Keystone logo
Terry College of Business, University of Georgia Programul De Executive MBA
Terry College of Business, University of Georgia

Programul De Executive MBA

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 62.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

De ce EMBA Terry?


Conducerea nu a fost niciodată mai critice pentru succesul în afaceri. Inovare tehnologică, concurenţa globală, şi de complexitatea-o lume diversă încă în reţea toate cererea de conducere combustibil organizaţional care poate răspunde în mod eficient la schimbările rapide, şi astfel să creeze întreprinderi de talie mondială, care sunt receptiv, creativ, de susţinere, şi foarte flexibil. Pentru a aborda această nevoie, program Executive MBA de la Colegiul Terry de afaceri este conceput pentru a dezvolta abilităţile şi perspectivele de lucru au nevoie profesioniştii pentru a răspunde provocărilor conducerea de mâine. Bazându-se pe reputatie solida Colegiului lui Terry ca un lider în domeniul educaţiei de afaceri, programul de Executive MBA amestecuri de mai multe elemente distincte într-o experienţă unică de învăţare, care este ideal pentru persoane fizice care doresc creşterea profesională şi personală.


Focus pe dezvoltarea leadership


Concentra şi de temelie a programului de Executive MBA este dezvoltarea leadership personal. Participanţii învaţă despre dimensiuni importante ale leadership eficient, şi măsura nivelul lor de calificare iniţială în fiecare trăsătură de conducere folosind o serie de instrumente de evaluare. Aceste informaţii sunt utilizate pentru a construi un plan de dezvoltare personală, care serveşte ca o foaie de parcurs pentru creşterea conducere. Un antrenor profesionist executiv este, de asemenea, alocat pentru fiecare participant a oferi îndrumare şi feedback-ul pe tot parcursul programului.


Învăţământ la Distanţă Tehnologii


livrarea de conţinut în programul de Executive MBA implică un amestec de instruire tradiţionale de clasă şi de învăţare la distanţă. interacţiune clasă permite participanţilor să profite de experienţa colectivă a grupului de a înţelege mai bine modul în care concepte de afaceri şi principii pot fi aplicate la setările din lumea reală. Utilizarea tehnologiilor de învăţământ la distanţă reduce cantitatea de timp de clasă faţă-în-faţă în program, oferind astfel participantilor un plus de flexibilitate pentru a afla la un moment şi loc care este cel mai convenabil pentru ei.


Program Format


Terry Executive MBA este un program de 18 luni. Acesta include două reşedinţe weeklong în campusul de la Universitatea din Georgia, 21 de sesiuni de weekend in Atlanta, si o rezidenta de 10 zile internaţionale. Acest format permite participanţilor pentru a se adapta lor, numeroase obligaţii profesionale şi personale şi să obţină încă o diplomă de MBA de la o scoala de afaceri foarte apreciate într-o perioadă relativ scurtă de timp.


Beneficiile programului

Prin participarea la Colegiul Terry de Business Programul Executive MBA, vă puteţi aştepta să câştige următoarele abilităţi şi experienţe:

- Enhanced abilităţilor de leadership: capacitatea de a gândi şi de a acţiona strategic, de a comunica o viziune a viitorului, pentru a motiva şi să împuternicească alţii, de a tolera ambiguitatea şi să îmbrăţişeze schimba, de a colabora cu parteneri strategici si sa dezvolte potentialul de lider al altora.
- Experienţă de primă mână printr-o rezidenţă internaţională pentru a afla modul în care factorii sociali, culturali, economici, şi de reglementare afectează mediul de afaceri global.
- O înţelegere bine-rotunjite a problemelor majore în fiecare zonă funcţională a firmei şi modul în care interacţionează pentru a sprijini operaţiunile de ansamblu a afacerii.
- O abilitate sporită de a gândi creativ, de a lega principii de afaceri pentru a practica, şi să gestioneze cu mai mare eficacitate interpersonale.
- O oportunitate de a aplica imediat ceea ce sunteţi de învăţare la problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă.
- O reţea nepreţuit de contacte între facultate şi participanţii, care va dura a lungul carierei dumneavoastră.

