Keystone logo
Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Introducere

Colegiul de Sustenabilitate din Bruges (SCB) este o instituție privată, care oferă educație continuă, cercetare, servicii de consiliere și mediere, pentru un public la nivel mondial - în probleme de mediu, energie, schimbări climatice, sănătate și siguranță.

Activitățile CSB sunt inspirate și ghidate de Obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite din 2015 și de acțiunea europeană pentru durabilitate din 2016.

SCB este alcătuit dintr-un Centru de Educație Continuă, un Centru de Cercetare, un Centru de Mediere și Rezolvarea Disputelor și un Centru de Servicii de Consultanță.

Acesta este susținut de un grup mare de colegi SCB, un Consiliu consultativ internațional și prietenii CSB.

Educația continuă

Centrul CSB pentru Educație Continuă (CCE) organizează programe de educație continuă (programe, conferințe, seminarii, prezentări) care sunt "orientate spre probleme", "orientate spre cerere", "bazate pe știință" și "didactic inovatoare". Acest lucru se face în principal în mod interdisciplinar și cu accent pe aspectele sociale și umaniste. Acolo unde este necesar și oportun, sunt incluse științele naturale și expertiza biomedicală. Educația personalizată este scopul.

Activitățile SCB CCE nu duc la obținerea unei diplome de licență, masterat sau doctorat. Participarea și evaluarea sunt recompensate cu un certificat SCB CCE (de participare, participare, evaluare).

Centrul de Cercetare al SCB

Centrul CSB pentru Cercetare efectuează cercetări interdisciplinare privind problemele legate de mediu, energie, schimbări climatice, sănătate și siguranță. Acest lucru se face la inițiativa SCB Fellows și / sau la cererea unor părți publice sau private.

Cercetarea efectuată este prezentată la evenimentele, seminariile sau conferințele de lansare a SCB și publicată în documentele de opinie ale SCB.

Mediere

Centrul CSB pentru mediere și soluționarea litigiilor (CMDR) are ca scop promovarea medierii și a altor tehnici alternative de soluționare a litigiilor (ADR) în domeniul mediului, al energiei, al schimbărilor climatice, al sănătății și siguranței. Include activitățile Asociației de orientare și mediere flamandă în proiecte complexe de investiții, înființată în 2010 de către Kurt Deketelaere și Dirk Henckens și este deschisă dezvoltării ADR la nivel european și internațional.

Servicii de consiliere

Centrul CSB pentru servicii consultative (CAS) oferă consultanță juridică și multidisciplinară guvernelor (organizații locale, naționale, europene, internaționale), profit și organizații non-profit în domeniul mediului, energiei, schimbărilor climatice, sănătății și siguranței. Acest lucru se face într-un mod științific și imparțial. De asemenea, SCB CAS acționează ca un furnizor de "al doilea aviz" pentru firmele de drept și de consultanță.

Viziunea și misiunea SCB

Viziunea SCB este "Investiția în cunoaștere pentru un viitor durabil".

Misiunea SCB este:

  • Împărtășind pasiunea noastră pentru mediul înconjurător, climă, energie, sănătate și siguranță,
  • Oferind educație continuă bazată pe conținut în loc de formare bazată pe educație,
  • Fiind flexibil, adaptabil și anticipând un mediu de reglementare în continuă schimbare,
  • Realizarea cercetării interdisciplinare din perspectiva științelor sociale și umaniste, cu implicarea tuturor părților interesate relevante,
  • Furnizarea de servicii de consultanță competente și personalizate, de mediere și soluționare a litigiilor,
  • Bazându-se pe "sursă de aprovizionare în rețea", aducerea experților la nivel mondial în sectoarele profit, nonprofit, guvernamental și academic celor care nu au timp sau posibilitatea de a studia sau de a se angaja în străinătate,
  • Fiind global, și de a face educația și cercetarea continuă accesibile tuturor, indiferent de locație și fus orar,
  • Sustinand excelenta in toate activitatile dezvoltate, cu sprijinul unui grup de oameni de clasa mondiala implicati si competenti.Locații

  • Potterierei 4 8000 Bruges (Belgium), , Bruges

Întrebări