Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Luna DBA! 30% reducere la programele noastre DBA online!

Nu așteptați! Profită de oportunitatea unei reduceri de 30% la taxa de școlarizare la programele DBA online SSBM Geneva!

Introducere

Despre SSBM

SSBM este o școală globală , inovatoare și unică , cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost concepute cu peste 30 de parteneri din industrie . Garantăm educație de calitate și excelență elvețiană .

SSBM Geneva este acreditat ACBSP și certificat EduQua. ACBSP (Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri) este un organism de acreditare specializat de top pentru educația în afaceri și considerat a fi una dintre cele mai bune acreditări pentru școlile de afaceri.

EduQua este eticheta de calitate elvețiană pentru instituțiile de învățământ superior (EduQua) (în germană: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), este organismul național elvețian de asigurare a calității și prima etichetă de calitate elvețiană orientată către educația continuă a adulților. EduQua este un organism de acreditare recunoscut și susținut de Guvernul Confederației Elvețiene ; este prima certificare de calitate pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția. EduQua este cea mai importantă schemă de acreditare a organismului de asigurare a calității pentru educația continuă. Conferința Elvețiană a Miniștrilor Cantonali ai Educației (EDK) susține eduQua ca o schemă de asigurare a calității recunoscută oficial.

Eticheta de calitate EduQua poate fi primită numai printr-un organism de inspecție recunoscut de către Biroul de Acreditare Elvețian SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) din cadrul Secretariatului de Stat Elvețian pentru Afaceri Economice SECO, care face parte din Departamentul Federal pentru Afaceri Economice, Educație și Cercetare.

Viziunea noastra

VIZIUNEA noastră este să fim o școală de afaceri și management unică, inovatoare și internațională, care oferă cercetare, practică și educație premium.

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim în permanență excelență educațională și expertiza noastră în educația în afaceri prin tehnologia noastră inovatoare de ultimă oră și experiența noastră de învățare de înaltă calitate susținută de cercetări relevante. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, profesorii și partenerii de afaceri, acordând în același timp o importanță deosebită beneficiilor pe care afacerea noastră le poate aduce societății, precum și mediului.

O educație relevantă

SSBM vă va ajuta să dobândiți obiceiuri de reflecție și gândire critică care sunt esențiale pentru înțelegerea societății actuale. Recunoscând faptul că succesul individual este împletit cu lumea mai largă, încurajăm studenții să se angajeze în îmbunătățirea gândirii lor critice.

De ce să alegeți SSBM?

  • SSBM este o școală de afaceri și management cu adevărat inovatoare și lider, care își propune să ducă educația la un nou nivel!
  • Ne propunem să oferim o experiență de învățare superioară, care va avea un impact direct asupra dezvoltării dumneavoastră profesionale.
  • Cu programele noastre unice, vă veți consolida viziunea strategică, eficiența și conducerea pentru a gestiona organizațiile de astăzi.

Programele noastre

Programele noastre au fost concepute în parteneriat cu peste 30 de companii internaționale !

Credem că cunoștințele provin din legăturile puternice cu liderii din industrie. De aceea, am colaborat cu unele dintre companiile internaționale de top pentru a proiecta programe adaptate realităților de afaceri.

Facultatea noastră

Facultatea noastră este de renume mondial și, în medie, majoritatea au lucrat de peste 15 ani în diverse companii internaționale. Acest fapt ne ajută în obiectivul nostru de a oferi o experiență superioară de învățare care va avea un impact direct asupra dezvoltării dumneavoastră profesionale .

Cu sediul în Geneva, Elveția

Swiss School of Business and Management se află chiar în inima afacerilor în orașul vibrant Geneva, Elveția. Situată de-a lungul malurilor lacului Geneva, la poalele Alpilor, Geneva strălucește ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Geneva este un oraș global, un centru financiar și un centru mondial pentru diplomație datorită prezenței a numeroase organizații internaționale, inclusiv sediul multor companii și agenții internaționale.

Campusurile noastre

SSBM Geneva oferă programele educaționale în 4 locații: Geneva (Elveția), Zagreb (Croația), Shanghai (China) și Moscova (Rusia).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

Parteneri de afaceri

Facultatea și colaboratorii SSBM au oferit consultanță, predare și servicii bazate pe proiecte pentru peste 70 de companii internaționale și naționale.

Credem că cunoștințele academice trebuie să fie într-o legătură strânsă cu industria, care este forța motrice pentru o mai bună cunoaștere în mediul de astăzi în schimbare rapidă.

Alumni puternici

Rețelele sunt de o importanță cheie. Absolvenții noștri sunt alcătuiți din oameni care dețin diferite poziții manageriale, de la manageri, directori până la nivel de CxO.

Cu cât cunoști mai mulți oameni, cu atât rețeaua ta socială și profesională este mai puternică. Clubul nostru de absolvenți este o modalitate eficientă și antrenantă de a construi acea rețea necesară.

Locații

  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

Întrebări