Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem StartUp internațional 360 ° MBA
The Hebrew University of Jerusalem

StartUp internațional 360 ° MBA

Jerusalem, Israel

11 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 30.000 / per year

În campus

Introducere

Îndrăznește să descoperi - HUJI Digital Open Day

Alăturați-vă Zilei noastre porți deschise digitale pentru programe internaționale de studii și descoperiți cum combinăm excelența cu o viață studențească bogată.

Înregistrează-te aici >> href="https://tinyurl.com/436h9jkz

În ultimele două decenii, lumea a suferit o revoluție tehnologică fără precedent, una care a influențat aproape fiecare aspect al modului în care trăim, lucrăm și facem afaceri. Startupurile - companiile mici și inovatoare care perturbă creativ serviciile și produsele existente - au jucat un rol cheie în conturarea acestei revoluții, împreună cu noile cunoștințe, teorii și practici necesare pentru a susține noul ecosistem.

Școala de afaceri din Ierusalim și-a proiectat International StartUp 360 ° MBA pentru a oferi unui grup select de studenți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a se adapta cu succes la această nouă realitate de afaceri.

Aici, în Israel, el însuși un centru al inovației și găzduind o scenă în plină expansiune de înaltă tehnologie și înființare, studenții noștri câștigă mult mai mult decât ar putea vreodată prin învățarea în clasă; elementele cu valoare adăugată ale programului Internațional StartUp 360 ° MBA includ stagii profesionale cu VC-uri și startup-uri israeliene de vârf, învățarea și rețelarea cu experți recunoscuți la nivel internațional și participarea la procese reale de investiții folosind bani tangibili.

Alumni

Reuniunea noastră anuală a absolvenților JBS este o oportunitate pentru absolvenți de a se bucura de rețele, ateliere și prelegeri.

Consultați canalele noastre de socializare pentru a fi la curent cu viitoarele convenții, conferințe și chiar locuri de muncă.

Factorul Ierusalimului

Ierusalimul, capitala națiunii de pornire, se află la vârful cercetării și dezvoltării de înaltă tehnologie și este un centru internațional pentru antreprenoriat.

Unul dintre cele mai diverse orașe din lume, Ierusalimul vă oferă o experiență unică ca niciun alt oraș din lume. Este modern și înfloritor, dar cu tradiții străvechi și o bogăție de cultură, astfel încât să puteți învăța și să vă dezvoltați atât din punct de vedere academic, cât și personal.

Școala de afaceri din Ierusalim

Mediul de afaceri de astăzi în continuă evoluție este caracterizat de volatilitate și niveluri ridicate de incertitudine. Recunoscând acest lucru, dotăm studenții noștri cu cunoștințe și instrumente care le permit să fie dinamici și flexibili și să devină nu doar oameni de afaceri de succes, ci și lideri ai lumii afacerilor.

De la înființarea sa în 1952, JBS a depășit limitele cunoștințelor în domeniul managementului afacerilor.

Facultatea noastră este alcătuită din cadre universitare și profesioniști de rang înalt, lectori în avangarda cunoștințelor în domeniile lor, care au primit propria lor pregătire academică la universitățile de top din lume.

Predarea noastră combină cercetarea teoretică academică livrată prin materiale și tehnici didactice care sunt atât informative, cât și de impact, cu aplicații din lumea reală pentru a oferi studenților o experiență practică și o oportunitate de a face rețea cu oameni din industrie.

Studenții noștri vin din întreaga lume, aducând cu ei o mulțime de cunoștințe și experiență. Acest nivel ridicat de realizare academică, împreună cu o diversitate de cultură și perspective, creează o valoare uriașă, atât în clasă, cât și în afara acesteia.

Absolvenții noștri sunt directori inovatori și creativi cu o perspectivă globală, capabili să analizeze probleme complexe în timp real și să ia și să ia decizii corecte, chiar și în condiții dificile. Această abilitate de a gândi critic și de a lua măsuri ferme este cea care le câștigă poziții în companii de top la nivel mondial, atât în Israel, cât și în întreaga lume.

Cererea ridicată pentru absolvenții noștri pe piața muncii este o dovadă a calibrului studenților pe care îi acceptăm și a calității învățării pe care o dobândesc la Școala de Afaceri din Ierusalim.

The Hebrew University of Jerusalem

Jerusalem Business School este mândră că face parte din Universitatea Ebraică din Ierusalim Israel; Cea mai înaltă universitate din Israel, una dintre primele 100 de instituții academice din lume și una dintre primele 25 de școli din afara Statelor Unite.

Universitatea Ebraică este o instituție multidisciplinară de învățământ superior și cercetare; un centru internațional de excelență științifică care atrage cei mai buni studenți și cercetători într-o varietate de domenii. Printre fondatorii universității s-au numărat mari academicieni precum Albert Einstein , Sigmund Freud și Martin Buber ; profesorii și absolvenții săi au fost publicate în periodice prestigioase și au primit premii naționale și internaționale, inclusiv Premiul Nobel, Medalia Fields și Premiul Israel.

Universitatea are o lungă tradiție de a reduce distanța dintre mediul academic și lumea afacerilor, în special prin comercializarea inovației de către compania sa de transfer de tehnologie, Yissum. Fondată în 1964, Yissum este a treia companie de acest gen creată vreodată, responsabilă pentru spin-off-uri de succes, inclusiv Mobileye, Orcam, Collplant, Qlight și Briefcam.

Angajați activ în cooperarea internațională pentru cercetare și predare, cei 23.000 de studenți ai Universității Ebraice provin din 90 de țări din întreaga lume. Universitatea a semnat 300 de acorduri pentru proiecte comune cu alte universități și peste 90 de acorduri pentru schimburi de studenți cu 27 de țări.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări