Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Introducere

Prezentare generală:

Universitatea de Drept (ULaw) este una dintre cele mai lungi instituții din Marea Britanie, specializate în educația juridică. De fapt, am pregătit mai mulți avocați în Marea Britanie decât oricine altcineva.

Și cu legături atât de strânse între drept și afaceri, are sens că un specialist în educația juridică este bine echipat pentru a dezvolta o școală excelentă de afaceri, Universitatea de Drept Business School.

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, Școala noastră de Business își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu adecvat de învățare pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri. De aceea am adaptat tehnicile utilizate în cursurile noastre juridice, în scopul de a dezvolta o experiență de învățare de specialitate care să vă pregătească pentru o carieră în lumea afacerilor.

Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în cadrul Cadrului de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri de licență și depășesc constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educatie inalta.

locaţii:

Școala noastră de afaceri funcționează în campusurile Universității de Drept din Londra Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester și Nottingham pentru cursuri de licență. Cursurile postuniversitare sunt predate la campusul nostru din Londra Moorgate sau la Berlin prin parteneriatul cu GISMA Business School. Fiecare este un hub comercial înfloritor, situat ideal pentru a vă oferi un acces excelent la sălile de muzică, teatre, cinematografe, baruri și restaurante. Unele dintre cursurile noastre postuniversitare sunt de asemenea disponibile 100% online.

Proiectare curs:

Cu un accent ferm pe învățarea practică, Școala noastră de afaceri își propune să-i facă pe studenți angajați și pregătiți să aibă succes în locul de muncă. Ne mândrim că creăm un mediu de învățare adecvat pentru ca dvs. să vă atingeți aspirațiile de afaceri. De aceea, am adaptat tehnicile utilizate la cursurile noastre legale, cu scopul de a dezvolta o experiență de învățare antrenantă, care vă va pregăti pentru o carieră în lumea afacerilor. Toți profesorii noștri de la Școala de Afaceri au experiență reală în afaceri.

Ofertă gratuită de masterat (numai pentru studenți)

Facultatea de Drept a Universității de Drept se angajează să vă sprijine la fiecare pas al destinației carierei. Ne străduim să ne asigurăm că sunteți complet echipat în ceea ce privește calificările, abilitățile și contactele din industrie pentru a păși direct în cariera aleasă. Prin urmare, suntem încântați să oferim tuturor studenților care încep o diplomă de licență la școala de afaceri cu noi în septembrie 2019 sau 2020 oportunitatea de a avansa la un curs de masterat în afaceri la finalizarea cu succes a diplomei de licență, fără costuri suplimentare.

Cariere și angajare:

Capacitatea de angajare este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Școala de Afaceri. Echipa noastră de angajare vă va oferi consultanță individuală cu privire la modul de angajare cu succes a contactelor de afaceri de la majoritatea angajatorilor britanici, cum ar fi IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care le veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite la organizații, permițându-vă să vedeți din prima manieră cum funcționează afacerea în lumea reală. De asemenea, desfășurăm evenimente de antreprenoriat care implică vorbitori invitați și experți în inovare pentru a sprijini studenții noștri în demararea propriilor afaceri și în dezvoltarea spiritului antreprenorial. Sprijinul pe care îl veți primi, condus și informat de practica angajatorului va maximiza capacitatea dvs. de a depune cereri de locuri de muncă de succes, de a vă asigura stagii și de a vă perfecționa abilitățile de interviu în centrul nostru de testare martor.

Școala de Vară de Leadership Internațional (pentru studenți):

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a vă sprijini ambițiile, oferim studenților noștri de licență 2019 posibilitatea de a participa la școala de vară internațională de conducere din Berlin, unde puteți dezvolta abilități cheie și explora acest oraș interesant împreună cu colegii dvs. de studenți ULaw.

Institutul de Management Chartered (CMI):

Întrucât unele cursuri de la Business School sunt acreditate de Chartered Management Institute (CMI), studenții de la aceste cursuri speciale pot obține membru gratuit automat pe durata cursului lor și timp de un an după finalizare.

Beneficiile includ accesul la ManagementDirect; cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, împreună cu accesul la portalul de resurse online, inclusiv e-reviste, rapoarte ale companiilor și industriei, precum și consiliere din partea a peste 300 de angajatori prin intermediul Centrului de dezvoltare a carierei.

Veți avea acces la listările curente de locuri de muncă prin baza de date Job Search și o multitudine de videoclipuri, tutoriale și articole pentru a vă dezvolta cariera și abilitățile de afaceri. Comunitatea de mentorat CMI online cuprinde peste 120.000 de membri, unde puteți fi corelați în funcție de abilitățile, experiența și industria de interes, precum și de a afla despre evenimentele de rețea CMI la care puteți participa.

La finalizarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre acreditate de CMI, veți primi și o calificare de la CMI în plus față de gradul dvs.

