Keystone logo
Texas Christian University Neeley School of Business

Texas Christian University Neeley School of Business

Texas Christian University Neeley School of Business

Introducere

Bine ați venit la Școala de Afaceri TCU Neeley. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu dvs. pentru a merge mai departe în moduri potrivite pentru studenții noștri, facultatea, personalul, elevii și părțile interesate.

Deși orice punct din istoria TCU prezintă o oportunitate interesantă de a face parte din această comunitate, dinamica învățământului superior azi face ca acest moment și anii următori să fie deosebit de importanți, pe măsură ce ne bazăm pe impulsul generat de Promisiunea Neeley „de a dezlănțui potențialul uman. cu leadership în centrul atenției și inovație în spiritul nostru. ”

Dozele grele de conducere și inovație sunt esențiale pentru a menține și extinde conducerea noastră în furnizarea de educație de nivel mondial, centrată pe valori liderilor etici de care avem nevoie pentru mâine, aici, în Texas și nu numai.

Suntem parteneri cu toți factorii noștri importanți pentru a ne implica în progresul nostru. Elevii de excepție aleg TCU Neeley peste alte școli de afaceri. Facultatea de excepție alege să înceapă sau să își extindă cariera aici. Cei mai aspiranți angajatori din lume (inclusiv cei care se află aici în Fort Worth) au sete de oportunitatea de a angaja studenții și absolvenții noștri. Liderii dincolo de sălile de clasă și coridoarele noastre sunt avocații noștri, întrucât ne extindem serviciul către societate în toate dimensiunile sale.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Fort Worth

    Fort Worth, Statele Unite ale Americii

    Întrebări