Keystone logo
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration Executive MBA
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration

Executive MBA

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

HKD 443.520

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

EMBA (Executive MBA) Programul de la Universitatea chineză din Hong Kong este primul program de acest gen oferite în Hong Kong. Programul, iniţial oferit de Facultatea de Universitatea de Business Administration în 1993, este de doi ani part-time program, care este unic în abordarea sa la educaţie de afaceri absolvent în Hong Kong.

Facultatea de Administrarea Afacerilor a fost acreditat de către Asociaţia pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) din nou în 2009.

&nbsp

&nbsp

EMBA Obiective

&nbsp

Programul EMBA a fost înfiinţată cu obiectivul de a dezvolta în participanţilor noastre cunoştinţe şi abilităţi esenţiale pentru management modern, şi pregătindu-i pentru responsabilităţile management general la nivel executiv senior. În lumina creşterii provocări corporative şi manageriale complexitate şi noi cu care se confruntă directorilor executivi, programul îşi propune să îmbunătăţească capacităţile participanţilor analitice şi de luare a deciziilor, şi de a spori avantajele competitive ale întreprinderilor lor. Relevanţa va fi accentuat în contextul Hong Kong locaţie strategică în China şi regiunea Asia-Pacific.

&nbsp

&nbsp

Program de studiu

&nbsp

Programul de EMBA de studiu reflectă angajamentul nostru de relevanţă şi de excelenţă de către concentrându-se pe strategia şi natura integratoare a mediului de afaceri în care funcţionează a directorilor executivi. În fiecare an, aproximativ 40-50 de persoane sunt admise la program. Participanţii sunt de aşteptat să-şi păstreze responsabilităţile full-time de locuri de muncă în întreaga lor de studiu EMBA.


Doi ani de studiu sunt necesare - fiecare constând din patru trimestre. Două de o săptămână, programe in-residence studiu sunt, respectiv, programată la începutul şi la sfârşitul programului. Primul program de ani oferă o fundaţie solidă în toate funcţiile importante de afaceri şi o introducere la diverse medii de afaceri în schimbare. Al doilea program de ani utilizează o abordare integratoare, care pune accentul pe functional strategii ample şi bazate pe politici.

&nbsp

&nbsp

Cerinţe de admitere

&nbsp

Solicitanţii trebuie să:

 • au obţinut o diplomă sau calificările profesionale echivalente cu un grad,
 • în mod normal, să aibă cel puţin 7 ani de activitate post-calificare sau experienta profesionala relevanta, inclusiv cinci ani într-o poziţie de conducere, şi
 • deţine o poziţie responsabilă, de conducere.

În plus, toţi solicitanţii trebuie să îndeplinească cerinţa de competenţă în limba engleză. Pentru a îndeplini această cerinţă, ei trebuie să posede:

 • o trecere grad în limba engleză în Hong Kong nivel avansat de examinare (ca nivel), sau Hong Kong de examinare la nivel superior sau CUHK examinare înregistrării; sau
 • o diplomă de la o universitate din Hong Kong sau o ţară vorbitoare de limba engleză; sau
 • o calificare profesională recunoscută acordate în Hong Kong sau într-o ţară vorbitoare de limba engleză.

Solicitanţii fara a detine una dintre calificările de mai sus sunt obligaţi să prezinte unul dintre următoarele scoruri:

 • TOEFL (un scor minim de 550 în testul cu hârtie de bază ar trebui să fie atins. )
 • SAT / GRE (verbal)
 • GMAT (verbal)
 • International English Language sistem de testare (IELTS)
 • Colegiul English Test (CET) din RPC

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare