Keystone logo
The Philips University Master în administrarea afacerilor
The Philips University

Master în administrarea afacerilor

Nicosia, Cipru

18 Months

Engleză,

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6.800 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MBA își propune să ajute studenții să dezvolte acele abilități critice care îi pot ajuta să se descurce eficient cu realitățile de astăzi într-o lume extrem de competitivă. Se pune un accent puternic pe ajutarea elevilor să dezvolte abilități de decizie puternice și transferabile. Întreprinderile și organizațiile au nevoie de lideri cu o înțelegere sofisticată a aspectelor esențiale ale afacerii, managementului și încrederea și competența de a face față noilor provocări și de a ridica nivelul aspirației și performanțelor organizației lor.

Programul nostru de MBA, cu căile sale în managementul general, inovare și antreprenoriat și managementul sănătății, este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințele, abilitățile și abilitățile necesare pentru a deveni profesioniști productivi și valoroși în societatea lor și pentru a se adapta și excela schimbarea mediului de afaceri.

Acreditare

Programul nostru MBA este acreditat de Chartered Management Institute (CMI), Marea Britanie, care oferă cele mai înalte standarde în management și excelență în leadership.

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare