Keystone logo
The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H) MBA în Managementul Ospitalității
The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H)

MBA în Managementul Ospitalității

Weggis, Elveţia

2 Years

Engleză

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 24.000 / per year *

În campus

* Noii studenți trebuie să plătească o sumă totală de 24000 CHF. În cazul în care studenții își continuă studiile în următorii ani, taxa va fi de 15000-16200 CHF pentru fiecare an consecutiv de studii.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

PREZENTARE GENERALĂ

 • O diplomă de ospitalitate calificată elvețiană recunoscută și acreditată

 • Certificat de recunoaștere a stagiului (SWISS IM

 • Certificarea Profesională în Industria Ospitalității (HPC) de la Academia de Ospitalitate din America (AHA). Cursul HPC este recunoscut de guvernul SUA.

 • Certificat de oaspete Service Certificat de aur de la American Hotel and Lodging Education Institute (AHLEI). Acest certificat este recunoscut pe scară largă și este Pathway să fie un Educator Hospitality Certified (ELV)

 • Fiecare SWISS IM

 • Există întotdeauna posibilitatea de a obține un grad dublu de completare a patru cursuri suplimentare de la universitățile noastre partenere din întreaga lume, inclusiv West Coast University, University of California FCE, etc Aceste cursuri suplimentare pot fi finalizate în SWISS IM

Anul 1 al MBA

(PGD în managementul ospitalității)

 1. Comportamentul organizațional al ospitalității și abilitățile interpersonale

 1. Ospitalitate tehnologia de comunicare a informațiilor

 1. Ospitalitate managementul resurselor umane

 1. Managementul băncilor

 1. Educația cooperativă în domeniul ospitalității

 1. Studii profesionale de vin pentru managerii de ospitalitate

Stagiu plătit în Elveția (6 luni)
* Salariul lunar minim brut 2172 CHF

Anul 2 al MBA

(Anul final, inclusiv teza de master)

 1. Managementul internațional al resurselor umane

 1. Comunicarea relațiilor publice

 1. Marketing international

 1. Gestionarea riscului financiar internațional

 1. Mediul de afaceri global

 1. Managementul strategic al ospitalității

 1. teză

Stagiu plătit în Elveția (6 luni)
* Salariul lunar minim brut 2172 CHF

ADMITERE

Începând cu vârsta de 18 ani, oferim diplome până la un MBA. Toate cursurile noastre, cu excepția limbilor, sunt predate în limba engleză. Aceasta oferă cerința de bază a unui standard avansat de limba engleză. În cazul în care există întrebări, oferim și un examen intern pentru a examina fiecare cerere, dacă este necesar. Contactați SWISS IM

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) în Managementul Ospitalității (2 ani)

 1. Elevii trebuie să aibă minim 18 ani

 1. Elevii trebuie să fi absolvit o diplomă de licență sau un echivalent dintr-o instituție recunoscută

 1. Motivație puternică spre industria ospitalității

 1. Eficienta engleza

 1. 5-6,0 scor general de bandă în IELTS academice sau echivalente 5. Formulare de cerere de înscriere completă (disponibilă în birourile regionale și pe site-ul web)

ÎNCHIDEREA ȘI INTRAREA

Ora de clasă: de luni până vineri, de la ora 09:00 până la 12:00, de la ora 14:00 până la ora 05:00 Admitere avem patru aporturi pe an: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Taxele de școlarizare includ toate aspectele vieții școlare: Cazare, Alimentație, Asigurări de Sănătate, Visa, Uniforme, Carduri de Turism Elvețiene și Laptop Notă: Studenții noi trebuie să plătească o sumă totală de CHF 24000. Dacă elevii își continuă studiile în următorii ani , taxa va fi de 15000-16200 CHF pentru fiecare an consecutiv de studii.

STAGII

Studierea teoriei pentru a deveni lider, necesită, de asemenea, ca aceasta să poată fi aplicată mai târziu în lumea reală. De aceea, stagiile noastre reprezintă o experiență vitală pentru a deveni un adevărat lider. După fiecare semestru studenții noștri vor avea ocazia să lucreze timp de 4-6 luni în industria hotelieră. O mare parte din industria noastră se bazează pe abilități de comunicare excelente. Nu există o lecție mai bună decât integrarea într-un mediu nou, învățarea de a lucra cu o nouă echipă și de a dovedi meritul. Acest lucru oferă studenților noștri posibilitatea de a crește încrezător și de a câștiga respectul celorlalți membri ai industriei noastre. Abilitatea de a absolvi cu diplome internaționale acceptate, precum și abilitatea de a absolvi mai multe stagii cu certificate de lucru, pregătește studenții noștri să joace un rol de conducere atunci când merg în căutarea primului pas al carierei. De asemenea, trebuie menționat faptul că stagiile din Elveția sunt plătite (între 2'300 și 2'500 CHF / lună). Deci, acest lucru oferă ocazia incredibilă ca unii studenți să poată finanța o parte din educația lor. Agentul nostru de suport pentru stagii oferă sfaturi utile și vă poate direcționa către stagiul care vă interesează cel mai mult. Avem legături excelente în industria ospitalității și suntem mândri că putem să le prezentăm studenților noștri.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA cu o concentrare în managementul ospitalității în Los Angeles
  • Los Angeles, Statele Unite ale Americii
 • MBA online în managementul ospitalității
  • Online
 • Master of Business Administration (MBA) cu specializarea Turism și ospitalitate
  • Online Malta