Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Tennessee State University

Tennessee State University

Tennessee State University

Introducere

Fondată în 1912, TSU este o instituție cuprinzătoare, urbană, coeducativă, care acordă terenuri în Nashville, Tennessee. Universitatea a fost deservită de șapte președinți, printre care dr. Glenda Baskin Glover, care în prezent servește ca al optulea președinte al nostru.

Acreditare SACS

Asociația de Colegii și Școli din Sud a acordat acreditarea TSU în 1946. În august 1951, Consiliul de Stat pentru Educație din Tennessee a aprobat statutul de universitate. Reorganizarea rezultată a programului educațional al instituției a creat Școala Absolventă, Școala de Arte și Științe, Școala de Educație și Școala de Inginerie. De asemenea, s-au făcut dispoziții pentru adăugarea ulterioară a altor școli în agricultură, afaceri și economia casei.

Statutul universitar acordat de terenuri

Sub denumirea Tennessee Agricultural & Industrial State University, instituția a obținut statutul de universitate cu granturi totale în august 1958. Programul Universitar Land-Grant a inclus Școala de Agricultură și Economie Acasă, Școala Absolventă, Divizia de Extindere și Educație Continuă, și Departamentul de Studii Aerospațiale. Școala profesiilor de sănătate aliate și Școala de afaceri au fost create în 1974, iar Școala de asistență medicală a fost înființată în 1979.

Schimbarea numelui: Tennessee State University

După ce Walter Davis s-a retras din funcția de președinte în 1968, un alt absolvent al TSU, Andrew Torrence, a fost numit al treilea președinte al universității. În timpul mandatului său relativ scurt, legislativul statului a renunțat la „Agricultură și industrie” și a schimbat oficial numele în Tennessee State University .

Fuziune cu UT din Nashville

Când Frederick Humphries a devenit președintele TSU în 1975, Nashville găzduia și o a doua universitate publică de patru ani. Universitatea din Tennessee, cu sediul în Knoxville, a început să ofere credit de extindere în Nashville în 1947 și și-a extins programele de-a lungul anilor 1960. Până în 1971, a fost acreditată ca instituție care acordă diplome, care ocupa noi cartiere la colțul aveniturilor Zecea și Charlotte. Dar în 1968, Rita Sanders, membru al facultății TSU, a intentat un proces, care a devenit cunoscut sub numele de Geier împotriva Tennessee, acuzând un sistem dual de învățământ superior în Tennessee, bazat pe rasă. La 1 iulie 1979, cazul a fost soluționat printr-o hotărâre judecătorească care fuziona fosta Universitate din Tennessee din Nashville cu TSU. În calitate de președinte, Humphries a fost primul care s-a confruntat cu provocarea de a menține echilibrul dintre rolul TSU de a fi una dintre universitățile americane istorice negre și statutul său emergent de universitate națională cuprinzătoare.

Cu toate acestea, cazul Geier împotriva Tennessee a rămas în viață timp de 32 de ani. Ritei Sanders Geier i s-au alăturat Departamentul de Justiție al SUA și profesorii TSU Ray Richardson și H. Coleman McGinnis în calitate de co-reclamanți în proces. După ce numeroase planuri ordonate de instanță nu au reușit să producă progrese, toate părțile au obținut un decret de consimțământ mediat care a fost dispus de instanță la 4 ianuarie 2001.

Îmbunătățiri de capital și progres

După un an ca președinte interimar, Otis Floyd a devenit al cincilea șef executiv al TSU în 1987 și a continuat să avanseze universitatea, inițierea eforturilor care au dus la adunarea generală de stat care a oferit 112 milioane de dolari fără precedent pentru îmbunătățiri de capital în 1988. Conform acestui plan, aproape tot campusul clădirile au fost renovate și au fost construite opt noi facilități, inclusiv Floyd-Payne Campus Center, Ned McWherter Administration Building, Wilma Rudolph Residence Center și Performing Arts Center.

Apoi, în 1990, Consiliul de Regenți din Tennessee l-a numit pe dr. Floyd cancelar, deschizând calea către James Hefner pentru a deveni al șaselea președinte al TSU în 1991. Hefner a supravegheat îmbunătățiri suplimentare la facilitățile campusului și a favorizat creșterea numărului de înscrieri la un nivel istoric de 9.100 elevi. Stația de cercetare a culturilor pentru creșe Otis Floyd din McMinnville a fost dedicată în 1996 și, în 1999, cercetătorii de la Centrul TSU pentru Știința Spațială Automată au fost primii care au descoperit o planetă în afara sistemului nostru solar.

Melvin N. Johnson a devenit cel de-al șaptelea președinte al universității în iunie 2005 și a contribuit la continuarea atragerii atenției naționale asupra universității prin recunoașterea Freedom Riders 14, angajarea universității în Tennessee Campus Compact, primirea de premii naționale pentru servicii și implicare în comunitate, a acordat 8 milioane de dolari pentru Race to the Top Funds de către președintele Glover și Pat Hairston, președintele Obama, deschizând ușile universității victimelor inundațiilor și afacerilor și obținând clasificarea de angajament comunitar de către Fundația Carnegie pentru avansarea predării.

În istoria de 100 de ani a Universității, Dr. Glenda Baskin Glover a devenit președinte în ianuarie 2013 și continuă să facă schimbări pentru a sublinia în continuare excelența pentru care TSU este cunoscută în întreaga lume.

Caracteristici Campus

Două campusuri

Casa noastră din Nashville oferă două locații: campusul principal de 500 de acri este amplasat într-un cartier rezidențial frumos de-a lungul râului Cumberland, iar campusul din centrul orașului Avon Williams se află lângă centrul districtului de afaceri și guvernamental din Nashville.

Şcoala Normală Agricolă şi Industrială

În 1909, Adunarea Generală a Statului Tennessee a creat trei școli normale, inclusiv Școala Normală Agricolă și Industrială, care avea să devină TSU. Primii 247 de studenți și-au început cariera academică pe 19 iunie 1912, iar William Jasper Hale a fost șef al școlii. Studenții, profesorii și personalul au lucrat împreună ca o familie pentru a menține instituția în funcțiune, indiferent dacă activitatea presupunea curățarea pietrelor, recoltarea culturilor sau transportul de scaune de la clasă la clasă.

Şcoala Normală de Stat Agricolă şi Industrială

Școala a câștigat capacitatea de a acorda diplome de licență în 1922, reflectând noul său statut de colegiu de profesori de patru ani. Până în 1924, colegiul a devenit cunoscut sub numele de Colegiul Normal de Stat Agricol și Industrial și au fost acordate primele grade. În 1927, „Normal” a fost eliminat din nume. De-a lungul anilor 1920 și 1930, colegiul a crescut în amploare și în statură sub sarcina „Intră pentru a învăța; du-te să slujești”.

Când președintele Hale s-a pensionat în 1943, după mai bine de 30 de ani de serviciu, unul dintre listele tot mai mari de absolvenți impresionanți ai instituției, Walter S. Davis, a fost selectat drept succesorul său. Până la pensionarea sa în 1968, Davis a condus colegiul printr-o eră de creștere extraordinară a universităților și a facilităților care au condus la recunoașterea la nivel mondial.

Adunarea Generală din Tennessee din 1941 a autorizat o actualizare substanțială a programului educațional al colegiului. Au fost înființate studii postuniversitare care au condus la master, oferite inițial în mai multe ramuri ale formării cadrelor didactice. Primele diplome de master au fost acordate în iunie 1944.

  Burse și finanțare

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Nashville

   John A Merritt Boulevard,3500, 37209, Nashville

  Întrebări