Keystone logo
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration Executive MBA în Xi'an
The Chinese University of Hong Kong, Faculty of Business Administration

Executive MBA în Xi'an

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

CNY 220.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Introducere

Ca răspuns la cererea în continuă creştere pentru educaţie de afaceri de calitate la nivel de conducere de rang inalt din China continentală, Facultatea de Business Administration introduce un program de studii postuniversitare - Executive Master of Business Administration (EMBA) - în China, în colaborare cu Şcoala de Management, Universitatea Xi'an Jiaotong (XJTU) în 2004. Acest program EMBA este poziţionat strategic, în China de Vest (Xian, Chengdu), cu scopul de a hrani talente de management care participa activ la dezvoltarea de China de Vest, ca urmare a politicii naţionale recente şi politica de investiţii preferenţiale.

&nbsp

School of Management de la Universitatea Xi'an Jiaotong, partenerul nostru continent, ar contribui parte a facultăţii de predare şi administrare program în China. O relaţie strategică este stimulată traversează strâmtoarea, prin intermediul extinderii alianţei cu Şcoala de Economie şi Management de la Southwest Jiaotong Universitatea din Chengdu, Sichuan şi Colegiul de Management de la Universitatea Nationala Chiaotung în Hsinchu, Taiwan. Această alianţă ar crea o platformă de schimburi academice şi viitor program de dezvoltare între CUHK şi partenerii implicaţi.

&nbsp

Odată cu finalizarea cu succes a programului şi îndeplinirea satisfăcătoare a cerinţelor CUHK Graduate School's, participanţii vor câştiga un Master of Business Administration de ieri conferite de CUHK şi o diplomă de studii postuniversitare conferite de XJTU. Pentru a satisface cerinţele de acreditare AACSB-International, două treimi din acest program EMBA vor fi predate de cadre didactice cu normă întreagă de CUHK. Programul oferă un total de douăzeci şi una de cursuri care fie 3 unităţi sau 1. 5 unităţi cum se specifică în structura programului. CUHK membri ai facultăţilor va fi responsabil pentru 33 de unităţi în timp ce SWJTU va cuprinde un curs de 3 unităţi şi XJTU va acoperi 12 unităţi de cursuri din totalul de 48 de unităţi pe tot parcursul programului.

&nbsp

&nbsp

Programul Obiective

Viteză fără precedent a Chinei Reforma economică accelerată de aderarea Chinei la OMC şi creşterea întreprinderilor Chinei pe scena globală creează o cerere presantă pentru senior manageri profesionişti, cu înţelegerea profundă a economiilor de piaţă şi cu practicile internaţionale. Acest EMBA (China), programul are drept scop de a contribui la îmbunătăţirea capitalului uman din China, în epoca globalizării.

&nbsp

&nbsp

Programul Obiective

  • Pentru a dota participanţilor cu o înţelegere aprofundată a teoriei şi metodologiei de management contemporane, cu accent special pe teoria amestecul în practică la nivel managerial superior.
  • Pentru a oferi participanţilor cu noile perspective pe concepte de management.
  • Pentru a spori capacitatea participant în aplicarea teoriei în strategiile lor corporative.
  • Să inculce participanţii cu cunoştinţe de marketing pe plan internaţional şi principiile aplicabile de management.

Metoda de mediu şi Instrucţiunii

&nbsp

Mediu de instruire vor fi Putonghua pentru livrarea eficientă a conţinutului de subiect. Toate cursurile sunt concepute să asigure un echilibru între teorie şi practică. În afară de prelegeri, studii de caz, seminarii, simulări pe computer, proiecte, participanţii trebuie să se angajeze două campanii de teren în Hong Kong şi Taiwan în cursul studiului.

&nbsp

&nbsp

Publicul ţintă


Acest program EMBA este poziţionat strategic, în China de Vest (Xian, Chengdu), cu scopul de a hrani talente de management care participa activ la dezvoltarea de China de Vest, ca urmare a politicii naţionale recente şi politica de investiţii preferenţiale.

&nbsp

Cerinţe de admitere

&nbsp

Solicitanţii trebuie să:

  • au obţinut o recunoscut de licenta sau calificările profesionale echivalente cu un grad; ŞI
  • în mod normal, să aibă cel puţin 7 ani de activitate post-calificare sau experienta profesionala relevanta, inclusiv cinci ani într-o poziţie de conducere; ŞI
  • deţin în prezent o poziţie responsabilă, de conducere.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare