Keystone logo
The University of Akron

The University of Akron

The University of Akron

Introducere

Pregătirea și conectarea carierei elevilor

Colegiul de administrare a afacerilor (CBA) a fost înființat ca un colegiu profesional la The University of Akron în 1953. Astăzi ne-am deosebit ca o instituție de rang național și recunoscută la nivel global pentru dezvoltarea profesioniștilor și a liderilor de afaceri.

Profesioniști din zona investită

Rețeaua noastră activă de afaceri ne diferențiază cu adevărat. Studenții CBA se alătură instantaneu unei rețele de afaceri de 25.000 de studenți - 400 + în posturi de conducere. Peste 270 de profesioniști sunt conectați în mod special la ACB prin intermediul serviciilor de consultanță care se întâlnesc în mod regulat pentru a oferi expertiză și îndrumare cu privire la deciziile curriculumului și direcția strategică. Membrii consiliului consultativ au ajutat la dezvoltarea noilor noastre majore de licență relevante și a programelor de absolvire cu impact, care continuă carierele studenților. Membrii consiliului consultativ aduc, de asemenea, stagii de afaceri și cooperări, proiecte și competiții ale organizațiilor lor studenților ACB în fiecare an.

Dezvoltare profesională citează studenții

Dezvoltare profesională, orientată spre carieră și oportunități de învățare practică - de la sute de stagii la proiecte din lumea reală - disting CBA de alte instituții. Programul nostru de desemnare a dezvoltării profesionale EDGE oferă zeci de oportunități extracurriculare în fiecare semestru care duc învățarea dincolo de clasă și plasează elevii pe calea către pregătirea în carieră. Prin acestea, studenții pot face rețea cu profesioniști care sunt activi în consiliile noastre consultative. Aceste eforturi ajută să se asigure că studenții sunt pregătiți pentru carieră și conectați până la momentul absolvirii lor. Începând cu anul 2019, personalul nostru de dezvoltare profesională va fi găzduit într-un nou Centru de Dezvoltare Profesională de 5,2 milioane de dolari, care va reuni toate resursele de dezvoltare profesională ale CBA la un loc.

Facultatea de predare în CBA - nu asistenți didactici

Misiunea noastră de a asigura studenților noștri absolvenți pregătiți și conectați în carieră este alimentată de instructorii noștri de înaltă calificare și pasiune. În timp ce profesorii noștri CBA efectuează cercetări de calitate, ei instruiesc și studenții cu normă întreagă, deseori în facilități de ultimă generație și laboratoare de învățare. Ei se implică frecvent cu profesioniști din zonă și colaborează cu zeci de companii în fiecare semestru pentru a căuta proiecte din lumea reală care să ofere posibilități de învățare practică, conectând sălile de clasă la sălile de bord.

Misiunea Colegiului de Administrare a Afacerilor

În timp ce Colegiul de Administrare a Afacerilor (CBA) a fost înființat ca un colegiu profesional al The University of Akron (UA) în 1953, cursurile de afaceri au fost oferite pentru prima dată la UA în 1916, acum aproape 100 de ani!

Istoric, accentul nostru a fost pus pe a avea programe și experiențe puternice pentru a atrage studenți și facultăți de calitate. Astăzi, această atenție rămâne pe măsură ce ne îndeplinim misiunea:

Pentru a pregăti studenții noștri pentru a deveni profesioniști și lideri competenți și responsabili în afaceri. Această misiune este ghidată de convingerea că afacerea este o disciplină globală aplicată, care se reflectă în parteneriatele noastre ample cu comunitatea de afaceri prin numeroase consilii consultative, proiecte de clasă și stagii, precum și prin oportunități de învățare diverse.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Participați la o școală de afaceri clasată la nivel național, cu acreditare dublă

Organizațiile din clasament recunosc în mod regulat programele noastre și calitatea generală a experiențelor în College of Business Administration (CBA).

Clasament - Programe de absolvire

Programele de absolvire ale CBA au fost incluse în lista The Best Princeton Review a celor mai bune școli de afaceri în fiecare an din 2005. Școlile sunt recunoscute pe baza programelor academice de înaltă calitate și a opiniilor favorabile ale studenților, care evaluează și raportează experiențele lor în campus.

Bloomberg Businessweek a clasat programul MBA part-time printre cele mai bune din țară. Aceste clasamente se bazează pe măsuri de satisfacție a studenților, calitate academică și rezultate post-universitare, cum ar fi plasarea la locul de muncă.

Știri din SUA și Raportul Mondial au clasat programul MBA al CBA printre cele mai bune programe MBA cu fracțiune de normă din SUA. , anii de experiență de muncă ai studenților care intră în program și procentul de studenți din program care sunt înscriși cu fracțiune de normă.

Revista CEO a clasat MBA-ul nostru ca un program de nivel 1. Pe baza calității programului și a succesului studenților.

Clasament - Programe de licență

Businessweek a clasat școala noastră de afaceri universitară drept una dintre cele mai bune din Statele Unite timp de șase ani consecutivi. Businessweek bazează clasamentul pe calitatea academică a programelor, rezultatele post-absolvire pentru studenți, satisfacția recruiterului și nouă măsuri de satisfacție a studenților.

Știri din SUA și Raportul Mondial au clasificat ACB drept unul dintre cele mai bune programe de afaceri universitare din țară. Acest clasament se bazează exclusiv pe evaluarea de la egal la egal. Știri din SUA sondaje decani și facultăți superioare la fiecare program de afaceri licențiat acreditat de AACSB International și le cere să evalueze calitatea tuturor programelor cu care erau familiari.

Acreditare dublă de către AACSB

Din 1966, CBA este acreditat de AACSB International, care este semnul de excelență în educația de management și reprezintă cea mai înaltă realizare pentru școlile de afaceri din întreaga lume. Mai puțin de 6% din școlile de afaceri din lume - 716 din 13.000 - au obținut această recunoaștere. Mai mult, CBA este una dintre doar 181 de școli de afaceri care au obținut acreditare de specialitate suplimentară pentru programele lor de contabilitate.

Școlile sunt acreditate pe baza a 21 de standarde referitoare la calificarea facultății, managementul strategic al resurselor, interacțiunile facultății și studenților, precum și un angajament pentru îmbunătățirea continuă și atingerea obiectivelor de învățare în programele de licență.

Acreditarea confirmă angajamentul CBA pentru calitatea și îmbunătățirea continuă. Acesta asigură potențialilor noștri studenți, absolvenți, academie și comunitatea noastră că colegiul:

 • Își gestionează resursele pentru a ne îndeplini misiunea noastră de a pregăti profesioniști și lideri competenți și responsabili în afaceri.
 • Avansează cunoștințele de afaceri și de management prin cercetarea facultăților și bursă.
 • Oferă predare de înaltă calitate și programe curente.
 • Cultivează interacțiuni semnificative între studenții și facultatea noastră.
 • Produce absolvenți care au atins obiective specifice de învățare în materia noastră.

Bine ați venit studenți și solicitanți internaționali

The University of Akron College of Business Administration (CBA) au o bogată tradiție de înscriere a studenților din întreaga lume. În fiecare an, avem studenți care reprezintă peste 30 de țări care urmează cursuri de afaceri și au avut peste 50 de studenți Fulbright în ultimii 15 ani. Membrii facultății noastre au, de asemenea, o varietate de medii, inclusiv experiență în industrie, și provin din multe țări. Apreciem ideile pe care le oferă o populație diversă.

Studenții internaționali au anumite măsuri de făcut pentru a fi admiși și a efectua cu succes într-un program de absolvent CBA. Am creat această pagină pentru a oferi link-uri către pași importanți și alte informații utile pentru studenții din afara Statelor Unite. Va fi crucial să citiți paginile legate pe această pagină pentru a vă asigura că aplicația dvs. va fi procesată fără probleme, astfel încât să puteți începe să planificați să vă alăturați la noi în Akron!

The University of Akron Graduate School procesează cererile și aprobă admiterile pentru toate programele postuniversitare din campus. Informațiile special destinate studenților internaționali se adună într-o porțiune a site-ului web, inclusiv documentele Visa (I-20) și asigurarea obligatorie de asigurări de sănătate.

Înainte de sosirea în Akron

Studenții internaționali pot aranja ca familiile gazdă să-i ajute la sosire, contactând Global Ties-Akron. Alte informații despre starea vizei, sosirea la Akron și ce să aduceți cu dvs. sunt disponibile la Centrul pentru studenți și bursieri internaționali.

Majoritatea birourilor Universității din Akron sunt închise sâmbătă și duminică, astfel încât studenții care sosesc în zonă în weekend vor trebui să facă aranjamente pentru un hotel sau o familie gazdă înainte de a veni la Akron. Transportul este disponibil de la Aeroportul Internațional Cleveland Hopkins sau Aeroportul Canton Akron.

În prima zi lucrătoare (de luni până vineri), trebuie să vizitați Centrul pentru Studenți și Savanți Internaționali pentru a avea grijă de toate cerințele de viză, asigurare și diverse cerințe pentru noii studenți. După aceea, ar trebui să vizitați biroul nostru.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi țara pentru a programa o întâlnire de consiliere.

Locuind în Akron

Mulți studenți și studenți au comentat despre locuințele accesibile din Akron, precum și marea varietate de locuri culturale și de divertisment disponibile în nord-estul Ohio. Navele de campus și sistemul de autobuze urbane asigură transportul în regiune, astfel încât studenții să se poată deplasa fără mașină.

Locuințe în Akron

Locuințe în afara campusului

Există multe complexe de apartamente și case de închiriere în apropierea campusului, care oferă locuințe pentru studenți. Există un număr în imediata apropiere a Colegiului de Administrare a Afacerilor. Deoarece majoritatea claselor noastre de pregătire profesională sunt oferite seara, mulți studenți consideră că sunt preferabile apartamentele apropiate de ACB. Puteți verifica distanțele până la adresa CBA la 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Locuință în campus

Majoritatea locuințelor din campus sunt destinate studenților universitari. Câteva reședințe acceptă studenți absolvenți.

Noțiuni de bază în nord-estul Ohio

The University of Akron Roo Express Shuttle oferă servicii în campus și în comunitatea din apropiere pentru studenții, facultățile și personalul din UA cu o carte de identitate valabilă a universității - Card Zip. De asemenea, oaspeții pot merge pe navetă dacă sunt însoțiți de cineva cu un ZipCard.

Sistemul de metrou Akron oferă MetroZip, care oferă studenților transportul gratuit în jurul Summit County pe orice rută obișnuită de metrou prin trecerea unui card zip. Aceasta este disponibilă studenților, facultății și personalului. Serviciile SCAT sunt excluse din acest program.

Puteți lua, de asemenea, un autobuz de metrou spre Cleveland pentru doar 4 dolari. Tariful obișnuit este de 5 dolari, cu o reducere de 1 dolar la cardul dvs. zip. Serviciul Northcoast Express către Cleveland oferă două rute originare din zona Akron, serviciul este doar în timpul săptămânii și se desfășoară dimineața devreme și după-amiaza târziu.

Metroul nu funcționează în unele sărbători.

Călătoriți în jurul Statelor Unite

Pentru călătorii mai îndepărtate în Statele Unite, serviciul Greyhound Bus este disponibil de la Akron, iar serviciul feroviar Amtrak este disponibil la Cleveland sau Alliance. Există, de asemenea, o varietate de agenții de închiriere de mașini în Akron. Aeroportul Akron Canton și Aeroportul Internațional Cleveland Hopkins asigură accesul la un număr de transportatori aerieni.

