Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Introducere

Despre SSBM

SSBM este o școală globală , inovatoare și unică , cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost proiectate cu peste 30 de parteneri din industrie . Garantăm educație elvețiană de calitate și excelență.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva este acreditat ACBSP și certificat EduQua. ACBSP (Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri) este un organism lider de acreditare specializat pentru educația în afaceri și considerat a fi una dintre cele mai bune acreditări pentru școlile de afaceri.

EduQua este eticheta de calitate elvețiană pentru instituțiile de învățământ superior (EduQua) (în germană: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), este organismul național elvețian de asigurare a calității și prima etichetă de calitate elvețiană orientată către educația continuă a adulților. EduQua este un organism de acreditare recunoscut și susținut de Guvernul Confederației Elvețiene; este prima certificare de calitate pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția. EduQua este cea mai importantă schemă de acreditare a organismului de asigurare a calității pentru educația continuă. Conferința Elvețiană a Miniștrilor Cantonali ai Educației (EDK) susține eduQua ca o schemă de asigurare a calității recunoscută oficial.

Eticheta de calitate EduQua poate fi primită doar printr-un organism de inspecție recunoscut de către Biroul Elvețian de Acreditare SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) din cadrul Secretariatului Elvețian de Stat pentru Afaceri Economice SECO, care face parte din Departamentul Federal al Afacerilor Economice, Educație și Cercetare.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Viziunea noastra

VIZIUNEA noastră este să fim o școală de afaceri și management unică, inovatoare și internațională, care oferă cercetare, practică și educație premium.

Misiunea noastră

Ne angajăm să oferim în permanență excelență educațională și expertiza noastră în educația în afaceri prin tehnologia noastră inovatoare de ultimă oră și experiența noastră de învățare de înaltă calitate susținută de cercetări relevante. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, profesorii și partenerii de afaceri, acordând în același timp o importanță deosebită beneficiilor pe care afacerea noastră le poate aduce societății, precum și mediului.

O educație relevantă

SSBM vă va ajuta să dobândiți obiceiuri de reflecție și gândire critică, care sunt cruciale pentru înțelegerea societății actuale. Recunoscând faptul că succesul individual se împleteste cu lumea mai mare, încurajăm elevii să se implice în îmbunătățirea gândirii lor critice.

De ce să alegi SSBM?

 • SSBM este o școală de afaceri și management cu adevărat inovatoare și de conducere, care are ca scop să ducă educația la un nou nivel!
 • Ne propunem să oferim o experiență de învățare superioară, care va avea un impact direct asupra dezvoltării dvs. profesionale.
 • Cu programele noastre unice, vă veți consolida viziunea strategică , eficiența și leadershipul pentru a gestiona organizațiile de astăzi.

134557_Promo5.png

Programele noastre

Programele noastre au fost concepute în parteneriat cu peste 30 de companii internaționale !

Considerăm că cunoștințele provin din legătura puternică cu liderii industriei. De aceea, ne-am asociat cu unele dintre cele mai importante companii internaționale pentru proiectarea de programe adaptate la realitățile de afaceri.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Facultatea noastră

Facultatea noastră este de renume mondial, iar în medie majoritatea au lucrat timp de peste 15 ani în diverse companii internaționale. Acest fapt ne ajută în obiectivul nostru de a oferi o experiență de învățare superioară, care va avea un impact direct asupra dezvoltării dvs. profesionale .

Cu sediul la Geneva, Elveția

Swiss School of Business and Management se află chiar în centrul activităților din vibrantul oraș Geneva, Elveția. Situat de-a lungul malurilor lacului Geneva, la poalele Alpilor, Geneva strălucește ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Geneva este un oraș global, un centru financiar și un centru mondial pentru diplomație datorită prezenței a numeroase organizații internaționale, inclusiv sediul multor companii și agenții internaționale.

Business Partn ERS

Facultatea și colaboratorii SSBM au oferit consultanță, predare și servicii bazate pe proiect pentru peste 70 de companii internaționale și naționale.

Considerăm că cunoștințele academice trebuie să fie într-o legătură strânsă cu industria, care este forța motrice pentru o mai bună cunoaștere în mediul în curs de schimbare actuală.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Locații

 • Geneva

  Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

 • Petit-Lancy

  Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

  Întrebări