Keystone logo
Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business

Introducere

Istoria educației de afaceri din Shanghai Universitatea de Finanțe și Economie (SUFE) pot fi urmărite înapoi la 1917, când un program de comerț a fost stabilit la Nanjing Școala superioară Normală. YANG Xingfo, bine-cunoscut activist social și democratic personaj patriotică, a fost directorul de program. În 1921, programul a fost transferat la est la Shanghai și a devenit Universitatea din Shanghai de Comerț. Aceasta universitate a fost prima universitate din istoria comerțului educație Chinei. OUG Bingwen, renumitul educator, a fost primul cancelar. MA Yinchu, celebrul economist, a devenit primul director al afacerilor academice.

În calitate de instituție de învățământ din China prima mai mare de studii de afaceri, SUFE a sugerat, deoarece a fost stabilit ", pentru a instrui și de a dezvolta acele talente care au capacități de orientare și de organizare și pot lua conducerea în industrie și comerț." Aderând la această tradiție și spiritul, SUFE de mai multe generații de educatori excelente au fost să se angajeze la cercetare de afaceri, explorarea adevărului și de a contribui la societate cu realizările lor de cercetare și educație prin formarea unui parteneriat strâns cu societatea.

După mai multe generații de eforturi neîncetate educatori de afaceri ", SUFE a devenit o universitate multi-disciplinare care se concentrează asupra economiei aplicate și de gestionare a științei și menține o dezvoltare coordonată de finanțe, economie, management, drept și știință. În 1981, SUFE devenit prima universitate financiar acordat dreptul de a acorda grade de doctorat. În 1992, SUFE a fost printre primele școli pentru a stabili stații mobile. În 1996, SUFE aderat la "211 Proiectul" un program pentru a construi 100 de universități cheie. În 2000 și 2007, a primit SUFE predare "remarcabil" de licență evaluarea de la Ministerul Educației. Universitatea înscriși în programele naționale la nivel înalt universitare (985 de proiecte) în 2007.

Universitatea are in prezent 3 discipline cheie la nivel național - contabilitate, finanțe și istorie a gândirii economice, 1 disciplina națională cheie cultivarea - finanțe, 4 discipline cheie ale Ministerului de Finanțe și 6 Shanghai discipline cheie. Casele universitare 3 baze naționale, care sunt baza de antrenament de talente economie naționale, baza națională de educație de calitate cultural pentru studenti, iar baza de cercetare-cheie de științele umaniste și sociale ale Ministerului Educației - Institutul de Contabilitate și finanțe. SUFE are acum 4 programe de studii de doctorat de discipline de primul nivel, care sunt economie teoretice, aplicate economie, administrarea afacerilor, și de gestionare a științei și ingineriei, 3 stații mobile pentru cercetare post-doctorat la economie teoretice, aplicat Economie și Administrarea Afacerilor, respectiv, 44 de doctorat programe de gradul de discipline de nivelul doi, 6 programe de masterat de discipline de primul nivel, programe de studii de masterat 74 de discipline de nivelul doi, și 36 de programe de licență.

În funcție de orientarea de dezvoltare a universității a "fiind o universitate de cercetare multidisciplinară, cu caracteristici financiare distinctive", obiectivul general al "construirea unei universități socialiste de primă clasă în cadrul de dezvoltare modernizat, internaționalizat și informationized", conceptul de ușă deschisă, și tendințele internaționale de educație de afaceri, SUFE a reluat colegiul de afaceri la începutul anului 2011 pentru a integra rezistența și avantajele disciplinelor, a construi proiectul pilot de educație de afaceri, pentru a îmbunătăți conținutul și calitatea educației de afaceri, și să se angajeze la nivel înalt și lideri de afaceri inovatoare "cultivare pentru China și în lume. Noi credem, în viitorul apropiat, College of Business, Universitatea din Shanghai de Finanțe și Economie va fi o forță remarcabilă de a contribui la creșterea economică a Chinei și de integrare în economia mondială.

Viziunea de Colegiul de afaceri

Fiind una dintre instituțiile cele mai avansate pentru studii de afaceri în China și unic situat în Shanghai, un centru de comerț și de transport al națiunii precum și un centru financiar al Asiei de Est, College of Business, Universitatea din Shanghai de Finanțe și Economie urmărește pe deplin se folosească de poziția sa superioară, pentru a servi ca un laborator de afaceri și de a contribui la societate cu realizările sale de cercetare și educație prin formarea unui parteneriat strâns cu societatea și se completează reciproc.

Misiunea de Colegiul de afaceri

College of Business, Universitatea din Shanghai de Finanțe și Economie, se angajează, cu o viziune globală, pentru dezvoltarea talentelor de afaceri, întreprindere de cercetare de afaceri inovatoare, director de lideri de afaceri și promovarea civilizației de afaceri.

Locații

  • Shanghai

    369 North Zhongshan 1 Road, Shanghai, 200083 People's Republic of China , 200083, Shanghai

    Întrebări