Schimbarea anotimpurilor - Ce să poarte și cum să te pregătești

The University of Akron are trei semestre de toamnă care începe în august (vară) și se termină în decembrie (iarnă), primăvară care începe în ianuarie (iarnă) și se termină în mai (primăvară) vară care începe în mai (primăvară) și se termină în august (vară). Aceasta înseamnă că, dacă vă mutați la Akron pentru a studia, veți experimenta două sezoane în fiecare semestru și va trebui să aveți un dulap care să acopere toate anotimpurile. Majoritatea studenților se îmbracă în îmbrăcăminte casual de afaceri pentru a participa la curs, cu excepția cazului în care fac o prezentare, caz în care se îmbracă în ținute profesionale. Există multe evenimente, activități și locuri de savurat în Akron și nord-estul Ohio.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Burse, muncă, oportunități de ajutor financiar și costuri

În sprijinul excelenței academice, atât The University of Akron și Colegiul de administrare a afacerilor oferă o mare varietate de burse și alte oportunități de a ajuta studenții în activitățile lor educaționale. Aceste burse sunt oferite de corporații, fundații, organizații profesionale, facultate, absolvenți și alte persoane.

Programul federal de studii de lucru

Finanțarea Colegiului Federal pentru Muncă-Studiu este disponibilă pentru studenții absolvenți. Ar trebui să depuneți un formular FAFSA și să verificați la The University of Akron pentru mai multe informații sau să căutați informații de eligibilitate.

Burse Colegiul de Administrare a Afacerilor

În fiecare an, Colegiul Administrației de Afaceri acordă mai mult de 100 de burse de licență și de licență atât pentru studenții actuali CBA, cât și pentru primii studenți.

Burse universitare

The University of Akron oferă burse special pentru specializările CBA.

Oportunități de burse externe

Universitatea oferă burse din afara colegiului puse la dispoziție de diverse organizații externe.

Procesul de admitere

Criterii de admitere pentru absolvenți: Răspuns COVID-19

Având în vedere circumstanțele și evenimentele din jurul pandemiei COVID-19, Colegiul Administrației de Afaceri va aplica o abordare holistică pentru admiterea absolvenților în UA pentru anul universitar 2020-21. În acest mediu, este imposibil de ignorat factorii externi care afectează circumstanțele și viețile individuale. Mulți își găsesc locurile de muncă și cariera în tranziție, iar Colegiul Administrației de Afaceri dorește să ofere cât mai multă flexibilitate oricărui student care decide să ajungă la sfârșitul anului să urmeze școala absolvită la UA. Drept urmare, orice solicitant poate solicita renunțarea la cerința standard de testare de admitere. Solicitanții pot alege să includă aceste scoruri, dar testele nu vor fi necesare.

Începând cu 22 mai, CBA renunță la taxa de solicitare pentru solicitanții toamna 2020.

Finalizarea procesului de admitere

În calitate de student care trimite materiale de admitere, este crucial să trimiteți tot ceea ce este necesar și la timp. Lista de verificare a materialelor de mai jos listează cerințele. Un Comitet de admitere absolvent examinează toate materialele de cerere primite pentru toate programele de absolvire a colegiului de administrare a afacerilor (CBA).

The University of Akron Graduate School supraveghează admiterile pentru toate programele postuniversitare. Acestea oferă un proces obligatoriu de solicitare online. Studenții pot trimite formularele solicitate prin intermediul sistemului de cerere online. Articolele care nu sunt furnizate în sistemul online înainte de trimitere pot fi trimise către programele postuniversitare în biroul de afaceri. Odată ce se depune o cerere și se furnizează transcrieri, școala postuniversitară vă va transmite informațiile despre cerere către Biroul CBA pentru programe postuniversitare, (Colegiul de administrare a afacerilor, camera 412, Akron, OH 44325-4805) pentru revizuire.

Termenele limită - interne și internaționale

Studenți interni

 • Începutul semestrului de toamnă - 1 august
 • Începutul semestrului de primăvară - 1 decembrie
 • Începutul semestrului de vară - 1 mai
 • Sâmbătă MBA - Fall Start - 1 august

Studenti internationali

Școala absolventă recomandă aplicarea cu șase luni înainte de începerea semestrului în care intenționați să începeți studiile. ACB recomandă aplicarea nu mai târziu a următoarelor date:

 • Toamna - 15 iunie
 • Primăvara - 15 octombrie
 • Vara - 15 martie

Materiale de aplicare online și expediate prin poștă

Pentru a aplica, va trebui să completați o porțiune de solicitare online și să trimiteți anumite materiale prin e-mail sau prin e-mail la [email protected] până la data limită.

Pentru a aplica, parcurgeți toți pașii următori.

Pasul 1: Completați cererea online, care include:

 • Formular
 • Taxa de cerere Renunțată la solicitanții toamna 2020
 • 45 de dolari pentru studenții casnici Renunțați la solicitanții toamna 2020
 • 70 USD pentru studenții internaționali Renunțați la solicitanții toamna 2020
 • Taxa de reaplicare de 45 USD renunțată la solicitanții din toamna anului 2020

Pasul 2: Trimiteți prin e-mail sau e-mail următoarele pentru [email protected]

 • Cel puțin 2 scrisori de recomandare (împărtășiți acest link cu recomandatorii dvs.)
 • CV-ul dvs. curent
 • Declarație de scop care vă prezintă povestea. Descrieți ce te motivează să urmărești gradul și ce caracteristici vor duce la succesul tău. Dacă vă înscrieți la concentrarea interdisciplinară de sâmbătă MBA, vă rugăm să indicați interesul dvs. pentru MBA de sâmbătă în primul paragraf.
 • Transcrieri oficiale. Toate transcrierile trebuie depuse la Școala absolvenților. Studenții pot trimite copii neoficiale la [email protected] în scop de admitere, dar o transcriere oficială trebuie să fie prezentată sau trimisă la Școala Absolventă situată în clădirea Leigh Hall.
 • Scorurile testelor standardizate. Copii neoficiale pot fi trimise la [email protected] pentru procesarea admiterii.
 • GMAT (trimiteți o copie a rezultatelor dvs.). Solicitați trimiterea copiei oficiale la The University of Akron fie la efectuarea testului, fie după. Comitetul de admitere a absolvenților (GAC) preferă ca solicitanții să aibă un scor GMAT minim de 500. Pentru acei solicitanți cu scoruri ușor sub acest nivel, este posibil să depună o petiție comitetului de admitere care solicită admiterea provizorie.
 • Alte teste standardizate. Studenții care au luat GRE, MCAT, PCAT, LSAT sau CAT pot solicita contravaloarea admiterii pe baza acestor scoruri. Studenții care furnizează CAT trebuie să ofere scoruri de 90% sau mai mari. Dacă un student nu a luat încă un test, GMAT este preferat. Studenții în afaceri comune / Drept pot solicita Școlii de Drept să înainteze toate lucrările către CBA și Școala absolvită. Consultați procesul comun de solicitare a gradului pentru mai multe detalii.

Studenții care dețin un masterat, doctorat sau doctor Juris de la o universitate americană pot solicita admiterea pe baza unui grad avansat. Cererea generală a unui student va fi revizuită și GAC își rezervă dreptul de a cere GMAT pentru admitere.

Solicitanții pot solicita GAC pentru o renunțare la GMAT, GRE sau alte teste standardizate, dacă au îndeplinit trei ani de responsabilități profesionale, după finalizarea unei diplome de licență de la o universitate acreditată. La cerere, puteți trimite formularul nostru online de solicitare a renunțării la test. Decizia de renunțare va fi revizuită în timpul revizuirii GAC.

Studenții cu mai puțin de trei ani de experiență de muncă pot solicita o renunțare pe baza răspunsului nostru COVID-19. Solicitanții ar trebui să menționeze excepția COVID-19 la „informații suplimentare” din formularul nostru online de solicitare a renunțării la test.

Colegiul de Administrare a Afacerilor nu oferă, în general, admiterea solicitantului fără un punctaj de testare standardizat. Dacă aveți o diplomă de licență non-business și nu ați făcut încă un test standardizat, v-ați putea înscrie ca un student non-grad, ceea ce vă permite să luați până la nouă (9) ore de credit la cursurile Gateway sau Fundație în timp ce vă pregătiți pentru testul dvs. standardizat. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că studenții care solicită grad au prioritate pentru înscrierea la cursuri. Această opțiune fără grad este limitată la studenții casnici.

Cerințe de limbă

Duolingo English Test este permis temporar în locul TOEFL personal.

2 martie 2020 - Având în vedere închiderea centrelor de testare în zonele afectate de focarul de coronavirus (COVID-19), The University of Akron a aprobat utilizarea testului de engleză Duolingo (DET) pentru demonstrarea competenței în limba engleză. DET va fi acceptat în locul TOEFL și IELTS în persoană până la 31 martie 2020 Solicitanții vor trebui să primească un scor DET de 115 sau mai mare pentru a satisface cerința noastră de competență pentru admiterea absolvenților.

Vom continua să monitorizăm îndeaproape situația și vom face în continuare considerații, după cum este justificat. Mulțumesc.

Studenții internaționali și chiar unii rezidenți permanenți sunt așteptați să demonstreze competența în limba engleză. Acest lucru se poate face prin furnizarea de scoruri acceptabile la Testul de limbă engleză ca limbă străină (TOEFL), Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) sau prin testarea disponibilă la Institutul de limbă engleză The University of Akron Cei care nu îndeplinesc scorurile minime așteptate de 79 la TOEFL sau 6,5 la IELTS ar putea solicita admiterea condiționată pentru a studia limba engleză la UA-ELI.

 • Scoruri minime TOEFL de 79 teste bazate pe internet sau 550 de teste bazate pe hârtie
 • IELTS scor minim de 6,5 pe IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Caracteristici Campus

Locuind în Akron

Mulți studenți și studenți au comentat despre locuințele accesibile din Akron, precum și marea varietate de locuri culturale și de divertisment disponibile în nord-estul Ohio. Navele de campus și sistemul de autobuze urbane asigură transportul în regiune, astfel încât studenții să se poată deplasa fără mașină.

Locuințe în Akron

Locuințe în afara campusului

Există multe complexe de apartamente și case de închiriat în apropierea campusului care oferă locuințe studențești. Există un număr în imediata apropiere a College of Business Administration. Deoarece majoritatea orelor noastre de absolvire personală sunt oferite seara, mulți studenți consideră că apartamentele aproape de CoB sunt preferabile. Puteți verifica distanțele până la adresa CoB la 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Locuință în campus

Majoritatea locuințelor din campus sunt destinate studenților universitari. Câteva reședințe acceptă studenți absolvenți.

Noțiuni de bază în nord-estul Ohio

The University of Akron Roo Express Shuttle oferă servicii în campus și în comunitatea din apropiere pentru studenții, facultățile și personalul din UA cu o carte de identitate valabilă a universității - Card Zip. De asemenea, oaspeții pot călători cu naveta dacă sunt însoțiți de cineva cu un ZipCard.

Sistemul de metrou Akron oferă MetroZip, care oferă studenților transportul gratuit în jurul Summit County pe orice rută obișnuită de metrou prin trecerea unui card zip. Aceasta este disponibilă studenților, facultății și personalului. Serviciile SCAT sunt excluse din acest program.

De asemenea, puteți lua un autobuz de metrou către Cleveland. Abonamente cu autobuz reduse sunt disponibile studenților. Serviciul Northcoast Express către Cleveland oferă două rute care provin din zona Akron, serviciul este doar în timpul săptămânii și rulează dimineața devreme și după-amiaza târziu.

Călătorește în jurul Statelor Unite

Pentru șoferi, The University of Akron se află la mai puțin de o oră de Cleveland, la 5,5 ore de Chicago și la mai puțin de 7 ore de mers cu mașina de New York. Pentru călătorii mai îndepărtate în Statele Unite, serviciul Greyhound Bus este disponibil de la Akron, iar serviciul feroviar Amtrak este disponibil de la Cleveland sau Alliance. Există, de asemenea, o varietate de agenții de închirieri auto în Akron. Suntem situați convenabil în apropierea a două aeroporturi importante: Aeroportul Akron Canton și Cleveland Hopkins International. Aceste aeroporturi oferă acces la destinații din întreaga țară și din lume.

