Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Introducere

Misiune si viziune

Viziune

A fi un lider mondial în facilitarea învățării la nivel universitar, a burselor și a cercetării aplicate în domeniile managementului turismului și ospitalității.

Misiune

Pentru a oferi educație și cercetare de clasă mondială, inovatoare, relevante pentru industrie într-un mediu contemporan, multicultural, pentru a dota următoarea generație de lideri ai afacerilor din sectorul ospitalității cu competențe pentru a avea succes într-o lume dinamică.

Scopul și obiectivele instituționale

Scopul EAHM este de a promova excelența academică într-un context profesional. Obiectivele instituției sunt: 1. Programe care sunt orientate spre aplicații și care produc absolvenți de ospitalitate și turism și turism care pot aplica teoriile în practică; 2. Cercetare de natură aplicativă relevantă pentru nevoile industriale, comerciale și comunitare ale sectoarelor ospitalității și turismului; 3. Dezvoltarea intelectuală și cuprinzătoare a studenților din ospitalitate și turism într-un mediu îngrijitor; 4. Parteneriate dedicate cu sectorul ospitalității, călătoriilor și turismului, industriei și alți furnizori de educație; 5. Dezvoltarea elevilor în cursanți eficienți și reflexivi pe tot parcursul vieții.

În inima ospitalității

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) este specializată în furnizarea de diplome de management al afacerilor cu accent pe ospitalitate și își propune să devină principala școală de management al ospitalității din lume.

Cu programe de studiu recunoscute la nivel internațional, membri ai facultății foarte respectați din întreaga lume, infrastructură de ultimă oră, facilități moderne, parteneriate puternice în industria ospitalității și proximitatea EAHM cu unele dintre cele mai bune hoteluri din lume, EAHM cu adevărat este, la The Heart of Hospitality.

Fapte cheie

 • Top 10 Școală de ospitalitate
 • Prima școală hotelieră din Orientul Mijlociu
 • Corpul studențesc multicultural
 • 53% femei și 47% bărbați
 • Triplu recunoscut
 • Peste 100 de parteneri din industria ospitalității

Trei organisme de acreditare

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) este recunoscut de autoritățile de învățământ superior din Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și Australia.

Ministerul Educației (MOE) din Emiratele Arabe Unite

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite, a obținut acreditare prin Comisia de Acreditare Academică a Ministerului Educației pentru următoarele diplome: Licență în Administrarea Afacerilor în Managementul Internațional al Ospitalității; Associate of Business Administration in International Hospitality Management; Master în administrarea afacerilor în managementul ospitalității internaționale.

Institutul de Ospitalitate

IOH cu sediul în Regatul Unit este un institut profesional global care promovează standarde înalte în industria ospitalității. Toate programele academice desfășurate la EAHM sunt acreditate de IOH în conformitate cu cadrul său de ospitalitate.

Centrul internațional de excelență în educație în turism și ospitalitate

Organismul internațional de acreditare cu sediul în Australia, THE-ICE a evaluat procesul de dezvoltare și revizuire a curriculumului; abordarea predării și învățării; resursele și facilitățile de personal ale EAHM și a stabilit că a îndeplinit standardele internaționale de standarde de excelență. Fiind membru acreditat, EAHM s-a alăturat rândurilor unui grup exclusiv de instituții care includ universități publice, școli private de hoteluri și colegii profesionale din peste 10 țări.

Recunoaștere globală

The Emirates Academy of Hospitality Management este recunoscut de o serie de organisme globale care oferă asigurare cu privire la calitatea și standardul educației primite de studenții noștri.

Asociația pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri

The Emirates Academy of Hospitality Management este membru al Asociației pentru promovarea școlilor colegiale de afaceri (AACSB). AACSB este o asociație globală non-profit care își propune să împărtășească cunoștințele și cele mai bune practici pentru a continua educația în afaceri. Studenții EAHM pot fi siguri că educația primită îndeplinește metodele și practicile de vârf stabilite de acest organism global.

Centrul de servicii chinez pentru schimburi academice

Ministerul chinez al Educației, prin intermediul Centrului de servicii chinez pentru schimburi academice, a adăugat EAHM pe lista oficială a furnizorilor internaționali de educație. Acest lucru recunoaște EAHM ca o instituție credibilă pentru studenții chinezi și internaționali.

Consiliul Școlilor Internaționale

EAHM este membru al Consiliului Școlilor Internaționale (CIS). CIS este o comunitate globală de școli, colegii și universități din 116 țări. Ca organizație non-profit, CIS își propune să ajute să ofere o educație de înaltă calitate, cu accent pe perspective internaționale și interculturale.

Hosco

Hosco oferă abonament la instituții de ospitalitate și culinare din întreaga lume, care își propune să lege școlile și universitățile cu industria. Studenții EAHM beneficiază de această rețea extinsă pentru oportunități de stagiu și carieră.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Chat with students

  Întrebări