Keystone logo
The German University In Cairo

The German University In Cairo

The German University In Cairo

Introducere

The German University In Cairo , GUC, este o universitate privată egipteană înființată prin decretul prezidențial 27/2002, conform legii nr. 101/1992 și a regulamentelor sale executive numărul 355/1996.

Universitatea germană din Cairo / Deutsche Universität din Kairo a fost înființată în 2002 în cooperare cu universitățile de stat din Ulm și Stuttgart, sub patronajul Ministerului Egiptean al Învățământului Superior, al Ministerului Științei, Cercetării și Artelor, statul Baden-Württemberg , Germania și susținut de Serviciul de Schimb Academic German (DAAD), Ambasada Germaniei la Cairo, Camera Arabă / Germană de Industrie și Comerț (AHK), Ministerul Federal al Educației și Cercetării, Germania, Universitatea de Stat din Tübingen, Universitatea de Stat din Mannheim și Academia de Arte Plastice din Leipzig.

The German University In Cairo este o instituție privată egipteană independentă, non-profit, administrată de un consorțiu de germani și egipteni cu viziunea de a construi un centru de excelență în predare și cercetare care să contribuie în mod eficient la bunăstarea generală la nivel național și internațional. și să depună eforturi pentru cooperarea științifică, tehnică, economică și culturală între Egipt și Germania.

Locații

  • ثالث القاهرة الجديدة

    ثالث القاهرة الجديدة, Egipt

    Întrebări