Anotimpurile în schimbare - Ce să îmbraci și cum să te pregătești

Akron se bucură de toate cele patru anotimpuri: vară, toamnă, iarnă și primăvară. The University of Akron are trei semestre de toamnă care începe în august (vară) și se termină în decembrie (iarnă), primăvară care începe în ianuarie (iarnă) și se termină în mai (primăvară) vară care începe în mai (primăvară) și se termină în august (vară). Elevii vor trebui să aibă un dulap care să acopere toate anotimpurile. Majoritatea studenților se îmbracă în îmbrăcăminte casual de afaceri pentru a participa la curs, cu excepția cazului în care fac o prezentare, caz în care se îmbracă în îmbrăcăminte profesională. Akron este situat convenabil lângă un parc național (Parcul Național Valea Cuyahoga), numeroase parcuri de metrou, Lacul Erie și numeroase locuri de artă și cultură. Există multe evenimente, activități și oportunități de a vă bucura în Akron, Ohio și în regiune.

  Admitere

  Criterii de admitere pentru absolvenți: Răspuns COVID-19

  Având în vedere circumstanțele și evenimentele din jurul pandemiei COVID-19, Colegiul de Afaceri va aplica o abordare holistică a admiterilor absolvenților în UA pentru anul universitar 2020-21. În acest mediu, este imposibil de ignorat factorii externi care afectează circumstanțele și viețile individuale. Mulți își găsesc locurile de muncă și carierele în tranziție, iar Colegiul de Afaceri dorește să ofere cât mai multă flexibilitate oricărui student care decide târziu în an să urmeze școala postuniversitară la UA. În consecință, orice solicitant poate solicita renunțarea la cerința standardizată a testului de admitere. Solicitanții pot alege să includă aceste scoruri, dar nu vor fi necesare teste. Începând cu 22 mai 2020, CoB renunță la toate taxele de solicitare pentru solicitanți până la 30 iunie 2021.

  Finalizarea procesului de admitere

  În calitate de student care trimite materiale de admitere, este crucial să trimiteți tot ceea ce este necesar și la timp. Lista de verificare a materialelor de mai jos enumeră cerințele. Un comitet de admitere a absolvenților revizuiește toate materialele de aplicare primite pentru toate programele postuniversitare ale Colegiului de Afaceri (CoB).

  The University of Akron Graduate School supraveghează admiterile pentru toate programele postuniversitare. Acestea oferă un proces obligatoriu de solicitare online. Studenții pot trimite formularele solicitate prin intermediul sistemului de cerere online. Articolele care nu sunt furnizate în sistemul online înainte de trimitere pot fi trimise către Programele de absolvire în biroul de afaceri. Odată ce o cerere este depusă și transcrierile sunt furnizate, școala absolventă vă va transmite informațiile despre cerere către Biroul de programe pentru absolvenți CoB, (Colegiul de afaceri, camera 412, Akron, OH 44325-4805) pentru revizuire.

  Termene - interne și internaționale

  Studenți interni

  • Începutul semestrului de toamnă - 1 august
  • Începutul semestrului de primăvară - 1 decembrie
  • Începutul semestrului de vară - 1 mai
  • MBA sâmbătă - Numai începutul toamnei - 1 august

  Studenti internationali

  Școala absolventă recomandă aplicarea cu șase luni înainte de începerea semestrului în care intenționați să începeți studiile. CoB recomandă aplicarea nu mai târziu de următoarele date:

  • Toamna - 15 iunie
  • Primăvara - 15 octombrie
  • Vara - 15 martie

  Materiale de aplicare online și expediate prin poștă

  Pentru a aplica, va trebui să completați o porțiune de solicitare online și să trimiteți anumite materiale prin e-mail sau prin e-mail la [email protected] până la data limită.

  Pentru a aplica, parcurgeți toți pașii următori.

