Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Introducere

SWISS UMEF a fost fondată la Geneva la 26 aprilie 1984, de profesorul Marc-François Maret, cunoscut anterior ca Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), cu scopul de a dezvolta manageri cu abilități avansate de conducere într-un mediu de lucru complex.

SWISS UMEF a fost înființată, în conformitate cu Legea Elvețiană, ca instituție de învățământ superior privat la Geneva și este acreditată instituțional de Consiliul Elvețian de Acreditare, în conformitate cu Legea Învățământului Superior (HEdA).

SWISS UMEF este mândru că a fost prima instituție privată acreditată la nivel federal ca Institut al Universității de Științe Aplicate din Cantonul Geneva.

SWISS UMEF își concentrează oferta în management și în relațiile internaționale, inclusiv licență, master și educație continuă. SWISS UMEF a primit până acum peste două mii de studenți de naționalități diferite care au avut privilegiul de a învăța cu profesori de înaltă calificare, care posedă teorie de ultimă oră și lumea afacerilor în domeniile lor respective.

SWISS UMEF este compatibil cu normele Bologna European Credit Transfer System (ECTS) și Spațiul European pentru Învățământ Superior, are o acreditare de program: International Accreditation Council on Business Education (IACBE) și este certificat de EduQua. Printre acestea, IACBE este recunoscută de Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA), cea mai mare organizație de acreditare din SUA care este specializată în calitatea învățământului superior. UMEF se află în etapele finale ale aplicării pentru acreditarea Consiliului de Acreditare pentru Programele Școlilor de Afaceri (ACBSP).

SWISS UMEF se află în continuitatea istorică a fundalului universitar remarcabil al Europei, cu campusul său situat într-un castel (castel) din secolul al XV-lea din Geneva, oferind în instalația sa de două hectare un mediu extrem de plăcut și frumos care permite studenților să studieze într-un cadru ideal.

SWISS UMEF are o serie de parteneriate cu universități publice și private cu care organizează schimburi academice, cum ar fi cercetări, seminarii și schimburi de profesori și studenți.

Viziunea noastra:

Viziunea SWISS UMEF este de a-și menține poziția de prima alegere de excelență în domeniul său.

Misiune:

Pentru a îndeplini această misiune, ne propunem să facem următoarele:

  • Oferiți învățământ superior într-un mediu care se concentrează pe toate dimensiunile învățării aplicate - cunoștințe, înțelegere, abilități, comportamente, valori și atitudini.
  • Creați și diseminați cunoștințe cu privire la probleme importante prin cercetări publicate, experiențe de învățare inovatoare și implicare cu constituenții pe care îi deservim.
  • Serviți societatea printr-un schimb independent de idei și practici.

Locații

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Întrebări