Mediu de susținere:

Ne propunem să sprijinim mai mulți studenți din diferite medii decât până acum pentru a-și atinge ambițiile de carieră, motiv pentru care oferim o serie de burse și bursari.

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre. Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Facilitati sportive:

Există o mulțime de oportunități de a te ridica și de a se potrivi în toate campusurile noastre, dacă vrei să-ți exerciți atât corpul, cât și mintea. Activitățile populare includ Zumba, fotbal, netball, rugby și tenis.

Cluburi și societăți:

Cu o serie de societăți, echipe sportive și evenimente sociale disponibile în fiecare dintre campusurile noastre, sunteți obligat să găsiți o mulțime pentru a vă menține ocupat și distracție între prelegeri. Și, la începutul cursului, puteți să vă înscrieți într-o societate, club sau eveniment la alegerea dvs. sau să vă creați una prin intermediul Asociației Studenților.

Cursuri:

Universitatea de Drept Business School oferă o serie de programe de licență și postuniversitare în Marea Britanie. Unele dintre cursurile noastre postuniversitare sunt de asemenea disponibile 100% online.

Întrucât Școala de Afaceri este acreditată de Institutul de Management al Carierei (CMI), elevii obțin calitatea de membru gratuit pe durata cursului și timp de un an de la finalizare.

Multe dintre cursurile noastre au fost acreditate de Institutul de Management al Calității (CMI), singurul organism profesional din Regatul Unit, care oferă carieră foarte bine răsplătită a Managerului Chartered (CMgr). La finalizarea cu succes a cursurilor noastre, veți primi, de asemenea, o diplomă de la CMI în plus față de gradul dumneavoastră.

Cursuri de afaceri online:

Oferim învățare online de clasă mondială pentru cursurile noastre postuniversitare:

  • Metode de studiu pentru toate tipurile de învățare: există o metodă de studiu care să se potrivească stilului dvs., cu cărți electronice, i-tutoriale, seminarii web, studii de caz, flashcards, fișiere audio, grafică în mișcare, camere de chat pentru studenți în timp real, evaluări online și Mai Mult.
  • Suport dedicat pentru tutori: Veți primi asistență continuă și feedback cu privire la munca dvs. de la un tutore de program dedicat pe toată durata cursului.

Cerințe de intrare și taxe:

Cerințele și taxele de intrare variază în funcție de curs - pentru mai multe informații despre cerințele de intrare, taxe, opțiuni de finanțare și, Burse și Burse, accesați site-ul web al Universității de Drept.

Studenti internationali:

V-ați alătura elevilor din peste 120 de naționalități diferite, care contribuie la o comunitate internațională înfloritoare în toate campusurile ULaw.

Avem o echipă de servicii de asistență pentru studenți, care este aici pentru a oferi sfaturi și îndrumări legate de bunăstare.

Informatii despre cerintele Visa pot fi gasite pe site-ul Universitatii de Drept.

Cazare:

Pentru studenții noștri, am stabilit cazare cu furnizori specializați de studenți din Marea Britanie, pentru a vă asigura că aveți un loc confortabil de trăit în timp ce studiați cu noi. Cazarea este, de obicei, în apartamente comune sau, în unele cazuri, studiouri autonome.

Pentru studenții de licență, vă garantăm o ofertă de cazare în primul an de studii, dacă ne-ați acceptat ca alegere fermă și ați solicitat cazare până la 30 martie în anul de intrare * (* se aplică T&C, detalii pe Site-ul Universității de Drept, pagina de cazare pentru studenți).

Pentru studenții postuniversitari, dacă alegeți un campus departe de casă, baza noastră de date de cazare vă poate ajuta să găsiți un loc de trai, cu opțiunea de a găsi proprietate închiriată închiriată sau cazare comună cu alți studenți din ULaw.

Zile și evenimente deschise:

Zilele noastre deschise sunt o modalitate excelentă de a afla despre cursurile noastre de afaceri, de a verifica facilitățile noastre și de a ne întâlni cu tutorii și studenții actuali. Vor fi discuții, sesiuni de degustare și turnee și veți avea șansa să vă adresați întrebările. Vă vom face ziua cât mai interesantă și mai interactivă.

Dacă nu puteți ajunge la una dintre zilele noastre deschise din campus, atunci din când în când, oferim și Zilele Deschise Online pentru cursurile noastre - deci mai aveți ocazia să aflați cum este să studiați la Universitatea de Drept Școala de afaceri și puneți-vă întrebările online.

Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să aflați mai multe despre studierea cu noi, vizitând-ne la un eveniment de peste mări.

Locațiile școlii de afaceri a Universității de Drept:

Cursurile disponibile diferă în funcție de locație. Mai multe detalii despre locațiile noastre se află pe site-ul Universității de Drept, pagina Locații.

Locații

  • The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

  • The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

  • The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

  • London, Regatul Unit

  • Nottingham, Regatul Unit

Întrebări