Keystone logo
The Emirates Academy of Hospitality Management Master în Managementul Ospitalității Internaționale
The Emirates Academy of Hospitality Management

Master în Managementul Ospitalității Internaționale

Dubai, Emiratele Arabe Unite

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Acest program de master, care constă în cursuri de 1 an și proiect de cercetare de 6 luni, la EAHM este pentru cei care doresc să facă următorul pas pentru a-și crește abilitățile și cunoștințele. Prin intermediul programului, studenții își pot echilibra munca și orele cu ușurință și pot construi o gamă largă de rețele de calitate în industrie. Cu absolvenți care au lucrat cu peste 100 de mărci din întreaga lume, EAHM este o poartă către o clasă mondială de oportunități.

Studenții își pot finaliza programul MIHM într-un interval de un an sau pot alege o abordare mai flexibilă în care să lucreze și să studieze în confortul lor, ceea ce i-ar face să-și termine cursul într-un interval de patru ani. Calitatea programului a menținut standarde înalte de eliberare, deoarece a fost conceput de 60 de experți din industrie, asigurându-se că studenții noștri primesc cea mai bună calitate a educației.

EAHM consideră că este responsabilitatea lor ca studenții să își îmbunătățească abilitățile atunci când absolvă și își reiau calea către o carieră de succes. În timpul programului, studenții vor obține o înțelegere mai profundă a industriei ospitalității, dar și din perspectiva managementului. Ei vor învăța să vadă aspectele sociale, culturale și financiare ale managementului ospitalității internaționale contemporane, să-și pună propria amprentă profesională pe procesele de conducere corporativă din cadrul afacerilor din domeniul ospitalității, să abordeze problemele manageriale într-un mod creativ, strategic și antreprenorial și să planifice, să proiecteze și să execute. cercetare de afaceri folosind o serie de tehnici analitice și abilități de prezentare.

Admitere

Burse și finanțare

Clasamente

Rezultatul programului

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Chat with students

Întrebări