Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Introducere

Înființat în 1901, Colegiul de Inginerie și Informatică a construit o comunitate vibrantă de lideri cu o reputație de receptivitate în satisfacerea nevoilor regionale, naționale și globale. Studenții, facultățile și absolvenții noștri sunt uniți de „spiritul nostru de a căuta”, în timp ce urmărim în mod activ soluții inovatoare la noi provocări complexe. Prin cercetări de ultimă oră, inovații curriculare și colaborare multidisciplinară, abordăm provocări precum protejarea sistemelor noastre cibernetice, regenerarea țesuturilor umane, furnizarea de apă curată, urmărirea soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic și securizarea datelor în cadrul sistemelor fără fir.

Acreditare

Syracuse University este desemnat de Agenția Națională de Securitate și Departamentul de Securitate Internă ca centru de excelență academică în educația pentru asigurarea informației (CAEIAE) din 2001 și ca centru de excelență academică în cercetarea asigurării informațiilor (CAE -R) din 2009.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Syracuse

    Syracuse, Statele Unite ale Americii

Întrebări