Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Introducere

Swiss School of Business Research oferă excelență academică cu calitate elvețiană studenților noștri care aplică din întreaga lume pentru a urma diplome inovatoare de licență, master și doctorat. Oferim numeroase beneficii și oportunități de creștere și dezvoltare, într-un mediu internațional dinamic, în care studenții pot sărbători diversitatea interculturală și stilurile inovatoare de predare.

Educație de calitate pentru toți

SSBR a fost format dintr-un grup de școli de afaceri pentru a forma o instituție de învățământ superior online dedicată, care oferă diplome la toate nivelurile.

Fondatorii noștri și echipa de management superior au lucrat la cel mai înalt nivel în zeci de universități și școli de afaceri din întreaga lume. După ce a văzut atâtea nedreptăți, tratament prost al studenților, educație de proastă calitate, prețuri mari etc., SSBR a fost înființată pentru a produce un mediu de studiu mai bun, fără restricțiile mărunte de control ale atâtor universități, la un preț foarte economic.

Experiența vastă a personalului și a facultății noastre acumulată de-a lungul anilor a arătat SSBR de ce este nevoie pentru a produce o experiență de învățare superioară pentru studenții noștri. SSBR este dedicat să ofere această educație superioară tuturor studenților noștri.

Ne propunem să creăm și să menținem așteptări ridicate pentru studenții și profesorii noștri. Studenții noștri nu sunt doar clienții noștri, ci și partenerii noștri și cercetătorii noștri. Fiind sinceri și flexibili la nevoile clienților noștri, am creat programe care sunt amănunțite, relevante și adaugă valoare carierei studenților noștri.

Viziunea SSBR

Ei spun că educația este un mare nivelator. Cu toate acestea, acest lucru nu este adevărat când vine vorba de calitatea învățământului superior. Marea majoritate a populației lumii nu are acces la o educație de bună calitate.

Declaratie de viziune

Educația este cheia viitorului studenților noștri. SSBR se străduiește să le permită studenților să dobândească această cheie, oferind o cale alternativă pentru obținerea unei calificări de licență, master sau doctorat și punându-i pe cursul unei practici pe tot parcursul vieții de învățare auto-motivată, într-un mediu care îi pregătește pentru o viață de succes. în secolul 21 global. Cu ajutorul tehnologiei, ne propunem să schimbăm status quo-ul oferind educație online de calitate la prețuri accesibile tuturor.

Misiunea SSBR

SSBR există pentru a oferi învățământ superior de calitate, de la nivel de licență până la nivel de doctorat, deoarece credem că educația de înaltă calitate este un drept al omului.

Declarația de misiune

 1. Oferim o educație de calitate, riguroasă, luând în considerare stilul de viață și capacitatea de învățare ale fiecărui student în parte.
 2. Promovăm un mediu care permite studenților, fără restricții de timp și loc, să-și asume responsabilitatea educației, fiind flexibili cu selecția cursurilor și ritmul cursurilor pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele dorite.
 3. Oferim acces la tehnologii de ultimă oră din secolul 21; să creeze diversitate prin curriculum și prin corpul studențesc pentru a le oferi un avantaj competitiv în acest secol al XXI-lea global.
 4. Încurajăm o cultură școlară bazată pe un parteneriat puternic și eficient între administrația noastră, profesori, școli partenere și studenți.

Valori SSBR

 1. Apreciem calitatea în educație. Ne dorim ca studenții noștri să fie provocați în mod corespunzător, astfel încât să fie pregătiți corespunzător pentru a face față următorului lor pas în viață, fie că este vorba de facultate sau de carieră. Apreciem profesorii de calitate care sunt dornici să-și vadă elevii reușiți și ne așteptăm ca studenții să producă lucrări cât mai bine pot și să nu predea sarcinile cu intenția de a face doar cât să se descurce.
 2. Apreciem onestitatea și integritatea. Nu facem declarații înșelătoare pentru a „face o vânzare” către potențiali părinți sau studenți. Ne străduim să prezentăm aspectele școlii noastre cât mai precis posibil. Ne desfășurăm operațiunile zilnice cu onestitate și integritate în minte și ne așteptăm ca studenții noștri să facă același lucru.

De ce să studiezi la Swiss School of Business Research

Programe de studiu flexibile

Programele noastre de studii flexibile se bazează pe modelul european de învățământ superior, permițând studenților să-și aleagă cursurile în funcție de cerințele programului, studiile anterioare, interesele actuale și ambițiile viitoare.

