Keystone logo
Swansea University MBA Administrare Afaceri
Swansea University

MBA Administrare Afaceri

Swansea, Regatul Unit

1 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Vrei să ai un impact asupra societății?

Alăturați-vă nouă la noul nostru MBA: un program diferit pentru o abordare diferită a managementului

Preocuparea pentru valorile umane, precum și pentru valoarea acționarilor, se află în centrul MBA-ului de la Universitatea Swansea.

Cursul este conceput pentru a dota cursanților abilități globale pentru organizarea și colaborarea, precum și pentru a concura, în sectoarele private, publice și terțe. Punem accent pe imaginarea posibilităților viitoare - cum ar fi formele organizatorice hibride, noile practici de afaceri și tendințele de consum responsabil - pentru a face față provocărilor securizării valorilor umane în momentele din ce în ce mai incerte ale transformărilor globale.

Filozofia programului nostru este de a aborda decalajul dintre practică și teorie care poate exista în management. MBA-ul îi provoacă pe studenți să fie gânditori critici, reflectând asupra teoriei și practicii de management pentru a identifica unde se pot face schimbări în peisajul global al afacerilor.

MBA își propune să deschidă conștientizarea posibilităților și limitărilor diferitelor oportunități de incluziune și schimbare în domenii precum inovație creativă, hibriditate organizațională, antreprenoriat și experimentare pentru absolvenți pentru a modela viitorul.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări