Keystone logo
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration Executive MBA-Asia-Pacific (APEMBA)
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration

Executive MBA-Asia-Pacific (APEMBA)

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de Prezentare

Executive MBA (Asia Pacific) Programul are ca ţintă de a oferi o educaţie de calitate executiv pentru manageri, care pot profita de oportunităţile create de integrarea în creştere şi crearea de reţele în China, Taiwan şi Hong Kong. Programul este oferit în Taipei, în colaborare cu Colegiul de Management, Naţional Sun Yat-sen Universitatea şi Colegiul de Management, Universitatea Chang Gung. Prima clasa de 49 de studenţi a fost admisă în august 2005.

Programul oferă un total de 48 de unităţi de lucru desigur, care acoperă toate cunoştinţele critice pentru un manager de succes. Metode de predare include prelegeri tradiţionale clasă, studii de caz, şi studii de teren, cum ar fi saptamana rezidentiala din Hong Kong şi două excursii de o săptămână de studiu în China. Cursurile sunt predate de cei mai buni profesori de la Universitatea chineza din Hong Kong şi partenerii noştri în China şi Taiwan.

&nbsp

&nbsp

Programul Obiective

EMBA (Asia Pacific), programul are ca scop furnizarea de top-calitate educaţie de afaceri, cu obiectivul de a permite participanţilor pentru a realiza următoarele:

 • O înţelegere aprofundată a teoriei şi metodologiei de management contemporane, în scopul de a le pregăti pentru responsabilităţi de management la nivel executiv de conducere.
 • Noi perspective pe concepte de gestionare în zona Greater China şi abilităţile pentru a face faţă provocărilor şi oportunităţilor în mediul de afaceri dinamic în continuă schimbare.
 • Capabilităţi îmbunătăţite de soluţionare a problemelor şi de luare a deciziilor pentru a spori avantajele competitive ale întreprinderilor lor.

Cu un accent echilibrat pe teorie şi practică, programul este conceput pentru a spori gândirea participanţilor analitice şi strategice şi expune-le la cele mai bune practici de management. Având în vedere natura programului, un accent deosebit va fi axat pe dezvoltarea în integrarea pieţei mai mare din China şi practicile de management.

&nbsp

&nbsp

Curriculum

Programul consta din 21 de cursuri, cu un total de 48 de unităţi care acoperă 2 ani. O săptămână rezidenţiale şi două excursii sunt organizate pentru participanţi în timpul cursului lor de studiu. Durata normală de studiu este de 2 ani, perioada maximă de studiu este de 4 ani.

&nbsp

Programul va avea un mod de ansamblu a predării. Pentru un curs de 3-unitate, participanţii aduna de două ori pe lună timp de două week-end, care este potrivit pentru participanţii executiv cu program aglomerat.

&nbsp

&nbsp

Metoda de predare

&nbsp

Mediul de instruire este putonghua, limba primară în China. Toate cursurile sunt concepute pentru a stabili un echilibru între teorie şi practică. În afară de prelegeri, studii de caz, seminarii, simulări pe computer şi a proiectelor, participanţii trebuie să se angajeze două campanii de teren în Hong Kong şi China continentală în cursul studiului.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • The Rotman - SDA Bocconi Global Executive MBA - GEMBA
  • Milan, Italia
  • Mumbai, India
  • + 6 Mai mult
 • Executive Master of Business Administration (EMBA)
  • Singapore, Singapore
 • Executive MBA
  • Barcelona, Spania