Keystone logo
The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

Introducere

Acest Executive MBA primește cereri pentru admiterea din toamna 2022. Studiază în Hanoi și HCMC, Vietnam.

Universitatea din Hawaii, Shidler College of Business a fost livrarea programului său de primă clasă Executive MBA care va instrui și va pregăti directorii de top din Vietnam care doresc să-și ridice abilitățile de leadership și management. Este cunoscut sub numele de VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi a început prima cohortă în 2001 și sa extins la HCMC în 2007.

Site: href = "https://shidler.hawaii.edu/vemba

Acest program de formare executiv de 21 de luni permite participanților care trăiesc în Hanoi sau Ho Chi Minh City, Vietnam să-și păstreze pozițiile de conducere cu normă întreagă în timp ce își câștigă gradul. Elevii vor învăța dintr-un curriculum integrat, modern, care încorporează discipline de afaceri de bază, cu practici de vârf, inclusiv: inovație și antreprenoriat, managementul tehnologiilor informaționale și e-business, managementul lanțului de aprovizionare, managementul averii și branding. Toate clasele se desfășoară în Vietnam cu un studiu de vară facultativ la Universitatea din Hawaii la Manoa din Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii. O caracteristică-cheie a programului este proiectul Business Practicum care permite studenților să se angajeze în consultanță în viața reală.

177777_Frame2.jpg

177776_Frame3.jpg

177775_Frame4.jpg

Programul de MBA pentru directori în Vietnam sa dovedit deja a avea un succes imens în promovarea carierei multor absolvenți în ultimii 21 de ani în Vietnam. Cu peste 900 de absolvenți care dețin poziții cheie în afaceri în toate sectoarele economice din Vietnam și din întreaga lume, MBA pentru directori din Vietnam oferă una dintre cele mai valoroase rețele de afaceri.

Astfel, cu diploma de la Universitatea din Hawaii, absolvenții de MBA pentru Executivi din Vietnam vor putea demonstra că au încrederea și abilitățile de a concura pentru funcții de conducere, nu numai în Vietnam, ci și oriunde în lume.

Acesta este singurul program acreditat AACSB oferit în Vietnam. AACSB a fost înființată în 1916 în SUA pentru a acredita școlile de afaceri. Membrii săi fondatori includ Universitatea Columbia, Universitatea Cornell, Universitatea Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea din Illinois, Universitatea din Pennsylvania, Universitatea Yale și alte universități de prestigiu din SUA. Se știe că mai puțin de 5% din școli de afaceri din întreaga lume dețin această acreditare de elită. Nu toți membrii asociației sunt acreditați.

Două locații de formare în Vietnam sunt Hanoi și Ho Chi Minh City . De asemenea, puteți alege să studiați două cursuri de vară în Honolulu , Hawaii, Statele Unite ale Americii.

Campus Hanoi: Suite 312, etajul 3, centru de birouri, Turnul C, N04 - Complex UDIC, strada Hoang Dao Thuy, Hanoi, Vietnam

Tel: +84 24 7304 2688

Hotline: +84 947 552 688

E-mail: [email protected]

Campusul HCMC: etajul 2, 235 Pasteur St., Dist.3, HCMC, Vietnam

Tel: +84 28 3933 3033

Linie telefonică: +84 918 515 301

E-mail: [email protected]

Acreditări

Acreditat AACSB

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City, Vietnam

    Întrebări