Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Introducere

Lisabona

Mesajul de bun venit al lui Dean

Cu mare mândrie și entuziasm, vă salutăm la MBA de la Lisabona.

MBA de la Lisabona este un joint-venture între Católica-Lisabona și Nova SBE - două școli de afaceri de top din Europa.

Acest parteneriat include un MBA cu durata de doi ani la Executive MBA și un MBA Internațional cu normă întreagă, în parteneriat cu prestigioasa Școala de Management a MIT din Sloan.

Potrivit 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Clasament, Lisabona MBA International Full Time este cel mai bun program de MBA 20 în Europa. Suntem, de asemenea, prezentat ca primul MBA în Europa în experiența cursului internațional, una dintre prioritățile noastre cheie.

Executive MBA de la Lisabona a fost considerat al 52-lea cel mai bun Executive MBA din Europa, potrivit clasamentului European Business Schools din 2016.

MBA de la Lisabona oferă o platformă în care elevii talentați, ambițioși și care zboară înaltă din întreaga lume se pot întâlni și se pot implica în învățarea activă, interacționând cu facultatea de vârf.

De ce ar trebui să luați în considerare platforma MBA de la Lisabona ca alegere pentru un MBA:

  • Ambele programe au un corp prestigios de facultate, instruit la cele mai bune școli din lume, implicat profund în cercetarea de înaltă calitate și în acord cu cele mai recente evoluții în teoria și practica managementului;
  • Ambele programe sunt MBA-uri portugheze de top în Financial Times MBA Clasamente;
  • Ambele programe prezintă un curriculum inovator, stimulând o analiză riguroasă, utilizarea abilităților de inteligență emoțională, comportamentul responsabil social și învățarea directă. Un curriculum care este o punte între mediul academic și lumea corporativă, între teorie și practică, între profituri și oameni, între emisfera stângă și cea dreaptă a creierului și între zonele geografice ale lumii.
  • Asigurăm legături strânse cu lumea corporațiilor, cu companii importante implicate îndeaproape în guvernarea și sponsorizarea oferind o rețea de stagii și conexiuni.
  • Ambele programe sunt oferite în atmosfera confortabilă și totuși cosmopolită a Lisabonei frumoase și agreabile. Aici studenții pot amesteca munca și plăcerea ca în foarte puține locuri din lume.

Daniel Traca - Dean Nova SBE și Francisco Veloso - Dean Católica-LisabonaAfaceri

Avantaje MBA de la Lisabona

Dacă vă gândiți să faceți un MBA în Portugalia, probabil că ați adresat școlile principale de afaceri din țară și ați dat seama că Católica și Nova nu mai oferă programe separate de MBA.

Să ne împărtășim cum a început totul ... Proiectul a început în 2006, când Școala de Management MIT Sloan a vizitat Portugalia pentru a stabili un parteneriat și a lansa un MBA internațional. MBA de la Lisabona sa născut în 2007 ca un joint-venture între Católica-Lisabona și Nova SBE, cele două b-școli de top din Portugalia. Ambele s-au alăturat eforturilor de a concura pe piața mondială, începând cu oferirea unui program cu jumătate de normă în același an. Ulterior, în ianuarie 2009, MBA International de la Lisabona, cu parteneriatul dintre MIT Sloan, salută prima sa clasă.

Iată ce puteți obține de la MBA de la Lisabona:

Unde se întâlnesc Talentul și Piața

MBA de la Lisabona vă va transforma, profesional și personal. Când urmați MBA de la Lisabona, veți face parte dintr-o comunitate dinamică care crede în a face un impact pozitiv în lume printr-o conducere gînditoare și idei inovatoare. Programele noastre MBA sunt concepute pentru profesioniștii talentați care doresc să facă următorul pas în carieră și vă vom ajuta să vă conduceți la ambițiile de carieră pentru că ne-am angajat în succesul dumneavoastră.

Vă veți alătura unui program de MBA de elită

Societatea noastră comună între cele două școli de afaceri din Portugalia - Nova SBE și Católica-Lisabona - este recunoscută pe plan internațional și facem parte dintr-un grup de elită de școli de afaceri - mai puțin de 1% din lume - care deține Triple Accreditation (AACSB , EQUIS și AMBA).

Programul MBA de la Lisabona International full-time a fost considerat unul dintre cele mai bune programe de MBA din Europa, prin 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - locul 20 cel mai bun din Europa - și primul la nivel mondial în categoria "International Course Experience".

