Keystone logo
The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University Elveția mba program
The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University

Elveția mba program

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 52.400 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Program

Recunoscând cererea globală de lideri de afaceri diversi și educați, Școala de Management Richard DeVos, Universitatea Northwood și Institutul Hotelier Montreux (HIM), au format o alianță strategică pentru a oferi Master of Business Administration diploma. Acest parteneriat academic inovator cu HIM oferă studenților posibilitatea de a urma o diplomă universitară de nivel mondial, acreditat absolvent al SUA în timp ce pe HIM frumosul Montreux, campusul Elveției. Programul combină conținutul și abordarea academică a Northwood cu serviciile studenților de primă clasă ale HIM pentru a oferi o experiență educațională și culturală unică. Programul accelerat de un an este alcătuit din module de patru, nouă săptămâni livrate de faimoasa facultate DeVos din Statele Unite.

Acest program de studiu cu normă întreagă este conceput pentru elevii de înaltă calificare din programele de licență și companiile de pe tot globul. Programul pregătește studenții să nu supraviețuiască numai în economia mondială complexă de astăzi, ci și pregătește elevii să conducă schimbarea în cadrul acesteia. DeVos absolvenții sunt gata să exceleze și să depășească omologii lor în carierele lor mai repede decât ar putea fi vreodată anticipat. Realizăm această performanță, oferindu-le posibilitatea studenților noștri într-o abordare cu adevărat dinamică de învățare condusă de studenți. Cu curriculum integrat de management, studenții DeVos învață management prin practicarea managementului într-un format interactiv, folosind metodologia de studiu de caz DeVos signature.

Ore de predare

Programul este predat în patru module de câte nouă săptămâni. Cursurile sunt oferite ca seminarii de două săptămâni - de exemplu, cursul I în săptămânile 2 și 6, cursul II în săptămânile 3 și 7 și cursul III în săptămânile 4 și 8 ale fiecărui modul. Săptămânile 1, 5 și 9 ale fiecărui modul sunt dedicate livrărilor individuale și grupurilor.

Calificare

Master în Administrarea Afacerilor acordat de Richard DeVos Graduate School of Management de la Universitatea Northwood.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare