Keystone logo
© The University of Fredericton
The University of Fredericton (UFred)

The University of Fredericton (UFred)

The University of Fredericton (UFred)

Introducere

Conectați. Învăța. A reusi. Complet online.

Universitatea din Fredericton (UFred) este o instituție complet online, care oferă certificate, diplome și programe de studii. Fondată și cu sediul în Fredericton, New Brunswick, UFred se mândrește în mod excepțional cu oferta sa de educație online inovatoare și relevantă, care pune accentul pe dezvoltarea leadership-ului și pe învățarea pe tot parcursul vieții.

UFred oferă o experiență de învățare unică, complet online, care sprijină obiectivele academice și profesionale ale constituenților săi. Prin sprijin și servicii accesibile și prietenoase, UFred este dedicat creării succesului studenților.
Viziunea lor este de a da putere cursanților la nivel global să-și atingă obiectivele printr-o educație profesională accesibilă și aplicată. Misiunea lor este de a oferi profesioniștilor din lume o cale de învățare pe tot parcursul vieții pe deplin compatibilă, centrată individual, care îmbunătățește performanța individuală. Valorile UFred includ integritatea, pasiunea, încrederea reciprocă, învățarea, respectul reciproc și competența.

De ce să studiezi la UFred?

Studenții online ai UFred primesc aceeași educație de înaltă calitate, oportunități de creare de rețele și colaborare obținute dintr-un program la campus; studenții interacționează cu profesorii și colegii în mod continuu. Elevii pot pune întrebări, pot participa la discuții și pot lucra în colaborare la material de studiu, complet online.

Istoria UFred

Universitatea din Fredericton este o instituție privată înființată în 2005 în Fredericton, New Brunswick. Sub premisa că educația pe deplin online a fost calea viitorului, au creat o cale de învățare inovatoare de calitate superioară și continuă să se extindă la nivel internațional.

Beneficiile învățării cu UFred

 • Flexibilitate: Fiind un program dezvoltat pentru profesioniști care lucrează, UFred se asigură că studenții își pot echilibra studiile cu cariera și alte angajamente personale și profesionale. Având posibilitatea de a întrerupe studiile în orice moment, UFred se asigură că studenții pot lua o pauză în programul lor, după cum este necesar.
 • Online intenționat: programele UFred sunt oferite online, intenționat. Acest lucru permite studenților la nivel global să participe la programele Universității fără a fi nevoie să-și întrerupă cariera sau să călătorească pentru a participa.
 • Accesibilitate: UFred se mândrește că oferă studenților programe la prețuri accesibile, menținând în același timp o înaltă calitate a educației. Cu opțiunea de a plăti pentru un curs la un moment dat, studenților li se oferă flexibilitate financiară.

Perspectivele de carieră

Programele UFred pregătesc studenții să facă următorul pas în cariera lor, indiferent de locația lor geografică. Programele de afaceri ale UFred pot fi aplicate cu ușurință într-o gamă largă de industrii și s-au dovedit a fi aplicabile chiar înainte ca studenții să-și încheie programul.

Acreditari

 • Guvernul New Brunswick

Ca universitate din provincia New Brunswick, este important să împărtășim studenților și potențialilor studenți că UFred a fost acreditat de provincia New Brunswick din 2007 în conformitate cu secțiunea 3 a Legii de acordare a diplomelor.

 • Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri

Programele Sandermoen School of Business de la Universitatea din Fredericton sunt acreditate de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP). ACBSP are peste 30 de ani de experiență în promovarea excelenței academice pentru programele de afaceri la nivel global. Această acreditare a fost determinată folosind criteriile de educație Baldrige pentru excelență în performanță, care asigură că programele de afaceri oferă o experiență educațională riguroasă și demonstrează îmbunătățirea continuă a calității.

Parteneri

 • Asociația Canadiană a Consultanților de Management (CMC-Canada)

Universitatea din Fredericton și Asociația Canadiană a Consultanților de Management (CMC-Canada) au un parteneriat academic. Acest parteneriat oferă studenților o serie de beneficii, inclusiv credit pentru desemnarea CMC, abonamente anuale gratuite pentru studenți parteneri academici cu CMC-Canada, tarife pentru studenți atunci când participă la evenimente de dezvoltare profesională și multe altele.

 • Societatea Canadiană de Inginerie a Securității (CSSE)

Universitatea din Fredericton a colaborat cu Societatea Canadiană de Inginerie în Siguranță pentru a dezvolta fluxul de specialitate Leadership în sănătate și siguranță oferit studenților din programele MBA și Executive MBA.

Admitere

Cursuri de licenta:
- Diploma de liceu sau echivalent;
- Patru cursuri pregătitoare universitare. Inclusiv limba engleză 12, matematică 12 și două cursuri pregătitoare universitare suplimentare de clasa a 12-a.
- Media generală minimă de cel puțin 65% la clasele pregătitoare universitare
Admiteri pentru maturi:
- Diploma de liceu sau echivalent
- Au peste 21 de ani și nu au participat la un program educațional de minim trei ani

Cursuri MBA:
- O diplomă de licență de la o universitate recunoscută și acreditată;
- GPA cumulativ de cel puțin 3.0 (B) pe o scară de nota 4.0
- Solicitanții internaționali trebuie să fie calificați pentru admiterea la universitate sau colegiu în țările lor de origine, iar transcrierile trebuie să arate performanțe superioare pe baza schemei de notare a țării
- Dacă diploma dvs. a fost absolvită în afara Americii de Nord, este posibil să vă evaluați gradul de World Education Services (WES) sau International Credential Assessment Services of Canada (ICAS). Aceste rapoarte pot fi trimise direct la UFred sau le puteți autentifica de către un avocat.


Cerințe de limba engleză:

 • Scorul TOEFL pe internet de 88
 • Scorul TOEFL pe computer de 213
 • Scorul IELTS de 6,5 fără bandă sub 6
 • Scorul CAEL de 70, fără nicio parte sub 60

Următoarele seminarii web ale UFred

Alăturați-vă webinarilor gratuite prezentate de un consilier de program cu experiență pentru a afla mai multe despre MBA și Executive MBA de la UFred. Această sesiune vă permite să vă scufundați mai adânc în detaliile programelor UFred și vă oferă posibil

Clasamente

Universitatea Fredericton s-a clasat printre cele mai bune universități online, recunoscute în trei categorii suplimentare clasificate în funcție de cursuri

Universitatea din Fredericton este mândră să anunțe că am fost recunoscuți de Course Compare în patru categorii de clasament academic pentru 2023. În fiecare an, Course Compare își publică clasamentele pentru școli și programe, cu liste care variază de la cele mai bune universități online la cel mai bun MBA online.

 • Cel mai bun MBA online
 • Cel mai bun Executive MBA
 • Cele mai bune universități online
 • Cele mai bune școli de afaceri

Course Compare generează clasamentele lor folosind parametri specificați, cu scopul de a „vă ajuta să vă pregătiți pentru viitorul muncii”.

Mărturii studențești

Locații

 • Fredericton

  371 Queen Street, Suite 400 Fredericton, NB E3B 1B1, Fredericton

  Întrebări