Keystone logo
Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Introducere

Programe MBA și BBA certificate de calitate și complet acreditate pentru profesioniștii care lucrează

Școala Elvețiană de Management

Swiss School of Management (SSM) este una dintre primele 5 școli globale de management care oferă cele mai economice cursuri de MBA / BBA, cu specializări alese care se potrivesc imaculat cu echilibrul dintre viața profesională și viața profesională a angajaților pentru a le potrivi și a ajuta la creștere și învățare indiferent de orare pline de viață.

SSM oferă programe inovatoare, certificate de calitate, care oferă nu doar o educație de management cu adevărat practică, ci și combină cele mai noi tehnologii cu cele mai avansate -

Gândirea de idei de afaceri, educaționale și de leadership. Prin decizia de a studia la SSM, veți face o investiție excepțională în viitorul dvs., deoarece ne străduim să oferim oportunități de învățare și mai interesante pentru studenții noștri.

Școala elvețiană de management reprezintă o inițiativă elvețiană de pionierat în EAU și în regiunea Golfului. SSM Dubai organizează atât programe postuniversitare, cât și programe postuniversitare, cu opțiuni de studiu flexibile și planuri de plată. Salutăm un grup de studenți diversificat care satisface nevoile de educație continuă ale profesioniștilor care lucrează în țările EAU și CCG.

De ce să vă alăturați SSM?

Modulele noastre flexibile de învățare sunt o combinație de învățare online și la fața locului, permițând studenților și profesioniștilor care lucrează să se adapteze la programele noastre flexibile, permițându-le astfel să se concentreze și să exceleze în locurile lor de muncă actuale, echilibrând simultan atât munca cât și educația, combinate cu membrii facultății de vârf, experți din industrie , și materiale de învățare exhaustive

SSM are un corp de studenți divers provenit din întreaga lume - ademenit de Centrul nostru de învățare acreditat din țări din întreaga lume, inclusiv Roma, Dubai, Torino, Cairo, Yangon, Belgrad și Penang.) Și mai multe centre de învățare sunt pe cale să se alăture Rețea SSM în următoarele câteva luni și ani.

SSM oferă o oportunitate uimitoare pentru studentul MBA de a-și urma cursurile de leadership în Roma, Italia. Acest tur de studiu va oferi o șansă inimitabilă și valoroasă de a experimenta lumea și cultura afacerilor din Italia. Este implementat exclusiv pentru profesioniștii aspiranți și hotărâți care au nevoie de o inițiativă provocatoare și stimulatoare

Beneficiile programului:

 • Programe de afaceri acreditate la nivel mondial
 • Specializări specifice carierei
 • Calificări atestate internațional
 • Tur internațional de studiu gratuit în Italia
 • Programe flexibile de lucru-viață-studiu
 • Opțiuni de plată a taxelor lunare

Acreditari:

Toate programele oferite de SSM din Dubai sunt acreditate de CHEA -Council for Higher Education Accreditation prin IACBE și sunt certificate de EduQua, eticheta elvețiană de certificare a calității (acreditată de guvernul federal elvețian) pentru instituțiile de învățământ superior și continuu. Mai multe dintre programele postuniversitare și postuniversitare au fost recunoscute oficial de către organizațiile profesionale internaționale.

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143712_1.png

Colaborări:

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" alt="143716_22.jpg" />

143716_22.jpg

Cursuri:

 • Licențiat în administrarea afacerilor (BBA) - General
 • Master of Business Administration (MBA)

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143714_3.jpg

La Școala Elvețiană de Management, veți învăța printre studenți cu adevărat internaționali, deoarece studenții noștri provin din întreaga lume. Suntem mândri de această diversitate, deoarece se adaugă experienței dvs. de învățare. Angajatorii apreciază în special un student care se adaptează la un loc de muncă divers. Cu programul nostru de MBA, studenții vor studia filozofiile de conducere, afaceri, antreprenoriat și management care pot fi aplicate oricărui rol de conducere în industrii variate. Școala noastră de afaceri oferă, de asemenea, elevilor experiență practică aplicabilă conducând grupuri și discuții la clasă.

Programul conține prelegeri internaționale, vizite corporative, vorbitori care vizitează, exerciții de autoevaluare și consiliere pentru CV / stagiu. Obiectivul nostru este să începem creșterea rețelelor de studenți din momentul în care sosesc.

specializari:

 • MBA în Managementul Resurselor Umane

Acest curs se bazează pe rezultatele învățării managementului de proiect. Această performanță sporită poate fi utilizată cu modificări pentru proiecte mai tradiționale. Cu discuția acestui text despre punctele forte ale omului, elevii învață cum să folosească psihologia pozitivă pentru a înțelege abilitățile unice ale indivizilor. Acest curs este conceput pentru a explora cele mai importante metode și instrumente și cum să aplice cu succes managementul riscurilor în proiecte într-un mod practic și ușor de utilizat.

 • MBA în finanțe

Acest curs oferă o introducere în înțelegerea și gestionarea portofoliilor de investiții. Cursul va expune, de asemenea, studentul la diferența dintre investițiile publice și capitalul privat, metodologiile de evaluare primare utilizate în prezent pe Wall Street: analiza companiei comparabile, analiza tranzacțiilor precedente, analiza fluxului de numerar actualizat și analiza pachetelor de cumpărare.

 • MBA în Sănătate Siguranță și Mediu

Acest curs oferă o introducere a sistemelor de management și a metodelor de asigurare a calității utilizate pentru a spori eficacitatea operațională și de conformitate în departamentele și programele de sănătate, siguranță și mediu. Traducerea proiectelor corporative de sănătate, siguranță și mediu către management într-un format de afaceri prin înțelegerea costurilor, a bugetului și a considerentelor de rentabilitate a investiției.

 • MBA în marketing

Acest curs conferă și explorează rolul cercetării de marketing în efortul general de marketing, procesul de cercetare și cele mai comune abordări / tehnici utilizate. Elevii explorează nevoile de informații ale specialiștilor în marketing, dezvoltă procesul de cercetare și discută despre tehnicile de eșantionare și metodele de colectare a datelor primare; discutați și evaluați diferite forme de noi media și determinați utilizările, beneficiile și dezavantajele acestora, înțelegeți importanța cunoașterii clare și „perfecte” despre ideea sau produsul și identitatea dvs. Marketingul pentru noi media discută și analizează modul în care tehnologia media digitală este schimbată în modul în care oamenii și organizațiile comunică. Atitudinile consumatorilor, cunoașterea produselor, imaginea de marcă și multe alte subiecte relevante vor fi confruntate pentru a dezvolta o cunoaștere superioară a lumii luxului internațional.

 • MBA în Antreprenoriat

Acest curs ajută la dezvoltarea unei mentalități globale pe care liderii de succes o posedă în lumea globalizată de astăzi. Concentrându-se pe probleme culturale și folosind exemple internaționale. Comportamentul internațional de management, ajută managerii să dezvolte abilități și cunoștințe pentru a conduce cu succes într-un mediu de afaceri global.

Studenții sunt, de asemenea, învățați aplicații contemporane precum servicii (publice și private), inovație pentru durabilitate și dezvoltare, antreprenoriat social; și aspecte financiare ale antreprenoriatului. Aceasta include redactarea planului de afaceri și a secțiunilor sale esențiale - financiar, operațional și piețe.

Viață de student

Studierea la Școala Elvețiană de Management este o provocare; cu toate acestea, recompensele sunt extraordinare și remarcabile. Pe lângă dobândirea de noi cunoștințe și idei noi, rețeaua noastră de studenți este globală.

Mulți dintre colegii tăi de clasă vor deveni parte a absolvenților SSM în creștere. SSM este sigur că veți găsi experiența dvs. la SSM inspirată și plăcută.

143715_4.jpg

Odată ce vă aflați la bord, vă dorim cel mai bun succes în studiile și carierele viitoare cu tot sprijinul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm personal la Școala Elvețiană de Management din campusul din Dubai

Scopul nostru la SSM este de a hrăni liderii care îi pot inspira pe ceilalți, să demonstreze abilități remarcabile și să lucreze în medii multi-culturale. La Școala Elvețiană de Management, veți învăța printre studenți cu adevărat internaționali, deoarece studenții noștri provin din întreaga lume. Suntem mândri de această diversitate, deoarece se adaugă experienței dvs. de învățare. Angajatorii apreciază în special un student care se adaptează la un loc de muncă divers. Al doilea obiectiv al nostru este să vă pregătim pentru viitor. În lumea competitivă de astăzi, nimeni, oricât de priceput sau de talentat, nu va deveni singur un succes.

Despre Școala Elvețiană de Management

Swiss School of Management (SSM) Dubai este un centru acreditat al Swiss School Management din Elveția, SSM din Dubai este reprezentat de Learners Education FZ LLC cu sediul social Creative Media Free Zone în Fujairah și biroul său de marketing în clădirea ABT 5, Al Tawun, Sharjah situat lângă granița cu Dubai.

Fondată inițial în anul 1981, sub legile din Cantonul St. Gallen, Elveția, cu numele de Newport Graduate School. A fost bine-cunoscut ca unul dintre primele institute care oferă învățământ superior american în Elveția.

Astăzi, Școala Elvețiană de Management are un campus situat în Roma (Italia), iar centrele de învățare acreditate se află în Dubai, Torino, Cairo, Yangon, Belgrad și Penang. De-a lungul anilor, școala a reușit să se conecteze cu numeroase universități care oferă oportunități de diplomă dublă sau de completare în cinci continente pentru corpul său studențesc. În prezent, școala este o organizație internațională, extinderea sa globală se extinde continuu și în fiecare an noi centre de învățare se adaugă rețelei internaționale.

Motto-ul nostru este: „ Creăm lideri ”. Credem cu hotărâre că într-o lume din ce în ce mai globalizată, oamenii au nevoie de abilități serioase de conducere și antreprenorial. Numai cu aceste abilități și expertiză, ne putem diferenția reciproc de iminența revoluție a inteligenței artificiale. Credem că numai printr-o conducere serioasă și consecventă și abilități antreprenoriale, putem asigura ocuparea forței de muncă și bogăția globală pentru generațiile viitoare.Locații

 • Dubai

  #902, Al Baker Tower ( ABT)-5, Behind Sharjah Expo Center, Al Tawun, Sharjah, , Dubai

Întrebări