Keystone logo
Texas A&M University San Antonio Unsprezece luni MBA
Texas A&M University San Antonio

Unsprezece luni MBA

San Antonio, Statele Unite ale Americii

11 Months

Engleză

La zi

15 Jul 2024

Aug 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Programul de MBA de la Texas A&M - San Antonio aduce o educație de neegalat, cu conținut inovator, care culminează cu o călătorie în străinătate pentru o experiență pe care nu o vei uita niciodată! Acest program durează doar unsprezece luni pentru a finaliza și există mai multe stagii competitive/plătite disponibile pentru a compensa școlarizarea. Cărțile de text sunt, de asemenea, incluse în costul programului. Veți începe și veți încheia această călătorie de unsprezece luni cu aceeași echipă în noul nostru model de cohortă. Aplicați astăzi pentru educația și experiența unei vieți.

Prezentare generală

Programul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este conceput pentru a pregăti studenții pentru poziții de conducere executivă în organizații de afaceri, guvernamentale și non-profit. Programul de MBA necesită ca un student să finalizeze cu succes 31 de ore de credit semestru (programul Plan III de cursuri postuniversitare de afaceri).

Un total de 6 ore de credit (sau două cursuri cu nota „B” sau mai bună) vor fi transferate în orice program de studii postuniversitare din cadrul College of Business.

Admitere

Despre Școală

Întrebări