Keystone logo
Temple University Fox School of Business MBA full-time
Temple University Fox School of Business

MBA full-time

Philadelphia, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.250 / per credit

În campus

Introducere

Masterul cu normă întreagă în Administrarea Afacerilor (MBA) de la Fox School of Business de la Temple University integrează un curriculum global inovator și captivant de afaceri cu servicii de carieră încorporate de la renumitul Centru de Dezvoltare Profesională a Studenților Fox. Acest program tradițional de doi ani este conceput pentru profesioniști cu experiență semnificativă de lucru care caută mobilitate și îmbogățire în carieră, precum și o experiență de învățare în colaborare cu o cohortă strâns unită de colegi.

În programul de MBA cu normă întreagă, veți primi experiență educațională practică, aplicând abilitățile pe care le-ați învățat într-un cadru energic. Veți lucra cu date financiare în timp real, veți evalua studii de caz actuale pe o varietate de subiecte relevante și veți aborda problemele cu care se confruntă organizațiile în climatul de afaceri actual. Abordarea colaborativă vă oferă spațiu pentru a testa idei și strategii, astfel încât să puteți oferi soluții practice.

De ce să alegeți Fox Full-time MBA?

Prin cursuri predate de lideri din mediul academic și din industrie și prin experiența practică care vă pune în practică cunoștințele, veți dezvolta competențe identificate de angajator, care sunt esențiale pentru succes. Aplicați-vă cursurile la subiecte din lumea reală și obțineți experiență practică de consultanță prin simulări, competiții și provocări de consultanță.

Imersii globale

Cu MBA-ul Fox Full-time, veți avea ocazia să faceți mai mult decât să vizitați o afacere străină - Imersiunile globale opționale de o săptămână vă permit să dezvoltați o perspectivă în timp real asupra practicilor de afaceri globale.

Vi se va oferi opțiunea de a participa la noi experiențe legate de afaceri internaționale, inclusiv călătorii către o piață emergentă; lucru în colaborare cu un lider de facultate și un director de proiect pentru a aborda probleme complexe; vizite corporative la fața locului; și oportunități de relaționare cu directori proeminenți din organizații internaționale.

Admitere

Evenimente MBA

Curriculum

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări