Keystone logo
Teesside University MBA - Master of Business Administration
Teesside University

MBA - Master of Business Administration

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Internațional pe an UK / EU: 10 250 de lire sterline pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Într-un climat economic provocator și complex, există o cerere din ce în ce mai mare de lideri de afaceri reflectorizanți, antreprenoriale și responsabili, cu abilitățile, înțelegerea și competențele necesare pentru a face față provocărilor dificile cu care se confruntă organizațiile de toate dimensiunile. MBA nostru este conceput pentru a dezvolta și consolida abilitățile dvs. strategice de conducere pentru a gestiona această cerere.

Detaliile Cursului

Explorați subiecte care vă vor îmbunătăți cunoștințele despre conceptele cheie, precum și posibilitatea de a aplica direct abilitățile pentru a adăuga valoare la locul de muncă sau, pentru aceia care studiază cu normă întreagă cu noi, să adăugați valoare lucrând în proiecte în timp real cu partenerii noștri, contribuind la organizarea și îmbunătățirea dezvoltării proprii. Prin studierea MBA dvs., nu numai că veți obține o calificare de renume internațional, dar veți dezvolta abilități antreprenoriale și de conducere pentru a avea un impact imediat la locul de muncă. Dacă aspirăm să aduceți o contribuție semnificativă organizației dvs. și societății în general conducând la un nivel strategic, acesta este cursul pentru voi. La finalizarea programului MBA, veți:

 • gândește-te și acționează antreprenorial pentru a conduce prin condiții incerte și în schimbare rapidă în mediul de afaceri global.
 • fi un lider responsabil, capabil să lucreze cu o gamă variată de echipe, într-o varietate de contexte culturale.
 • fiți internațional în perspectiva dvs. și înțelegeți provocările și oportunitățile pe care mediul de afaceri global le prezintă întreprinderilor.
 • au o înțelegere profundă a funcțiilor afacerii și apreciază importanța colaborării funcționale pentru atingerea obiectivelor organizaționale.
 • fii un practicant auto-reflectorizant, cu o conștientizare acută a identității tale și a valorilor tale.
 • să înțeleagă importanța rolului afacerilor în societate.

Rețineți că modul de studiu cu jumătate de normă este legat de experiența de învățare a MBA-ului Master of Business Administration (Master of Science (MSc)). Puteți studia MBA part-time printr - o cale non-ucenicie în cazul în care va fi predat alături de elevi în urma ucenicie Pathway .

Structura cursului

Module de bază

 • Probleme actuale în afaceri și societate
 • Conducerea antreprenorială
 • Strategia globală: Provocări și alegeri
 • Conducerea ta și a altora
 • MBA Disertație
 • Organizația durabilă

Modulele oferite pot varia.

Cum învățați

O serie de metode de învățare sunt folosite pentru a vă dezvolta cunoștințele și înțelegerea, inclusiv ateliere, excursii în teren, studii de caz live și proiecte, simulări, seturi de învățare de acțiune și o varietate de metode combinate, folosind cele mai noi tehnologii de învățare.

Programul pune accentul pe contextul global al afacerilor. Învățați autentic cu și prin colegii dvs. pentru a dezvolta soluții la provocările strategice din cadrul organizațiilor. Realizați o experiență de învățare internațională în timpul căreia vă finalizați un proiect care vă solicită să vă aplicați cunoștințele pentru o provocare strategică vie de afaceri, ca parte a modulului Global Strategy: Challenges and Choices.

MBA-ul nostru depășește cunoștințele de afaceri. Scopul său principal este punerea în aplicare a cunoștințelor prin acționarea în fața provocărilor strategice. Veți dezvolta abilitățile de leadership prin modulul Leading Yourself and Others, în cadrul căruia veți afla despre dvs., despre valorile și credințele dvs. și despre modul în care sunteți percepuți de ceilalți. Prin coaching și seturi de învățare de acțiune, vă îmbunătățiți abilitățile ca lider strategic pentru a influența pozitiv cei din jurul vostru.

O abordare bazată pe cercetare în materie de predare pătrunde în program, vă expune la cele mai recente vederi ale gândirii în aspecte ale antreprenoriatului, conducerii și managementului și alte discipline prin intermediul modulului multidisciplinar de probleme actuale în afaceri și societate. Această abordare bazată pe cercetare depășește cercetarea academică și include cercetarea profesională și aplicată, informată și livrată de o vastă rețea de profesioniști din domeniul afacerilor care se angajează în program prin prelegeri și proiecte invitate.

Cum ești evaluat

Programul adoptă o serie de metode de evaluare formativă și sumativă care să corespundă cerințelor și cerințelor naturii aplicate a programului. Acestea includ rapoarte de afaceri, analiza studiului de caz, prezentări, evaluări auto-diagnostice, rapoarte reflective și o propunere de cercetare și o disertație asociată.

Oportunități de carieră

În general, absolvenții se mută în funcții de conducere generale sau de conducere și roluri strategice de conducere, roluri interne de consultant / conducere de proiect sau în roluri de consultanță externă. Dezvoltați experiența și abilitățile de lucru existente și programul vă îmbunătățește capacitatea de a conduce și de a gestiona schimbările.

Cerințe de intrare

Trebuie să fiți absolvent al oricărei discipline, cu un minim de 2.2 obținut de la o universitate recunoscută sau să dețineți o calificare profesională echivalentă acceptabilă pentru Teesside University Business School. De asemenea, trebuie să aveți un minim de doi ani, nivel absolvent, experiență de lucru cu normă întreagă într-un rol relevant (de exemplu, capacitatea de conducere / administrativă / profesională / de supraveghere).

Totuși, puteți să fiți luat în considerare dacă nu îndepliniți aceste criterii dacă aveți o experiență semnificativă în management și / sau un record de realizări în afaceri și conducere.

Având în vedere abordarea bazată pe muncă a evaluării care stă la baza acestui program, se așteaptă ca solicitanții să fie angajați în prezent / angajați (de preferință în roluri de conducere) și să poată face referire la rolurile lor și la organizațiile lor în completarea evaluărilor.

Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să demonstreze o competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 6.5.

Atitudine avansată

Solicitanții care au absolvit o calificare profesională recentă de nivel 7 pot beneficia de avantajele programului. Datorită gamei variate de calificări profesionale și a gamei variate de credite pentru aceste calificări, aplicațiile vor fi luate în considerare individual, în urma procesului de recunoaștere a învățării anterioare a Universității.

Pentru informații suplimentare, consultați cerințele de intrare în secțiunea noastră de admitere.

Solicitanții internaționali pot afla ce calificări au nevoie vizitând Țara dvs.

Rețineți că modul de studiu cu jumătate de normă este legat de experiența de învățare a MBA-ului Master of Business Administration (Master of Science (MSc)). Puteți studia MBA part-time printr - o cale non-ucenicie în cazul în care va fi predat alături de elevi în urma ucenicie Pathway .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare