Keystone logo
University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Introducere

Strathclyde MBA în Elveția

Din 1996, Universitatea din Strathclyde a oferit MBA Strathclyde ca Executive MBA la Centrul de Studii din Elveția.

Triple acreditate de AACSB , AMBA și EQUIS , programul nostru de MBA recunoscut internațional înseamnă o educație continuă în afaceri la cel mai înalt nivel. Cu accentul pe managementul strategic al companiilor , am ocupat în mod constant printre primii 10 MBA din întreaga lume în domeniul strategiei corporative în ultimii ani.

EMBA, care este proiectată în mod flexibil ca program cu fracțiune de normă de peste 2 ani, poate fi participat în întregime la Zurich sau părți ale programului pot fi finalizate la celelalte 7 centre de studiu din Asia, regiunea Golfului și Europa și campusul principal din Glasgow. La fel cum permite programul tău personal.

Așteptăm cu nerăbdare să vă însoțim pe parcursul dvs. educațional!

Acreditarea triplei coroane

Acreditarea EQUIS

EQUIS este cel mai important sistem internațional de evaluare, îmbunătățire și acreditare a calității instituțiilor de învățământ superior în management și administrarea afacerilor. Este cel mai nou dintre cele 3 mari organisme de acreditare și are cel mai mic număr de membri. A fost creată pentru a aborda problema europeană a diverselor sisteme naționale de acreditare, dar câștigă teren în afara Europei.

AMBA Acreditare

Începând cu Marea Britanie, Asociația de MBA este singurul dintre cele trei organisme principale care acreditează cursurile de MBA decât instituțiile gazdă.

Acreditarea AACSB

Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate este cel mai cunoscut organism de acreditare din SUA. În ciuda numărului foarte mare de membri americani (puține școli de afaceri din afara SUA au acest premiu), acesta rămâne kitemark-ul pentru orice școală de afaceri cu ambiții de clasă mondială. Numai 5 școli care operează în Elveția sunt acreditate, IMD, Univ. din St. Gallen, Univ. din Zurich și Strathclyde Business School.

114984_Strathclyde.jpeg

Marturii

"Ca un student Strathclyde MBA la Centrul Elvetian, m-am bucurat de lectori cu expertiza lor si diferite medii. Am fost introdus idei noi si concepte, precum si cunoasterea practica practica a afacerilor.

Am experimentat corpul elevilor ca fiind foarte diversificat din punct de vedere etnic, social, profesional și cultural. Acest lucru mi-a oferit informații despre mine și despre ceilalți, mi-a făcut lumea mai mare și mai globală.

Mi-a plăcut flexibilitatea programului și sprijinul administrației centrale elvețiene - deoarece îmi conduc propria afacere fiind flexibilă, a fost un mare avantaj ".

Violeta Naydenova

Co-fondator la Poushe AG - Poushe Strudels

Strathclyde MBA a fost adaugarea perfecta la fondul meu stiintific si a imbunatatit cariera mea de a conduce o companie farmaceutica la nivel global activ.

Dr. Peter Kaufmann

CEO

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA a fost intenționată, compactă, orientată spre practică și de mare valoare pentru mine atunci când analizează provocările strategice dintr-o perspectivă globală".

Urs Brütsch

Managing Director Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Locații

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Întrebări