Toate programele noastre sunt integral online sau desfășurate la școlile noastre partenere.

Mai multe date de începere

Studenții pot alege între mai multe date de începere în fiecare an universitar. Designul nostru modular al cursurilor și structura programului permit o planificare optimă a învățământului superior.

Transferați credite de la instituțiile anterioare

Studenții se pot transfera de la un colegiu, școală sau universitate existentă. Asigurând o transferabilitate mai ușoară a creditelor, programele de studii sunt compatibile cu Sistemul european de transfer de credite (ECTS). Calendarul nostru academic flexibil permite o experiență de studiu continuă, permițând studenților să studieze într-un număr aproape nelimitat de școli din întreaga lume și să intre în cursuri SSBR.

Cu adevărat comunitatea globală

Comunitatea noastră cu adevărat globală de studenți, profesori și personal, este formată din peste 50 de naționalități diferite din întreaga lume, studenții care demonstrează o apreciere profundă pentru diversitatea culturală și inițiativa antreprenorială.

Profesori cu experiență profesională

Profesorii calificați din punct de vedere academic și cu experiență profesională leagă teoria și practica prin aducerea studiilor de caz contemporane în clasă, pregătind studenții să devină lideri globali ai viitorului.

Metode interactive de predare

Clasele mici, cu până la 30 de studenți, permit profesorilor să folosească metode de predare interactive, crescând astfel interacțiunea de grup, îmbunătățind dinamica grupului și construind conexiuni de lungă durată între studenți.

Acreditări și certificări

Swiss School of Business Research este o școală privată de afaceri care îmbrățișează valorile de înaltă calitate și atenție individuală în cadrul programelor care se conformează celor mai înalte standarde. Instituțiile de învățământ superior private și publice din Elveția stau unul lângă altul și oferă studenților o gamă de experiență și oportunități. Un traseu nu este mai bun decât altul, dar este important să recunoaștem că fiecare tip de instituție oferă o experiență și un rezultat diferit pentru student.

Instituțiile publice – precum universitățile – oferă Pathways educaționale tradiționale care sunt familiare, dar sunt adesea restrictive în ceea ce privește abordarea și sunt organizate în moduri în care studenții se pot pierde în mulțime, fără atenția individuală de care au nevoie studenții. De asemenea, universitățile pot întârzia să recunoască și să răspundă la schimbările din lumea afacerilor și în furnizarea de programe educaționale actualizate.

Instituțiile private, cum ar fi SSBR, pot fi organizate în moduri care sunt mai receptive și oferă studenților tipul de sprijin de care au nevoie pentru a prospera. Programele SSBR sunt concepute pentru a vă ajuta să obțineți cunoștințe, abilități și experiență pentru a vă pregăti pentru următorul pas al carierei. Gradul dvs. SSBR pe deplin acreditat va însemna că ați atins același nivel de cunoștințe ca la o universitate tradițională, dar în moduri care vă vor ajuta să vă evidențiați la locul de muncă sau atunci când aplicați pentru locuri de muncă. Studiul la SSBR vă va oferi șansa de a explora idei noi și de a vă construi încrederea în viitor.

 • SSBR este pe deplin acreditat de ASIC - Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale. ASIC este primul organism independent de asigurare a calității din Regatul Unit, specializat în acreditarea instituțională a furnizorilor de educație din întreaga lume. ASIC este recunoscut de UKVI în Marea Britanie și este membru cu drepturi depline al Rețelei internaționale pentru agențiile de asigurare a calității în învățământul superior (INQAAHE), este membru al BQF (Fundația britanică pentru calitate) și sunt membri instituționali ai EDEN (European Distance and E- Rețeaua de învățare).
 • SSBR este certificat de eduQua , eticheta de calitate elvețiană pentru instituțiile de învățământ superior. EduQua este organismul național elvețian de asigurare a calității și prima etichetă de calitate elvețiană orientată către educația continuă a adulților. Este recunoscut și susținut de Guvernul Confederat Elvețian și este prima certificare de calitate pentru instituțiile de învățământ publice și private din Elveția. EduQua este cea mai importantă schemă de acreditare a organismului de asigurare a calității pentru educația continuă.
 • SSBR este un centru de învățare OTHM aprobat. Cursurile OTHM sunt aprobate și reglementate de Ofqual (Oficiul pentru calificări și examene) al guvernului britanic.

Clasamente

Locații

 • Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

 • Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

Întrebări