional Grecia

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare