Keystone logo
Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Introducere

În doar peste o sută de ani Swinburne University of Technology a crescut de la un furnizor local al învățământului tehnic într-un lider australian în învățământul superior. Oferim toata gama de calificări postuniversitare, de la certificate absolvent la doctori. Printre noastre 27.000 de studenți full-time este o comunitate plină de viață de aproximativ 6.000 de studenți internaționali. De ce Swinburne? Swinburne este un Challenger. Cerem studenții noștri și personalul nostru de a "întrebarea totul", și este acest spirit de anchetă - combinat cu un accent puternic pe latura practică a educației - care stimulează creativitatea și încurajează libertatea de gândire. De aplaude inițiativă, încurajând imaginație și refuzând să urmeze mulțimea, suntem creând o experiență de învățare cu adevărat unică. În cazul în care învață cei mai buni profesori? Mulți învață la Swinburne. Succesul nostru se bazeaza pe mai mult de facilități excelente și programe excelente. Ne sunt recunoscute pentru calitatea profesorilor nostri, cadre universitare care pot transforma elevii buni în studenți mari. Swinburne este:

Cea mai bună universitate din Melbourne pentru predare de calitate si unul dintre primii trei pentru Universitar satisfacție (Good Universități Ghidul 2007, 2008, 2009, 2010). Unul din numai nouă universități din Australia, care au fost recompensați în mod constant pentru "excelență de predare" de învățare guvernul federal și de predare Fondul de performanță în ultimii patru ani. Clasat pe locul în lume, top 500 de universități de învățământ superior Times.

Care este la fel de angajat pentru cercetare ca tine? Noi credem minți mari sunt mai în măsură să se dezvolte într-un mediu dedicat împinge limitele - pentru a explora nu numai "ceea ce este", dar "ceea ce ar putea fi". Swinburne este:

Comiterea 250 de milioane de $ de peste patru ani pentru a oferi state-of-the-art facilități și resurse pentru predare și de cercetare. Unul din doar trei universități din Melbourne atribuit un rating de patru stele pentru Cercetare intensivitatea (Good Universități Ghidul 2008). Unul de numai 10 universitati din Australia a căror cercetare este citat peste media mondială - această "Top Ten" include Grupul celor Opt, plus Swinburne. (Thomson ISI 2006)

Locul perfect pentru a studia? Din cele cinci campusuri din Australia, majoritatea studenților internaționali vor studia la Hawthorn, Lilydale sau Prahran. Campusul principal Swinburne lui, la Hawthorn, este la doar 8 km (5 mile) de la centrul orașului, la câțiva pași de cafenele, buticuri comerciale, restaurante, supermarketuri si transport public. Acasă la prestigioasa Facultatea de Design si Institutul National de circ Arte, campusul Prahran este un mediu de învățare creativ, plin de viață situat într-una din suburbiile cele mai vibrante Melbourne. Setarea liniștit și o atmosferă prietenoasă, de susținere a campusul nostru Lilydale va permite să vă bucurați de o experiență de învățare, care este atât de relaxat și îmbogățirea. Avem, de asemenea campusuri suburbane exterioare la Croydon și Wantirna și un campus internațional în Sarawak, Malaezia. Există mai mult de la Melbourne studiu? Veți primi mai mult de Melbourne decât o mare de învățământ. Melbourne este unul dintre orasele cele mai frumoase din lume. Se consideră capitala culturala, culinare și sportive din Australia. Acasă la 3,8 milioane de oameni, capitala Victoria se mândrește cu o clima blanda, costurile de trai accesibile și o rețea extinsă de transport public. Există o multitudine de spatii verzi - parcuri și spații publice -, precum și o selecție bogată de opțiuni sociale pe timp de noapte.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Întrebări