Veți fi observat și veți face parte din familia noastră

În MBA de la Lisabona, nu veți mai fi "altă mașină în mașină" - conceptul nostru unic de tip boutique MBA este conceput pentru a vă face experiența MBA imersivă și personalizată.

Cursurile de la MBA de la Lisabona sunt dimensionate pentru a vă maximiza experiența de învățare, creând un mediu intim al clasei în care studenții pot să interacționeze cu cei mai buni cadre didactice și să construiască o legătură profundă cu colegii de clasă, personalul MBA și oaspeții pe care îi aducem de la corporate Lumii la clasele și evenimentele noastre.

Vă oferim cunoștințe practice și relevante

Programele MBA de la Lisabona sunt construite în parteneriat de către cele două școli de afaceri de top din Portugalia - Católica-Lisabona și Nova SBE - și în colaborare cu Școala de Management MIT Sloan -, reunind un prestigios corp de facultate, instruit la cele mai bune școli din lume , Cu un puternic punct de vedere al afacerilor din lumea reală, oferind o educație inovatoare, completă și transformatoare, care vă va pregăti pentru succes.

Veți putea să practicați ceea ce învățați cu proiecte de afaceri reale, deoarece credem că abordarea noastră directă este cea mai bună modalitate de a dobândi noi abilități academice și de a fi încă conectați la lumea afacerilor. Veți fi, de asemenea, expus la mai multe perspective internaționale, industrii diverse și recunoașteți personal progresul transformării dvs., acumularea cunoștințelor, expertiza analitică și raționamentul critic pe parcursul programului.

Noi vă facem dezvoltarea inovativă și personală

Noi credem că liderii trebuie să aibă o înțelegere profundă asupra lor înșiși și că ne străduim continuu spre metodele cele mai inovatoare, creative și inspiratoare care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de leadership care vă vor face să reușiți acum și în viitor. Focusul și personalizarea sunt esențiale, așa că vom colabora îndeaproape cu dvs. pentru a vă ajuta să vă dezvoltați planul de dezvoltare a carierei, să vă creșteți conștiința de sine, să înțelegeți potențialul dvs. și cum să îl realizați.

Vă facilităm crearea de rețele

Noi asigurăm că MBA de la Lisabona are legături strânse cu lumea corporațiilor și aceste conexiuni depășesc prezența structurată a companiilor direct implicate în programele MBA. Realizăm câteva ședințe exclusive de conducere cu invitați externi, promovăm evenimente regulate cu antreprenori și directori executivi din diverse industrii și creăm oportunități de networking pentru toate comunitățile MBA de la Lisabona - studenți, absolvenți, facultate și personal.

Persoanele pe care le întâlniți în timpul MBA de la MBA de la Lisabona vor avea o influență puternică în viața dvs. și vom investi în selectarea studenților noștri din diverse medii profesionale, academice și internaționale, oameni care vă vor provoca și vor permite experiențe valoroase de tip peer-to-peer.

De la colegii din clasa dvs., studenții Full Time International și Executive, rețeaua noastră de absolvenți răspândiți în întreaga lume și care lucrează într-o gamă variată de industrii, la facultate și relațiile noastre corporative, vă vom oferi o rețea de conexiuni de afaceri care vă vor ajuta Vă avansați în viața profesională.

Vă urez bun venit într-un oraș minunat, de a vă bucura și de a vă inspira

Lisabona este orașul gazdă pentru ambele noastre programe - dacă știi, atunci știi cât de primitoare este și dacă nu, te provocăm să ne vizitezi!

De la ritmul dinamic al centrului modern al orașului până la vibrația inspirațională a reperelor istorice, Lisabona este un oraș plin de energie și oportunități interesante, reunind tradiții din Europa, America, Africa și Asia. Și cu mai mult de 200 de zile de soare pe an și minute distanță de plaje frumoase și unul dintre cele mai bune locuri de pe glob, nu există alt loc în Europa, cum ar fi Lisabona! De fapt, MBA de la Lisabona a obținut primul loc pentru locația, calitatea și costul locuințelor în ultimul sondaj financiar financiar alternativ MBA.Oriunde ți-ar putea lua obiectivele, Lisabona este mediul perfect pentru a începe să-ți faci viitorul!

Locații

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Întrebări