Keystone logo
Swiss School of Higher Education MBA în managementul mărcilor de lux
Swiss School of Higher Education

MBA în managementul mărcilor de lux

Montreux, Elveţia

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 32.000 / per year

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Master în Management

Programul de Master of Arts in Management permite studentului să dobândească o cunoaștere profundă a proceselor de afaceri și să exceleze personal și profesional pe piața de astăzi. Absolvenții vor fi capabili să comunice și să colaboreze cu ceilalți într-o manieră eficientă; să aplice teorii economice, financiare și manageriale pentru a-și îndeplini obiectivele de afaceri și să dezvolte abilități de conducere pentru a le implementa în diferite sectoare în care vor fi angajați.

Master of Arts în management de lux și brand

Programul de master în management de lux și brand oferă studenților cunoștințe cuprinzătoare despre diferite aspecte manageriale. Studenții vor putea să aplice atât abilitățile metodologice, cât și experiența practică dobândită în timpul educației lor. Absolvenții programului vor avea acces la poziții de nivel superior în sectoarele de lux și brand.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" 163030_acreditări " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/163070_163030_accreditations.jpeg " alt=" 163030_acreditări " data-json=" {"author":"","author_url":"","source":" "} }" />

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări