Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy PharmD / MBA Diplomă dublă
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

PharmD / MBA Diplomă dublă

Kingsville, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Colegiul de farmacie Texas A&M Irma Lerma Rangel a colaborat cu Colegiul de administrare a afacerilor din Texas A&M University-Kingsville pentru a oferi studenților farmaciști profesioniști posibilitatea de a obține un Master of Business Administration (MBA) în timp ce lucrează pentru un doctor în farmacie (PharmD ) grad.

Studenții care aleg să obțină atât un doctorat, cât și un MBA nu sunt doar bine pregătiți pentru aspectele clinice ale practicii farmaciei; au, de asemenea, cunoștințele, abilitățile și pregătirea necesare pentru a ocupa funcții de conducere în cadrul farmaciilor.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PharmD / MBA

Studenții trebuie să fie înscriși în programul PharmD pentru a aplica pentru programul PharmD / MBA.

Studenții aplică pentru programul MBA aproape de sfârșitul primului an profesional (P1) al programului PharmD.

Dacă sunt acceptați, studenții PharmD încep să ia cursuri de MBA în timpul verii, înainte de a începe al doilea an profesional (P2).

În general, studenții PharmD / MBA se înscriu la un curs MBA în semestrele de toamnă și primăvară ale anilor P2 și al treilea an profesional (P3), în timp ce se înscriu la toate cursurile de farmacie necesare. Studenții PharmD / MBA se pot înscrie, de asemenea, la două cursuri de MBA în timpul sesiunilor de vară.

Studenții care participă la programul PharmD / MBA câștigă o diplomă MBA în mai puțin timp și cu o cheltuială mai mică decât dacă urmează cele două grade individual.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare