Keystone logo
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration

The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration

Introducere

Facultatea de Administrare a Afacerilor de la Universitatea Chineză din Hong Kong este un pionier în educația în domeniul afacerilor din Hong Kong. De peste 40 de ani, am format peste 12.000 de studenți și peste 5.000 de absolvenți de MBA, care sunt acum lideri de afaceri și antreprenori de succes și ocupă poziții de conducere importante în corporații locale și internaționale.

Cu o insistență fără compromisuri asupra calității și inovației, continuăm să ne consolidăm statutul de una dintre cele mai importante școli de afaceri din Asia. În calitate de furnizor numărul unu de talente manageriale și de afaceri pentru societate, suntem vigilenți în actualizarea continuă a programelor noastre și în împingerea frontierelor cercetării și a studiilor.

Urmând aceste direcții, ne-am străduit să obținem recunoaștere internațională. De exemplu, programul nostru de MBA este clasat pe locul 28 în lume de Financial Times în 2010. programul nostru EMBA a fost, de asemenea, clasat pe locul 19 în lume în octombrie 2009 de Financial Times.

În calitate de lider al educației de afaceri din Hong Kong, vom continua să oferim educație de afaceri de clasă mondială și să consolidăm capacitatea întreprinderilor asiatice de a face față provocărilor viitoare.

Misiune

"Cultivăm lideri de afaceri globali cu perspective chinezești și lideri de afaceri chinezi cu mentalități globale."

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Hong Kong

  Faculty of Business Administration Leung Kau Kui Building, The Chinese University of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong SAR , , Hong Kong

  • Hefei

   Hefei, China

   Întrebări