Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Introducere

De ce Sustainability Management School ?

Scopul SUMAS este de a educa factorii de decizie globali responsabili din punct de vedere social ai viitorului, care vor face o diferență reală în lume. Scopul său este de a oferi o combinație inovatoare de cunoștințe solide de afaceri și o înțelegere profundă a dezvoltării durabile.

De ce durabilitate?

Un viitor durabil nu mai este o opțiune sau o alegere, a devenit o necesitate. Generațiile viitoare de manageri vor trebui să regândească practicile de afaceri pentru a permite un impact durabil asupra mediului, asupra dezvoltării economice și asupra societății în general. În plus, Acordul de la Paris privind clima ar putea crea 24 de milioane de locuri de muncă până în 2030, potrivit unui raport publicat de Organizația Internațională a Muncii (OIM).

De ce Elveția?

Studiul în Elveția oferă o oportunitate unică de a învăța valori elvețiene precum integritatea, respectul pentru mediu și toleranța față de diversitate. SUMAS este o școală de afaceri bazată în totalitate pe durabilitate și este prima de acest gen.

De ce Milano, Italia?

Milano este centrul de modă plin de viață al lumii și, de asemenea, un oraș care face lucruri grozave când vine vorba de a deveni verde. Această experiență oferă o combinație excelentă pentru orice student care aspiră să intre în managementul durabilității.

De ce online?

SUMAS Online Campus se potrivește nevoilor dvs. diverse de timp, locație și comoditate, pentru a vă ajuta să obțineți succes în programul dvs. de absolvire. Platforma noastră de e-learning de ultimă generație vă oferă acces la conținutul cursurilor săptămânale în orice moment și oriunde. Conectează-te online cu profesorii tăi și colegii studenți de master și MBA prin chat și programează întâlniri pentru a vorbi despre diferite subiecte.

Caracteristici Campus

Sediul Uniunii Internaționale pentru Conservarea Naturii (IUCN) din Gland, Elveția, oferă mediul perfect pentru această experiență unică de studiu la SUMAS.

Această clădire inovatoare, inaugurată în iunie 2010, este certificată MINERGIE ECO-P și vizează cel mai înalt nivel de certificare LEED din SUA.

  Locații

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Elveţia

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Întrebări