Desigur, la finalizarea programului, veţi primi, de asemenea, o diplomă de Master in Business Administration de la Universitatea din Georgia, un grad care va consolida în mod semnificativ oportunităţile de avansare şi potenţialul câştig.

&nbsp

&nbsp

Cerinţe şi criterii

&nbsp

Colegiul Terry a Executive Business programul de MBA este conceput pentru a satisface nevoile de profesionişti care lucrează interesaţi în dezvoltarea abilităţilor şi perspective necesare ca acestea îşi asumă poziţii de creştere a responsabilităţii manageriale în cadrul organizaţiilor lor. Stai să câştige cele mai multe din program, dacă au demonstrat capacitatea de conducere semnificative, şi dacă vă arată potenţialul de dezvoltare în continuare. Trebuie să fie pregătiţi să participe activ la o experienţă educaţională extrem de angajarea şi interactiv, şi vă puteţi aştepta să se aplice ceea ce ai invatat la oportunităţi de afaceri şi provocările cu care se confruntă organizaţia dumneavoastră.

&nbsp

Admiterea la Colegiul de Business Terry program Executive MBA este foarte selectiv. În general, o diplomă de licenţă în orice disciplină de la o instituţie acreditată de învăţământ superior este necesar pentru admiterea. Un minim de cinci ani de experienta relevanta, de lucru full-time este de aşteptat. În plus, o serie de aspecte generale sunt luate în considerare în evaluarea calificărilor.

  • Ai perspectiva, capacitatea intelectuală, şi unitatea şi disciplina pentru a finaliza cu succes toate cerinţele programului?
  • Va conţinutul programului valoare adăugată semnificativă, având în vedere poziţia curentă în organizarea şi potenţialul pentru dezvoltarea în viitor?
  • Va experienţa şi expertiza adăuga la experienţa educaţională a altor participanţi în program, şi sunteţi motivaţi să împărtăşească aceste forte cu alţii?

Ca atare, calificările dvs. pentru program sunt determinate de o combinaţie de realizarile tale academice şi profesionale, şi de o evaluare a modului în care atât programul va contribui la dezvoltarea ta profesionala, şi modul în care va contribui la grupul cu care vă împărtăşesc programul .

Următoarele elemente sunt necesare pentru luate în considerare în programul de Executive MBA.

  1. Un formular de cerere completat precum şi eseuri scrise articularea calificările şi motivaţia pentru continuarea studii avansate.
  2. matricolele oficiale de la toate instituţiile de învăţământ pe care le au participat anterior. Acestea ar trebui trimise la Programul Executive MBA, Terry College of Business, 407 Brooks Hall, Athens, GA 30602.
  3. Un scor pe Graduate Management Admitere Test (GMAT). Obţinerea informaţiilor despre GMAT prin contactarea Educaţional Serviciul de Testare la 1-800-462-8669. Vă rugăm să solicita ca scorurile dumneavoastră să fie trimis la Programul Executive MBA de la Universitatea din Georgia - program de cod 5939.
  4. Un punctaj TOEFL, dacă engleza nu este limba dvs. principal. Vă rog să scrieţi Test de limba engleza ca limbă străină, PO Box 899, Princeton, NJ 08541 pentru a afla mai multe despre test.
  5. Doua scrisori de recomandări cu privire la experienţa dvs. profesională şi experienţa.
  6. O scrisoare de sponsorizare de la un membru corespunzătoare a organizaţiei dumneavoastră ca la un minim prevede că vi se va da timpul necesar pentru a participa la program.
  7. Un interviu admitere. A lua legatura cu Programul de Executive MBA.


GMAT Waiver Politica

&nbsp

Terry program Executive MBA va lua în considerare renunţarea la cerinţa GMAT pentru solicitanţii care îndeplinesc criteriile specifice stabilite de Graduate School UGA. Solicitanţii reuniune orice unul din criteriile nu sunt garantate o derogare de la cerinţa GMAT, ci mai degrabă se califica pentru considerare de ridicare. Pentru mai multe informaţii cu privire la politica de renunţarea GMAT, vă rugăm să contactaţi biroul nostru direct.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare