Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University Central Texas College of Education

Texas A&M University Central Texas College of Education

Texas A&M University Central Texas College of Education

Introducere

Texas A&M University-Central Texas a fost înființată în 2009 ca membru al Texas A&M University System, unul dintre cele mai mari sisteme de învățământ superior din țară. A & M-Central Texas este o instituție de nivel superior, complet aliniată cu colegiile comunitare regionale și care oferă diplome de licență și master de calitate, cu accent pe acces și accesibilitate.

Misiune

Texas A&M University-Central Texas este o universitate publică de nivel superior care oferă diplome de bacalaureat și absolvite importante pentru regiune și stat. Se angajează la programe educaționale de înaltă calitate, riguroase și inovatoare, livrate într-o varietate de moduri de instruire pentru o populație de studenți diversă, prin predare excepțională, servicii și burse aplicate. Cu accent pe angajamentul comunității, universitatea folosește tehnologii emergente pentru a îmbunătăți învățarea studenților și pentru a-și susține parteneriatele cu colegiile comunitare regionale, prezența militară în regiunea sa și comunitatea în general.

Viziune

Texas A&M University-Central Texas va obține recunoașterea națională ca universitate de nivel superior, oferind programe educaționale de înaltă calitate și accesibile la nivel universitar și absolvent pentru a răspunde nevoilor regionale și de stat.

Valorile de bază

Excelență și realizare

Ne străduim să ne îmbunătățim continuu, să inovăm și să depășim așteptările.

Compasiune

Ne pasă de sentimentele altora. Când alții suferă, noi empatizăm și oferim ajutor.

Integritate

Ne comportăm într-o manieră etică și respectuoasă.

Cunoştinţe

Oferim experiențe educaționale pentru a încuraja învățarea pe tot parcursul vieții și curiozitatea intelectuală.

Diversitate

Respectăm și apreciem atât diferențele, cât și asemănările dintre studenții noștri, colegii de muncă și alte părți interesate.

Inițiativă

Încurajăm implicarea și contribuția fiecărui angajat. Creăm un loc de muncă în care fiecare angajat să poată împărtăși sentimentul de proprietate.

Colaborare

Dezvoltăm și menținem parteneriate pentru a satisface nevoile studenților, facultăților, personalului și părților interesate externe.

Locații

  • Killeen

    Leadership Place,1001, 76549, Killeen

    Întrebări