  Pasul 1: Completați cererea online, care include:

  • Formular
  • Notă: Taxa de aplicare nu este necesară pentru solicitanți până în iunie 2021

  Pasul 2: Trimiteți prin e-mail sau e-mail următoarele pentru [email protected]

  • CV-ul dvs. curent
  • Scrisoare de intenție care descrie povestea ta. Descrieți ce vă motivează să urmăriți gradul și ce caracteristici vă vor conduce la succes.
  • Transcrieri oficiale. Toate transcrierile trebuie depuse la Școala absolvenților. Studenții pot trimite copii neoficiale la [email protected] în scop de admitere, dar o transcriere oficială trebuie să fie prezentată sau trimisă la Școala Absolventă situată în clădirea Leigh Hall.
  • GMAT nu este necesar până în iunie 2021

  Studenții care dețin un masterat, un doctorat sau un doctor în drept de la o universitate acreditată pot solicita admiterea pe baza unui grad avansat.

  Cerințe de limbă

  Pentru testul TOEFL este necesar un minim de 79 sau un 6,5 pentru IELTS. Duolingo English Scorul testului de cel puțin 115 este permis temporar în locul TOEFL personal.

  Cerinte pentru viza

  Înainte de sosirea în Akron

  Studenții internaționali pot aranja ca familiile gazdă să-i ajute la sosire, contactând Global Ties-Akron. Alte informații despre starea vizei, sosirea la Akron și ce să aduceți cu dvs. sunt disponibile la Centrul pentru studenți și bursieri internaționali.

  Majoritatea birourilor Universității din Akron sunt închise sâmbătă și duminică, astfel încât studenții care sosesc în zonă în weekend vor trebui să facă aranjamente pentru un hotel sau o familie gazdă înainte de a veni la Akron. Transportul este disponibil de la Aeroportul Internațional Cleveland Hopkins sau Aeroportul Akron Canton.

  În prima zi lucrătoare (de luni până vineri), trebuie să vizitați Centrul pentru Studenți și Savanți Internaționali pentru a avea grijă de toate cerințele de viză, asigurare și diverse cerințe pentru noii studenți. După aceea, ar trebui să vizitați biroul nostru.

  Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi țara pentru a programa o întâlnire de consiliere.

  Burse și finanțare

  Clasamente

  Clasament - Programe de absolvire

  Programele de absolvire ale CBA au fost incluse în lista The Best Princeton Review a celor mai bune școli de afaceri în fiecare an din 2005. Școlile sunt recunoscute pe baza programelor academice de înaltă calitate și a opiniilor favorabile ale studenților, care evaluează și raportează experiențele lor în campus.

  Bloomberg Businessweek a clasat programul MBA part-time printre cele mai bune din țară. Aceste clasamente se bazează pe măsuri de satisfacție a studenților, calitate academică și rezultate post-universitare, cum ar fi plasarea la locul de muncă.

  US News și World Report au clasat programul MBA al CBA printre cele mai bune programe MBA cu fracțiune de normă din SUA Clasamentele se bazează pe un scor mediu de evaluare a colegilor, precum și pe patru factori legați de studenți - scorul mediu GMAT, GPA mediu de licență , anii de experiență profesională a studenților care intră în program și procentul de studenți din program care sunt înscriși cu jumătate de normă.

  Revista CEO a clasat MBA-ul nostru ca un program de nivel 1. Pe baza calității programului și a succesului studenților.

  Clasament - Programe de licență

  Businessweek a clasat școala noastră de afaceri universitară drept una dintre cele mai bune din Statele Unite timp de șase ani consecutivi. Businessweek bazează clasamentul pe calitatea academică a programelor, rezultatele post-absolvire pentru studenți, satisfacția recruiterului și nouă măsuri de satisfacție a studenților.

  Știri din SUA și Raportul Mondial au clasificat ACB drept unul dintre cele mai bune programe de afaceri universitare din țară. Acest clasament se bazează exclusiv pe evaluarea de la egal la egal. Știri din SUA sondaje decani și facultăți superioare la fiecare program de afaceri licențiat acreditat de AACSB International și le cere să evalueze calitatea tuturor programelor cu care erau familiari.

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Locații

  • Akron

   259 S. Broadway St. Akron, OH, 44325, Akron

   Întrebări